- 28 Ekim 2022
- 5
- 4
- Konu Sahibi yesildefter28
Yargılanacağımı biliyorum ama yine de birine danışmak için buraya yazmak istedim çünkü kendimi açabileceğim kimse yok. 23 yaşındayım, üniversiteye gidiyorum ve nişanlım var. Kendisi ailemden sonra dünyada tanıdığım en iyi kişidir bir gün bile üzmez beni... Bir gün ilişkiye girdik ve korunduk fakat sonradan altından aktığını gördüm. Önce miydi, çıkarırken mi oldu bilmiyorum... Nişanlım sorunun olmadığını çıkarırken olduğunu söyledi ama içime bir kurt düştü... Reglim önceden de düzensizdi polistik overden şüpheleniyordu ama son zamanlarda düzelmişti. Reglimden bir hafta önce ilişkiye girdim ve bugünden itibaren reglim 16 gün gecikti. Önceden polistik over için adet söktürücü vermişlerdi onu 12 gün kullandıktan birkaç gün sonra regl oluyorsun, onu kullanmaya başladım... Doktora gidemedim çünkü dediğim gibi 23 yaşında bekar bir öğrenciyim ve sağlık bilgilerimin erişilebileceği bir yerde kalıyorum.... İlacın bitmesine 3 gün kaldı ama benim gün geçtikçe canımdan can gidiyor. Çok korkuyorum, ilaçtan sonra regl olamazsam hastaneye dahi gidemem. Korkarak test alırım onlar da ne kadar doğru bilemiyorum, kullanmadım ki daha önce... Stres oldukça stres oluyorum her gün, ağlama krizlerine giriyorum. Psikolojim çok bozuldu... Kendime zarar vermekten korkuyorum... Belirti olarak ise, ilişkimden üç gün sonra dört gün süren kahverengi akıntı eşlik etti (lekenme mi bilmiyorum...), iştahsızlık var ama stresten de bir şey yiyemiyorum zaten bir de gribim... aşırı başım ağrıyor, bugün döndü gibi oldu ama açlıktan da olabilir... bulanma veya kusma hiç olmadı... Ne yapacağım, sizce hamile miyim pinpirikli miyim... Her şeyden soğudum... Lütfen yargılamayın.