Regli olup beta hcg yüksek olan var mı

bende dıyarbakırda yasıyorum burda kürt ebeler var öyle dıyorlar hıc dogu falan gırmıyorlar ona gttım bn bi bakalım persembe ne olucak
İnşallah vardır canım hayırlısı olsun inşallah senin içinde benim için de isteyen herkes için de

13 gün olmuş g
Amin canım benim inşallah hayırlı sağlıklı evlatlarımız olur içim rahat ranbime inancım güvenim sonsuz bi gün olacak ama ne zaman bilmiyorum
En yakın zamanda inşallah canım tüm güzel dileklerim sizinle Allah isteyen herkese nasip etsin

Bence gerekli tahlilerini ve tomografılerini yaptır önce betayı takip etmk lazım bişeyin varsa bundan kaçamazsın şikayetlerin varsa kaçmanın bi faydası yok ki önce sağlık sonra sağlıklı gebelik

Ben kimseyi kırmak istemiyorum hep diyorum şu an değil düşünüyoruz diye ama sürekli geç kalma bak olmaz kadınlarda böyle diyorlar üzülüyorum zaten olmuyo diyemiyorum da
Rabbim nasip eder inşallah kuzum

Muhtemelen hamileydiniz , fakat kimyasal ile sonuçlandı.
Ben de 1 sene kadar önce regliye 7 gun kalasiya ogrendim erken gebelik testi ile.
Regli günü değerim 15 lerdeydi
2 gün sonra degerim 0 lara düşmüştü ve reglim başlamıştı.
Şimdi ben bekledigim ve takip ettigim için erkenden öğrendim ama takip etmeseydim 2 gün gecikmeli regli oldum diyecektim ve kimyasal gebelik olduğunu bilemeyecektim ko çoğu kadın aslında bu şekilde gebelik yasar ve bilemez demisti doktorum.
Hakkınızda hayırlısı olsun kolaylıkla inşallah

Güzel haberlerini alırız inşallah ben çok istiyorum ya böyle benim gibi olan insanların da gebeyim demeleri haberlerini almak beni o kadar mutlu ve motive ediyor ki sana anlatmam mutlu olurum haber verirsen
Merhaba canim haber ver demiştin kucuk bı kesem oluşmuş ve beta 1100lere çıkmış doktor gayet iyi dedi çok umutlu konuştu hamileyim galiba. Allah isteyen herkese nasip etsin canım inşallah senden de güzel haberler alırız

İnşallah vardır canım hayırlısı olsun inşallah senin içinde benim için de isteyen herkes için de
canım ben bugun ebeye gittim bebek duruyor dedi ve hıc bır sorun olmadığını söyledi sadece benim biraz geç oluşuyor dedi on gün kadar beklemem gerekti teste de çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…