Reglim Gecikti testim negatif çıktı rüyam da hamile olduğumu gördüm

nadircicek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2021
22
0
23
Merhaba hanımlar reglim normal de hiç gecikmez ama bu ay 13 gün gecikti belki içtiğim ilaçlar yüzündendir *ağrı kesici* sol kaşığım da batma oldu belim ve kasıklarım regl olurmuş gibi hafif hafif ağrıdı hem çok afedersiniz döl gibi bi akıntı oldu hem de şeffaf akıntı içime bi mutluluk girdi belki hamileyimdir diye test yaptım evde negatif çıktı hastaneye gittim kan verdim orada da negatif çıktı gebeliğim yokmuş o kadar üzüldüm ki hastaneden ağlayarak çıktım ama hastaneye gittiğimin gecesi rüyam da hamile olduğumu gördüm öylece göbeğimi seviyordum belki çok etkilendiğim içindir bilmiyorum ama çok kırgınım hiç bi şey yapasım yok umudum yok

Uzulmeyin... Bir zamani vardir..insaallah sizde bir evlat sahibi olursunuz...

Bendede reglim 11 gün gecikti, bir test yapıyorum silik çıkıyor, bir yapıyorum bir şey göremiyorum. Benimde kafam karışık

Merhaba hanımlar reglim normal de hiç gecikmez ama bu ay 13 gün gecikti belki içtiğim ilaçlar yüzündendir *ağrı kesici* sol kaşığım da batma oldu belim ve kasıklarım regl olurmuş gibi hafif hafif ağrıdı hem çok afedersiniz döl gibi bi akıntı oldu hem de şeffaf akıntı içime bi mutluluk girdi belki hamileyimdir diye test yaptım evde negatif çıktı hastaneye gittim kan verdim orada da negatif çıktı gebeliğim yokmuş o kadar üzüldüm ki hastaneden ağlayarak çıktım ama hastaneye gittiğimin gecesi rüyam da hamile olduğumu gördüm öylece göbeğimi seviyordum belki çok etkilendiğim içindir bilmiyorum ama çok kırgınım hiç bi şey yapasım yok umudum yok
Üzülmeyin Rabbim herşeyin hayırlısını versin kafaniza çok takmayın benimde 2016 da eşim çok istiyordu ve biz 9 ay boyunca uğraştık olmadı her ay regl oldugumda tartışıyorduk o kadar çok üzülüyordum ki sürekli ağlıyordum regl olunca moralim bozuluyordu hiçbirşey yapasım gelmiyordu birgün yine eşimle tartıştık ellerimi Rabbime açtım ve "Rabbim bana hayırlısıyla saglikli ikiz evlat nasip et" dedim sonra başka doktora gittim meğer bende kist varmış kist için ilaç kullandım kist geçti ikizlere hamile kaldim herşey kısmet o kadar çok uğraştık olmadı sonunda oldu herşey zamanını bekliyor biraz uzun oldu ama umut olur sana insAllah cnm😊🤲

belki daha çok yenidir ya da test bozuktur doktora gidin hiç bekletmeden insallah hamilesinizdir❤️
Aslında gitmek istemiyorum daha. Çünki üzülmekten korkuyorum. İnşallah. Sizde inşallah hamilesinizdir. Burda okudum, 3 aylıkken bile hamileliğini öyrenenler vardır. İnşallah sizdede öyle olur :)

İlk kan testi negatif çıkıp, ikinci testinde pozitif olanlar varmış

Canm benim seni o kadar iyi anlıyorum ki bende 3 4 aydır deniyorum belki cok cok erken ama ister istemez kafana takıyosun. Sonra doktora gittim 26 mayisda, ikinci kez. Doktor bana, senin hic bir sorunun yok buyuk ihtimal yumurtlama günlerini kaciriyosundur ovulsyn testleri al dene dedi... Ve aklına getirme takma dusunme kafandan at dedi. Piskolojk olarakda etkileniyosun o yuzdende olmuyordur. Kuzenim 7 8 ay denedi cok takiyodur kafasina hergun testler yapiyodu kan veriyodu uzuluyodu agliyodu, amaaan artk takmicm kafamda kururyorm duruyorum dedi, takmamaya basladi, sonra hamile kaldi. Emin ol doktor bile diyo piskoljk olarakda etkileniyosun. Yumurtlama gunlerini degerlendir, ovulosyn testi kullan. Megersem ben hep yanls gunlerimi degerlendiriyomusum test aldm orda gördüm.
Yumurtlamayi gördügn zaman 7 gun boyunca avakado tüket yedigine ictigine dikkat et. Doktor bana bunlari söyledi. Yuruyus yap hafif tempolu, kafana takma uzulme. Etkileniyorsun sonra.
Insaah tutar hamilesindir... 🙏

Canm benim seni o kadar iyi anlıyorum ki bende 3 4 aydır deniyorum belki cok cok erken ama ister istemez kafana takıyosun. Sonra doktora gittim 26 mayisda, ikinci kez. Doktor bana, senin hic bir sorunun yok buyuk ihtimal yumurtlama günlerini kaciriyosundur ovulsyn testleri al dene dedi... Ve aklına getirme takma dusunme kafandan at dedi. Piskolojk olarakda etkileniyosun o yuzdende olmuyordur. Kuzenim 7 8 ay denedi cok takiyodur kafasina hergun testler yapiyodu kan veriyodu uzuluyodu agliyodu, amaaan artk takmicm kafamda kururyorm duruyorum dedi, takmamaya basladi, sonra hamile kaldi. Emin ol doktor bile diyo piskoljk olarakda etkileniyosun. Yumurtlama gunlerini degerlendir, ovulosyn testi kullan. Megersem ben hep yanls gunlerimi degerlendiriyomusum test aldm orda gördüm.
Yumurtlamayi gördügn zaman 7 gun boyunca avakado tüket yedigine ictigine dikkat et. Doktor bana bunlari söyledi. Yuruyus yap hafif tempolu, kafana takma uzulme. Etkileniyorsun sonra.
Insaah tutar hamilesindir... 🙏
Eşim istemiyor zaten😔ben kendi kendime kuruntu yapıyorum sanırım çok teşekkür ederim insallah sizinde sağlıklı çocuklarınız olur

Daha küçüksün cnm üzülme Rabbim kısmet ettiği zaman olur bende 19 da evlendim 20 de kızımı kucağıma aldım herşey kısmet işi stres yapma daha küçüksün stres biz kadınların başının belası
yok stres yapmıyorum zaten afedersiniz geri çekilme yöntemi ile korunuyoruz ama ne bileyim acaba yanlışlıkla olmusmudur falan diye bir de çocuk gelişimi öğretmenliği okuyorum çok seviyorum çocukları

yok stres yapmıyorum zaten afedersiniz geri çekilme yöntemi ile korunuyoruz ama ne bileyim acaba yanlışlıkla olmusmudur falan diye bir de çocuk gelişimi öğretmenliği okuyorum çok seviyorum çocuk
Erkek korunduğu zaman kolay kolay olmuyor cnm ama Allah kısmet ederse olur tabi Rabbim gönlüne göre versin cnm😊🤲mesleğinde güzel maşallah hayırlısı olsun

X