Ben de sizinle aynı durumdayım 7 Ekim regl gunumdu ama geciktim. 2 tane kaset test yaptım negatif. Biz 2 yıldır deniyoruz 2 ay aşılama yaptırdık tutmadı. Kasımda tüp bebek deneyecektik. Ama inşallah hamileyizdirBu ay gün aşırı ilişkimiz oldu eşimle yumurtlama takip etmedim
Sizin belirtiniz var mı benim dediklerime ek göğüslerim ara ara sızlıyor sanki iğne batıyor gibiBen de sizinle aynı durumdayım 7 Ekim regl gunumdu ama geciktim. 2 tane kaset test yaptım negatif. Biz 2 yıldır deniyoruz 2 ay aşılama yaptırdık tutmadı. Kasımda tüp bebek deneyecektik. Ama inşallah hamileyizdir
Yaaa inşallah en kısa sürede sağlıklı bebişlerimiz olur bizim gerçek anlamda düzenli şekilde ilk denememiz dk tutuyorum mesel lavaboya çıkıyorum su içmeyerek denedim 15 dk sonra tekrar geliyorBen de hayatımda belki ilk defa gecikme yaşadım o da gebelik beklediğim döneme denk geldi. Ama maalesef bugün adet oldumbaya da araştırdım umutlandığım için ama gecikmede silik soluk bir çizgi bile çıkmadıysa gebelik ihtimali çok düşük oluyor. Geç döllenme gibi istisnai durumlar var tabi de onu genelde döngüsü düzensiz kişiler yaşıyor
Ben silik bi çizgi görüyorumSabah test yaptım bazı arkadaşlardan gördüm rengi böyle yapınca çizgi varsa gözüküyor dediler , nasıl umutlandıysam artık rengi böyle yaptım sizce gözüküyor mu bir şey
Bende gördüm sanki ama bilmiyorum rengi böyle yapınca görünüyor çizgi hamile gibi hissediyorum kendimi mesela sağa sola yatınca sol tarafım acıyor bir de göbeğim çok kaşınıyor bununla alakası var mı bilmiyorum amaBen silik bi çizgi görüyorum
Kamerada gözükmese efekt yapsanız da görünmez zaten normal hali nasılBende gördüm sanki ama bilmiyorum rengi böyle yapınca görünüyor çizgi hamile gibi hissediyorum kendimi mesela sağa sola yatınca sol tarafım acıyor bir de göbeğim çok kaşınıyor bununla alakası var mı bilmiyorum ama
Göremedim açıkçası gördüm desem kedimi kandırırım bir ümit böyle bakayım dedim bunu yapınca gözüktü ama daha önceden başka bir teste yapmıştım onda olmamıştıKamerada gözükmese efekt yapsanız da görünmez zaten normal hali nasıl
Biraz daha bekleyeceğim eğer regl olmazsam kan testi yaptıracağımÇıplak gözle görmüyorsanız belki testin kendi çizgisi olabilir
Kızlar ben sabah kan verdim saat 3te çıkacak. Testler negatif ama 5 gün gecikince verdim dayanamadımHanımlar başına gelen var mı başka
İnşallah gönlündeki olur ben kan vermedim daha beklicem cumartesi günü vereceğimKızlar ben sabah kan verdim saat 3te çıkacak. Testler negatif ama 5 gün gecikince verdim dayanamadıminşallah olumlu olur hepimizin
Çok varmış teste negatif görüp hamile olan bazıları 10.gün öğrenmişKızlar ben sabah kan verdim saat 3te çıkacak. Testler negatif ama 5 gün gecikince verdim dayanamadıminşallah olumlu olur hepimizin
Oyy Allah'ım.insallah yaa zaman geçmek bilmiyorÇok varmış teste negatif görüp hamile olan bazıları 10.gün öğrenmiş
Çıkarsa haber ver bize de umut olursunOyy Allah'ım.insallah yaa zaman geçmek bilmiyor