Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
REGLİM 2 GÜN GECİKTİ, GÖĞSÜMDE İNANILMAZ BİR AĞRI ŞİŞKİNLİK VE SICAKLIK ARTIŞI VAR! HAMİLE MİYİM
Kadın doğum hekimi yumurtalamanı takip etmeni önermiyorum. strese girersin dediği için takip etmiyorum. ama vücudumu tanıdığım kadarıyla yumurtlamam gecikmedi. yumurtlama belirtilerini yaşadım
Benimde şu an regl olmam lazım ama çoğunluk yumurtlamadan 14 gün sonra adet görürsün diyor yarın tam 14. Günüm uykum çok geliyor bazen sıcak basıyor kaşık ağrım çok hafif akıntım var normalde adetım asla gecikmez hatta erken bile olurum fakat ben yumurta geliştirici hapta kullandım artık o mu etkılıyor bilemiyorum testte yaptım bir şey çıkmadı beklıyorum
Yani benim regli öncesi kramplarım olurdu en az 3 gün öncesi başlardı. Herhangi bir kramp hissetmiyorum. Mutlaka kahverengi akıntım olurdu oda yok. Ben yumurtlama döneminde göğüs ağrısı yaşarım normalde. Reglide değil. Şuan dayanılmaz bir göğüs ağrım var. Bir haftadırda çok hafif midem bulanıyor. Kafam çok karıştı.