- 18 Mart 2011
- 8.374
- 26.052
- 748
Yok canım bu mesajı konu sahibi arkadaşa yazmıştım. Senin var bence.Bu testte 5tl lik testlerdenadet gunum dundu bugun de geken giden yok
Ama ben bir kere 5 haftalik düşük yaptım. Onda bile çıkmamıştı adetten 8 gün sonra çıktı.Adetten 2 gun once normal testte bile çıkar arkadaşım varsa.
Ben normal test ile 3 gun önce yapmıştım cok silikbir cizgi ile öğrenmiştim.
Boşuna o kadar para vermeye gerek yok o teste
İnşallah hamilesinInsallah yaa
Cok pardon ya farketmemisim kusura bakmaYok canım bu mesajı konu sahibi arkadaşa yazmıştım. Senin var bence.
Insallah insallahİnşallah hamilesin
Evet ettim. Reglime 1 gün kaldı hiç bir belirti yok reglimle ilgili. 10 gün önceden göğüslerimin ağrısından duramazdim bu sefer olmadigeç döllenme değilse çıkması lazımdı maalesef yumurtlamanızı takip etmişmiydiniz
Amin inşallah canımÇok sağol cevabın için inşallah benimde bir meleğim vardir
Her hamilelik ayni olacak değil ki canim.Ama ben bir kere 5 haftalik düşük yaptım. Onda bile çıkmamıştı adetten 8 gün sonra çıktı.
Regliden 2 gün önce erken gebelik testi yapıp negatif sonuç alıp sonrasında hamile olduğunu öğrenenler var mı? Kızlar çok acil cevap bekliyorum
Bu test defalarca hata verdi bende . Çizgi hemen mi belirdi önemli olan o .Kızlar sizce varmı??yardımcı olursanız cok sevinirim
5dk sonra flan canımBu test defalarca hata verdi bende . Çizgi hemen mi belirdi önemli olan o .
Hayırlı olsun Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin sana mesaj attıktan sonra bende test yapmıştım aynen böyle çıkmıştıKızlar sizce varmı??yardımcı olursanız cok sevinirim
Cok tesekkurler canim senin adinada cok sewindim:-DHayırlı olsun Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin sana mesaj attıktan sonra bende test yapmıştım aynen böyle çıkmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?