- 9 Şubat 2025
- 14
- 5
- 1
- 27
- Konu Sahibi kirazbahcesi97
-
3 gün gecikme var Erken gebelik testi ile öğrenebilirsiniz yada kan testi net sonuç verirHerkese merhaba siteye yeni üye oldum. Yaklaşık 3-4 aydır eşimle korunmuyoruz. Bu ay adetim 3 gün gecikti. Göğüslerimde hassasiyet var dokununca ağrıyor. Ara ara kasıklarım hafif ağrıyor. Ovulasyon testi kullandık ve o günleri değerlendirdik. İdrar testi yapmak için henüz erken mi? Gebelik varsa görünür mü acaba?
Yarın test yapiym bari önerdiğiniz bi marka var mı güvenilir, Yumurtlama dönemim yaklaşık 20-25 gün önceydi hani geç döllenme falan oluyormuş ya öyle bi şey var mıdır3 gün gecikme var Erken gebelik testi ile öğrenebilirsiniz yada kan testi net sonuç veri
Prodector markası güvenilir.Dollenmeden 14 gün sonra çıkar varsa geç döllenme de olabilir 3 gecikme var demissiniz zaten bu da bir belirti yarın test yapın inşallah vardırYarın test yapiym bari önerdiğiniz bi marka var mı güvenilir, Yumurtlama dönemim yaklaşık 20-25 gün önceydi hani geç döllenme falan oluyormuş ya öyle bi şey var mıdır
İnşallah çok teşekkür ederimProdector markası güvenilir.Dollenmeden 14 gün sonra çıkar varsa geç döllenme de olabilir 3 gecikme var demissiniz zaten bu da bir belirti yarın test yapın inşallah vardır
İnşallah çok teşekkür ederim
Varsa görünür inşallahHerkese merhaba siteye yeni üye oldum. Yaklaşık 3-4 aydır eşimle korunmuyoruz. Bu ay adetim 3 gün gecikti. Göğüslerimde hassasiyet var dokununca ağrıyor. Ara ara kasıklarım hafif ağrıyor. Ovulasyon testi kullandık ve o günleri değerlendirdik. İdrar testi yapmak için henüz erken mi? Gebelik varsa görünür mü acaba?
Rica ederim güzel haberler alırsıniz inşallah test sonucunu eklersiniz inşallah vardır
Kızlar testleri açıp baktım çok çok silik bi çizgi gördüm sanki birkaç gün sonra testleri tekrarlasam mı kiEki Görüntüle 3541966 Ben negatif gördüm, sanırım kafama çok taktığım için stres yapıyorum o da gecikme yapıyor
Maalesef bende göremedim ama moral bozma bir kaç gün sonra tekrar dene olmadı kan testi verirsin ama sana tavsiyem aklından çıkar rahatlaEki Görüntüle 3541966 Ben negatif gördüm, sanırım kafama çok taktığım için stres yapıyorum o da gecikme yapıyor
Evet zaten negatifi görünce umudum gitti kafamdan atmam lazımMaalesef bende göremedim ama moral bozma bir kaç gün sonra tekrar dene olmadı kan testi verirsin ama sana tavsiyem aklından çıkar rahatla
Ben 5 aydır tedaviyle uğraşıyorum her ay kafaya koymaktan negatif sonuç negatif sonuç kendime bir çeki düzen vermem lazım kafamdan atmam lazım ara verdim dinlenmem için sen de takmaEvet zaten negatifi görünce umudum gitti kafamdan atmam lazım
Allah yardımcın olsun inşallah senin için dua edeceğimBen 5 aydır tedaviyle uğraşıyorum her ay kafaya koymaktan negatif sonuç negatif sonuç kendime bir çeki düzen vermem lazım kafamdan atmam lazım ara verdim dinlenmem için sen de takma
Benimde çok silik bir çizgi oluştu ama insan testlere güvenemiyor birkaç güne regl olmazsam yine test yapıcamMerhaba, benimde adetim 4 gün gecikti normalde düzenlidir. Korunuyoruz eşimle ama içime yinede bir korku düştü, sonuçta sürtünme yöntemiyle de olsa hamile kalanlar varmış. Test yaptım başka negatifti bir süre sonra banyoya tekrar gidip baktım sanki hafif bir çizgi gördüm ama oda yamuk bir çizgi gibi. Stres oldum bilemiyorum
Teşekkür ederimAllah yardımcın olsun inşallah senin için dua edeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?