- 12 Şubat 2025
- 51
- 13
- 3
- 24
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsun canım benim insallah isteyen diliyen herkes ölür ama heekesAslında seninkinde pembelik de var olma ihtimali daha çok, tabi kan testiyle kesinleşir, umarım güzel haberler alırsın![]()
Silik çizgi de gebelik oluyo tam renk vermesi şart değil siz kan verin benceHayırlısı olsun insaaalah bnmde silik cikti hala gidip kan veremedim kaynanam dio çizgiler tam kırmızı olmayana kadar yok dio
Allah razı olsun canım benim insallah isteyen diliyen herkes ölür ama heekes
Bende aynı durumdayım gecikmem var testler negatif ne yapıcam karışık kafamMerhaba kızlar, benim gibi bir süreç yaşayan varsa paylaşabilir mi? 2 aydır deniyoruz, ilk defa ovulasyon testi kullandım bu ay .
• Son regl tarihim: 25 Ocak 2025
• Döngü sürem: 24-26 gün
• Beklenen adet tarihim: 19-21 Şubat
• Şu an adet gecikmem: 4-6 gün
• Ovulasyon tarihim: 9-11 Şubat
• 18 Şubat’ta beta-hCG kan testi yaptırdım, sonuç: 0.1 (Negatif)
Yaptığım İdrar Testleri ve Sonuçlar:
1. 18 Şubat - Predictor Early: Negatif
2. 20 Şubat - Prodoctor: Silik gölge gibi bir şey var ama emin değilim
3. 22 Şubat - Sabah Predictor Early: Negatif
4. 22 Şubat - Akşam Predictor Early: Negatif
5. 23 Şubat - Sabah başka bir test yaptım: Yine negatif gibi, belki çok hafif belirsiz bir çizgi?
6. 24 Şubat - Prodoctor: Silik çizgi gördüm, ama emin olamıyorum
7. 25 Şubat - Akşam Predictor Early: Negatif
Belirtilerim:
• Meme hassasiyeti devam ediyor (özellikle ovulasyondan beri)
• Hafif mide bulantısı var
• Ara ara bel ağrısı hissediyorum
• Çok susuyorum ve sık idrara çıkıyorum
Sizce ne yapmalıyım? Beta-hCG 18 Şubat’ta 0.1 çıktı ama regl hâlâ başlamadı. Benim gibi olup önce negatif alıp sonra pozitif çıkan var mı? Kan testi tekrar yaptırayım mı yoksa biraz daha bekleyip test mi yapayım?
Lütfen fikrinizi paylaşın, çok teşekkür ederim!
(Fotoğrafları da ekliyorum, gözünüze bir şey çarpıyor mu?)
O zaman var gibi duruyor kan sonucunu bekliyoruz
Süper haber hayırlı olsun sağlıkla büyüsünCanim kan verdim.hamileyim
Süper haber hayırlı olsun sağlıkla büyüsün
Maşallah kaç çıktı betanCanim kan verdim.hamileyim
121 canim daha çok kucukMaşallah kaç çıktı betan
Maşallah kaç çıktı betan
Yani söyle soylim ( referans araligim 0- 10) (DEĞER 121 ÇIKTI SENCE İYİMİ KÖTÜMÜ BİLMİYORUMMaşallah kaç çıktı betan
Test pozitif iyi mi kötü mü bunu bundan sonraki kanda değer takibi ve biraz büyüyünce ultrasondaki gelişim gösterecekYani söyle soylim ( referans araligim 0- 10) (DEĞER 121 ÇIKTI SENCE İYİMİ KÖTÜMÜ BİLMİYORUM
İnşallahTest pozitif iyi mi kötü mü bunu bundan sonraki kanda değer takibi ve biraz büyüyünce ultrasondaki gelişim gösterecek
Bence gayet iyi duruyor hayırlı olsun 2 günde bir artışa bakarsın artıkYani söyle soylim ( referans araligim 0- 10) (DEĞER 121 ÇIKTI SENCE İYİMİ KÖTÜMÜ BİLMİYORUM
Bence gayet iyi duruyor hayırlı olsun 2 günde bir artışa bakarsın artık![]()
Ben de aynı durumdayım geç döllenme için ilişkinin ne zaman olmuş olması gerekiyor acaba?benimde bat 27Arkadaşlar merhaba
Bende anne olmak istiyorum ve yaklaşık 4-5 aydır korunmuyorum
Adet düzenim 2 aydır 24 güne düştü
Sat 4 Şubat
Bat 27 Şubat olarak görünüyordu yumurtlama günü de takvimim uygulamasında 13 Şubat olarak görünüyordu ve değerlendirdik
Reglim şuan 4 gün gecikti 27 sinde idrar testi yaptım negatif çıktı
Geç döllenme olabilir mi kan testi ne zaman yaptırmalıyım
Ben bugün kan testi verdim 5.gün beta 166 çıktıBen de aynı durumdayım geç döllenme için ilişkinin ne zaman olmuş olması gerekiyor acaba?benimde bat 27
Hamilesiniz o zaman tebrik ederim umarım sağlıklı ve güzel bir gebeliğiniz olurBen bugün kan testi verdim 5.gün beta 166 çıktı
Sonuç ne canım inşallah adet olmamışsındırMerhaba kızlar, benim gibi bir süreç yaşayan varsa paylaşabilir mi? 2 aydır deniyoruz, ilk defa ovulasyon testi kullandım bu ay .
• Son regl tarihim: 25 Ocak 2025
• Döngü sürem: 24-26 gün
• Beklenen adet tarihim: 19-21 Şubat
• Şu an adet gecikmem: 4-6 gün
• Ovulasyon tarihim: 9-11 Şubat
• 18 Şubat’ta beta-hCG kan testi yaptırdım, sonuç: 0.1 (Negatif)
Yaptığım İdrar Testleri ve Sonuçlar:
1. 18 Şubat - Predictor Early: Negatif
2. 20 Şubat - Prodoctor: Silik gölge gibi bir şey var ama emin değilim
3. 22 Şubat - Sabah Predictor Early: Negatif
4. 22 Şubat - Akşam Predictor Early: Negatif
5. 23 Şubat - Sabah başka bir test yaptım: Yine negatif gibi, belki çok hafif belirsiz bir çizgi?
6. 24 Şubat - Prodoctor: Silik çizgi gördüm, ama emin olamıyorum
7. 25 Şubat - Akşam Predictor Early: Negatif
Belirtilerim:
• Meme hassasiyeti devam ediyor (özellikle ovulasyondan beri)
• Hafif mide bulantısı var
• Ara ara bel ağrısı hissediyorum
• Çok susuyorum ve sık idrara çıkıyorum
Sizce ne yapmalıyım? Beta-hCG 18 Şubat’ta 0.1 çıktı ama regl hâlâ başlamadı. Benim gibi olup önce negatif alıp sonra pozitif çıkan var mı? Kan testi tekrar yaptırayım mı yoksa biraz daha bekleyip test mi yapayım?
Lütfen fikrinizi paylaşın, çok teşekkür ederim!
(Fotoğrafları da ekliyorum, gözünüze bir şey çarpıyor mu?)