Regli öncesi akıntıda renk değişimi-rahim duvarı kalınlaşması

Evet canım tarlusalı içerken 10.günü söküldü 50.günde adet olmuş oldum ama bana doktor vermişti
Ben eczaneden aldım cnm gebelik yok eminim kaç defa test yaptım artık 46.güne geçtim. Kullanıp kullanmamak konusunda kararsiz kaldım ama böyle olmayacak mecburen kullancam galiba

Ben eczaneden aldım cnm gebelik yok eminim kaç defa test yaptım artık 46.güne geçtim. Kullanıp kullanmamak konusunda kararsiz kaldım ama böyle olmayacak mecburen kullancam galiba
Anladım canım bana doktor 10 gün boyunca sabah akşam iç demişti 10 gün dolunca bırak adet gelir dedi ama ilacı içerken de adet gelebilir gelirse ilaca devam etme dedi

Evet canım tarlusalı içerken 10.günü söküldü 50.günde adet olmuş oldum ama bana doktor vermişti
Bende 45 gün oldu halen sökülemiyorum biyopsi verdim normalde bir kutudan 12 tane tablet cıkıyor siz 1.5 kutu içtiniz yanlış anlamadıysan siz 10 gün 20 tablet aldınız

Merhaba. Daha evvel regli olduğum gün direk kanamam olurdu son 6 aydır falan reglimden bir kaç gün önce akıntımın rengi değişiyor sarı- kahverengi akıntı geliyor ağrı falan yok. Bir kaç günün sonunda takvime göre regli olacağım gün regli oluyorum ama zor sökülüyor. Adetlerimde bi düzensizlik yok, ya da çok kanama az kanama olmaz normaldir yani. Doktor geçenlerde rahim kalınlaşması var gibi demişti. Bundan olabilir mi? Bu durumu yaşayan var mı?
Bendede rajim duvarı kalınlaşması var peki siz baktırdınızmı incelmişmi

Peki bu durumu yaşadığınız zamanlar doktora gittiğinizde sorun yok mu demişlerdi. Ben çevremdeki kadınlara soruyorum normal bu durum diyorlar ama benim önceden böyle olmuyordu sanki direk regli oluyordum. Geçen doktor rahim kalınlığın dönemine göre biraz fazla falan dedi ama tekrar gitmedim.
Dr gidin adet olup bitiminde baktığın çünkü ozamanki ölcüm önemli imiş

Kizlar benim 9 yasinda bir kizim var. Hamilelik oncesi pko dan kaynakli 40 45 gunde bir regl olurdum ve direk kanama olarak gelir 6 gunde biterdi. Dogumdan beridir ayda 1 olmam gereken zamanlarda ilkten kahverengi leke olarak 3 4 gun lekelenme oluyor ,devaminda kanama baslayip 6 gunde oyle derken 10 gunu buluyor bu sekilde. Bende bundan muzdaribim doktora gittim kac kere kaydedeger birsey soyleyemediler .

Merhaba sizde son durum nedir?
Bugün regl bitimi kontrol e gittim ve doktor maalesef rahim duvarında incelme olmadığını adet görmemişim gibi kalın olduğunu söyledi 😭 ve rahimden parça alıp patolojiye gönderelim dedi.
Ve rahmimden parça alındı, kistler için de ca125 testi verdim ve geldim..
O kadar moralim bozuk ki...
Allah hayırlı sonuçlar versin ne diyeyim 😔

Sizde durumlar nedir?
Sizden nasıl bir yöntemle biyopsi aldı adet değilken mi cubuk gibi ince bir seykrmi aldı lütfen cvp yazstmısınız

Anladım canım bana doktor 10 gün boyunca sabah akşam iç demişti 10 gün dolunca bırak adet gelir dedi ama ilacı içerken de adet gelebilir gelirse ilaca devam etme dedi
Herkes bir kutu içip burskırken bsnada sizin gibi 10 gün 20 tane içirdi dr neden acaba size dr bişey dfmişmiydi

Merhaba. Daha evvel regli olduğum gün direk kanamam olurdu son 6 aydır falan reglimden bir kaç gün önce akıntımın rengi değişiyor sarı- kahverengi akıntı geliyor ağrı falan yok. Bir kaç günün sonunda takvime göre regli olacağım gün regli oluyorum ama zor sökülüyor. Adetlerimde bi düzensizlik yok, ya da çok kanama az kanama olmaz normaldir yani. Doktor geçenlerde rahim kalınlaşması var gibi demişti. Bundan olabilir mi? Bu durumu yaşayan var mı?
Benim senelerdir bu şekilde(7-8senedir). Çok doktora gittim bunun için. İlk gittiğim zamanlar bekardım. Ultrasonda bir problem görünmüyor dediler. Hormonlarımda normaldi. Bir doktor insülin direncin olabilir dedi ben de evet var deyince o zaman ondandır dedi. Ama ben zayıflayıp kilo verdiğim dönemde de aynı oluyordu. Evlendim çocuk için doktora gittim o da bir problem göremedi sadece folikul kist var dediler o da önemsizmiş. Sanırım benim doğalım bu. Bunca zaman bir problem görseler anlarlardı sanırım.

Back
X