Regli olup beta hcg yüksek olan var mı

• Konu Sahibi Konu Sahibi 3428
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

3428

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2024
56
8
6
27
Merhaba arkadaşlar benim regli 4 gün gecikti ve sonra oldum 1 senedir çocuk deniyoruz olmuyo doktora başvurduk test istedi bir sürü verdik baktığımda beta hcg 6.93 çıkmış ve ben regliyim şu an neden olabilir sizce gebelik olabilir mi bi tane vitamin kullanıyorum doktor verdi genowomen diye ve kullananlarda kanama olduğu yazıyo ama benimki normal regli kafam karıştı ne yapmalıyım sizce benim gibi normal regli olurda gebelik yaşayan var mı geç döllenme olunca böyle olabilir mi

Daha önce test yaptınız mı ? Kimyasal olmuş olabilir

Daha önce test yaptınız mı ? Kimyasal olmuş olabilir
Hayır daha önce test yaptırmadım dün kan verdim ve doktora gitmedim daha baktım beta 6.93 çıkmış ama regliyim şu an bu ay gecikti belirtiler çok vardı ama sonunda oldum şimdi de sonuç böyle çıkınca bilen birileri çıkar diye yazmak istedim acile gidip kan mı versem yarın akşam çıkar mı ki acaba hastanenin testinde bi sıkıntı mu oldu

Kimyasal olmuş gibi geldi bana isterseniz kan verin artış varsa takip edin

Kimyasal olmuş gibi geldi bana isterseniz kan verin artış varsa takip edin
Regli olduğum için çok umutlanmıyorum ama bazen de adet olup gebelik yaşayan oluyor ya deneyimi olan varsa bana bilgi verir belki diye düşündüm bi kaç gün sonra test yapmayı düşünüyorum idrar testinde çıkar mı yapsam

Yani artış olursa çıkar, üstüne görme yaşamadım ama forumda yaşayan varsa yardımcı olur

Yani artış olursa çıkar, üstüne görme yaşamadım ama forumda yaşayan varsa yardımcı olur
Bende adet olunca gebelik olmaz diye düşünüyorum gecikmem olunca çok umutluydum vitamin kullanıyorum kanama yaşadım diyen var vitaminle kafam karışık teste de öyle çıkınca acaba dedim ama çok umudum yok hayırlısı olsun allah ne derse o olur belki bi bilen olur yaşayan olmuştur yardımcı olan olur

düşük yapıyorsunuz kimyasal büyük ihtimal

Ben üstüne görme yaşadım kahverengi leke oldu sadece 2 gün sürdü ve ağrısızdı yani şöyle diyim regl oldum diye ped taktım tuvalette farkettim siyah kilot olmuş olsa farketmezdim bile

düşük yapıyorsunuz kimyasal büyük ihtimal
Daha önce hiç yaşamadım düşük yada kimyasal çok gaz sancım var karnımda ilk kez karnımda gaz sancısı oldu adetten önce hiç belirtim olmadı sivilcelenirim o bile olmadı dediğiniz gibi kimyasal olabilir galiba sadece göğüs şişkinliğim var

Kimyasalsa ve dış gebelik gibi bişey yaşandıysa böyle olması inanın daha iyi sizin için en azından müdahale gerektirmeden kendiliğinden olmuş ama burda çok okudum regl olduktan hemen sonra hamile olduklarını bir kaç gün bekleyin bakalım yeniden kan verin

Bi kaç gün beklemeyi düşünüyorum eğer varsa zaten çıkar öyle değil mi sizinde dediğiniz gibi o kadar çok regli olup gebe kalanları okudum ki ilk haftalarda vücut anlamadığı için regli oluyormuş diyende var kimyasal diyende çok istiyorum bebeğim olsun 1 seneyi geçti deneyeli herkes yaşınız daha küçük olur diyo ben doktora çok gitti bi sorun yok dediler rahmimin de temiz olduğunu söylediler yumurtlamam da oluyo her ay âdette oluyorum bu ay gecikti sonra ve oldum vitamin kullanıyorum o da kanama yapıyor diyorlar şu an aşırı gaz sancım var kaşık ağrısı falan hiç yaşamadım göğüste şişme sancı var sadece bel ve bacak ağrım var iki haftadır

Ablam düpedüz regli kanaması görmüş ve hamile şuan

İnşallah hamilesinizdir şu bir kaç gün kendinizi çok yormayın derim benim 2 gün kahverengi lekelenmem geldi sonra geçti beyaza döndü dediğim gün çok ayakta kaldım o gün siyah çamur gibi oldu biraz dikkat edin kendinize sıcak tutun bir kaç gün sonrasında kan verirsiniz

İnşallah hamileyimdir o kadar çok haylini kurup dua ediyorum ki rabbim isteyen herkese versin kendimi yormadım bi kaç gündür işimde de oturarak çalışıyorum zaten ağır kaldırma falan yok benim 4 gün gecikmem oldu ve hiç akıntım kesilmedi sonra 1 gün pembe lekelenmem oldu sonra regli oldum ağrım falan olmadı kasıklarımda karnımda sadece üç gündür aşırı gazım ve gaz sıkışmam var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…