Regli gittikçe öne çekenler

Sengibi01

♥️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2019
334
366
Arkadaşlar merhaba,
Reglim gittikçe öne çekiyor ve bu durum beni korkutmaya başladı. Eşimle bebek düşünüyoruz ve bu yüzden adetlerimi takip halindeyim. 32-26-20 günde oldum şu son 3 ayda. Bugün de 19. Gündeyim ve yine karnımda kasıklarım da ağrı var. Başınıza böyle birşey geldi mi hiç? Normalde ortalama 30-33 gün arasında olurdum. Evlendiğimizden beri bi acayip. Bundan 2 ay önce kadın Doğuma gittim ve muayene oldum ayni zamanda smear testide yaptırdım. Bi sıkıntı yok. Kistim vs de yoktu. Durum böyle olunca yumurtlamıyormuş gibi hissediyorum :KK43:

Yaz ayında sıcaklar da cok etkiliyor mevsim değişiklikleri yaşadığın yer vs doktor sıkıntı görmediyse muhtemelen bu sebeplerden biriyle alakalıdır stres etme stres ettikçe sonsuz döngüye giriyorsun 🙄 hayırlısıyla alırsın bebişini kucağına inşallah🙏🏻

Yaz ayında sıcaklar da cok etkiliyor mevsim değişiklikleri yaşadığın yer vs doktor sıkıntı görmediyse muhtemelen bu sebeplerden biriyle alakalıdır stres etme stres ettikçe sonsuz döngüye giriyorsun 🙄 hayırlısıyla alırsın bebişini kucağına inşallah🙏🏻

Teşekkür ederim 🙏🏼 Allah isteyen herkese versin inşallah. Bekledikçe psikolojik olarakta etkileniyorum sanırım. Şu an da mesela ağrım var ama gelen giden yok :KK43: Hayırlısı olsun

Arkadaşlar merhaba,
Reglim gittikçe öne çekiyor ve bu durum beni korkutmaya başladı. Eşimle bebek düşünüyoruz ve bu yüzden adetlerimi takip halindeyim. 32-26-20 günde oldum şu son 3 ayda. Bugün de 19. Gündeyim ve yine karnımda kasıklarım da ağrı var. Başınıza böyle birşey geldi mi hiç? Normalde ortalama 30-33 gün arasında olurdum. Evlendiğimizden beri bi acayip. Bundan 2 ay önce kadın Doğuma gittim ve muayene oldum ayni zamanda smear testide yaptırdım. Bi sıkıntı yok. Kistim vs de yoktu. Durum böyle olunca yumurtlamıyormuş gibi hissediyorum :KK43:
Başlarda hapla falan mı korunuyordunuz canım korumayı bırakınca vücut kendini anca düzeltiyormuş diye okumuştum bi yerde

Çok mu takıyorsun hamile kalmayı? Yeni mi evlisin? Oda etki edebilir

Çok mu takıyorsun hamile kalmayı? Yeni mi evlisin? Oda etki edebilir

Evet yeni evliyim. 1 hafta sonra 5. Ayımız olacak. Aslında kafama çok takmıyorum yani sürekli düşünmüyorum ama adet zamanı yaklaştıkça tabiki bi acaba hamile miyim deyip bekleme olmuyor desem yalan olur. Bu bekleme kısmından kaynaklı psikolojik olabilir mi 🙄 ama insan hanile olduğunu sanınca geç adet olur ben erken oluyorum :KK70:ne değişiğimm ayyy 😂

X