K KayaAkk Yeni Üye Kayıtlı Üye 24 Nisan 2024 53 14 26 4 Ekim 2024 Konu Sahibi KayaAkk #21 Gzlgunler .!.: Tek tüpüm var şuan Genişletmek için tıkla... Benimde öyle Peki dış gebeliği kimyasal gebelikten sonra mı oldu önce mi Yani kalan tüpdemi kimyasal oldu
Gzlgunler .!.: Tek tüpüm var şuan Genişletmek için tıkla... Benimde öyle Peki dış gebeliği kimyasal gebelikten sonra mı oldu önce mi Yani kalan tüpdemi kimyasal oldu
G Gzlgunler Üye Kayıtlı Üye 22 Ağustos 2023 916 266 28 4 Ekim 2024 Konu Sahibi KayaAkk #22 KayaAkk .!.: Benimde öyle Peki dış gebeliği kimyasal gebelikten sonra mı oldu önce mi Yani kalan tüpdemi kimyasal oldu Genişletmek için tıkla... İlk dış gebelik, daha sonra kimyasallar oldu.
KayaAkk .!.: Benimde öyle Peki dış gebeliği kimyasal gebelikten sonra mı oldu önce mi Yani kalan tüpdemi kimyasal oldu Genişletmek için tıkla... İlk dış gebelik, daha sonra kimyasallar oldu.
K KayaAkk Yeni Üye Kayıtlı Üye 24 Nisan 2024 53 14 26 4 Ekim 2024 Konu Sahibi KayaAkk #23 Gzlgunler .!.: İlk dış gebelik, daha sonra kimyasallar oldu. Genişletmek için tıkla... Ne zamandır deniyorsunuz
Gzlgunler .!.: İlk dış gebelik, daha sonra kimyasallar oldu. Genişletmek için tıkla... Ne zamandır deniyorsunuz
G Gzlgunler Üye Kayıtlı Üye 22 Ağustos 2023 916 266 28 4 Ekim 2024 Konu Sahibi KayaAkk #24 KayaAkk .!.: Ne zamandır deniyorsunuz Genişletmek için tıkla... 1 seneyi geçti şuan sizin dış gebelikten başka oldumu?
KayaAkk .!.: Ne zamandır deniyorsunuz Genişletmek için tıkla... 1 seneyi geçti şuan sizin dış gebelikten başka oldumu?
K KayaAkk Yeni Üye Kayıtlı Üye 24 Nisan 2024 53 14 26 4 Ekim 2024 Konu Sahibi KayaAkk #25 Gzlgunler .!.: 1 seneyi geçti şuan sizin dış gebelikten başka oldumu? Genişletmek için tıkla... Hayır olmadı bugün doktora gittim testler verdim Salı günü de hsg çekilecek sol tarafımda bir problem var mı diye bakılacak inşallah çıkmaz
Gzlgunler .!.: 1 seneyi geçti şuan sizin dış gebelikten başka oldumu? Genişletmek için tıkla... Hayır olmadı bugün doktora gittim testler verdim Salı günü de hsg çekilecek sol tarafımda bir problem var mı diye bakılacak inşallah çıkmaz
G Gzlgunler Üye Kayıtlı Üye 22 Ağustos 2023 916 266 28 4 Ekim 2024 Konu Sahibi KayaAkk #26 KayaAkk .!.: Hayır olmadı bugün doktora gittim testler verdim Salı günü de hsg çekilecek sol tarafımda bir problem var mı diye bakılacak inşallah çıkmaz Genişletmek için tıkla... İnşallah cıkmaz birşey allahın izniyle. Rabbim yardımcımız olsun
KayaAkk .!.: Hayır olmadı bugün doktora gittim testler verdim Salı günü de hsg çekilecek sol tarafımda bir problem var mı diye bakılacak inşallah çıkmaz Genişletmek için tıkla... İnşallah cıkmaz birşey allahın izniyle. Rabbim yardımcımız olsun
K KayaAkk Yeni Üye Kayıtlı Üye 24 Nisan 2024 53 14 26 4 Ekim 2024 Konu Sahibi KayaAkk #27 Gzlgunler .!.: İnşallah cıkmaz birşey allahın izniyle. Rabbim yardımcımız olsun Genişletmek için tıkla... Amin Allah herkesin gönlüne göre versin
Gzlgunler .!.: İnşallah cıkmaz birşey allahın izniyle. Rabbim yardımcımız olsun Genişletmek için tıkla... Amin Allah herkesin gönlüne göre versin
A apricity Üye Kayıtlı Üye 12 Ocak 2024 729 115 4 Ekim 2024 Konu Sahibi KayaAkk #28 KayaAkk .!.: Sonucu öğrenince yazar mısın merak ettim Genişletmek için tıkla... Negatif canım
K KayaAkk Yeni Üye Kayıtlı Üye 24 Nisan 2024 53 14 26 4 Ekim 2024 Konu Sahibi KayaAkk #29 apricity .!.: Negatif canım Genişletmek için tıkla... Olsun hayırlısı Allah gönlüne göre verir inşallah
apricity .!.: Negatif canım Genişletmek için tıkla... Olsun hayırlısı Allah gönlüne göre verir inşallah