Ya bu ıslak beyazımsı akıntı bendede var regl den dolayı mı oluyorRegli ağrım yok gibi ama kasıgımda arada ağrı oluyor dünden beridir bu ıslak ve kaygan akıntım var
Bilmiyorum ama bende bugün çok fazla oldu 4. Gündeyım gecikmeninYa bu ıslak beyazımsı akıntı bendede var regl den dolayı mı oluyor
Bilmiyorum ama bende bugün çok fazla oldu 4. Gündeyım gecikmenin
Bilmiyorum ama bende bugün çok fazla oldu 4. Gündeyım gecikmenin
Son durumuz ne hamile misinizgecik
Gecikmenin 7. Günü Egeli oldum maalesefSon durumuz ne hamile misiniz?
Evet oldumRegl olacaksınız o yüzden.
Benimde 2.gün test yaptım negatif az önce kan testi verdim bakalım hayırlısıBilmiyorum ama bende bugün çok fazla oldu 4. Gündeyım gecikmenin
Hayırlısı olsun benimde 2. Günüm gecikmenin. Dün kan verdim 0 cıktı büyük ihtimal bende regl olurumGecikmenin 7. Günü Egeli oldum maalesef
İnşallah hamilesindir umutlanıp olmaması tam bir yıkımBenimde 2.gün test yaptım negatif az önce kan testi verdim bakalım hayırlısı
Bebek istiyorsunuz anladığım kadarıyla.Evet oldum
Öyle gerçekten, hayırlısı ne diyelimİnşallah hamilesindir umutlanıp olmaması tam bir yıkım
Hayırlısı olsun benimde 2. Günüm gecikmenin. Dün kan verdim 0 cıktı büyük ihtimal bende regl olurum
Üzücü hayırlısı olsunHayırlısı olsun benimde 2. Günüm gecikmenin. Dün kan verdim 0 cıktı büyük ihtimal bende regl olurum
Sonucu öğrenince yazar mısın merak ettimÖyle gerçekten, hayırlısı ne diyelim
Amin bir kere dış gebelik geçirdim ameliyat oldum o yüzden sanırım bu olsun diye çabalamamBebek istiyorsunuz anladığım kadarıyla.
Üzülmeyin.
Rabbim sağlıklı bir bebek nasip etsin size
Amin bir kere dış gebelik geçirdim ameliyat oldum o yüzden sanırım bu olsun diye çabalamam
Hiç olmaz dıye korkuyorum
Tüpün aktif mi benim sağ tüpüm yok artıkBen de dış gebelik ameliyatı oldum üstüne 2 kez de kimyasal oldu. Olur inşallah öyle düşünme
Tek tüpüm var şuanTüpün aktif mi benim sağ tüpüm yok artık