- 12 Ocak 2021
- 295
- 171
Canım benim saglıkla ilerler inşallah inan bende seninle aynu durumdayım bende yıllardır bekledim bu anı şu an 6 haftalıgım ama bazı sebeplerde olunca insan doya doya yaşayamıyor sevincni Rabbim saglıkla kucagımıza almayı nasip eder inşallahYumurtlama günüm 25 kasimdi bat ise 9 Kasım 2 gün daha var yani. İyi dileklerin için çok teşekkür ederim. Şuan çok karışık duygular yaşıyorum yıllardır bu anı bekledim ama bazı sebeplerden sevinemiyorum bile.
Zor biliyorum kafana takmamak ama sebep herneyse boşver takmamaya çalış bebeğini düşün sadeceYumurtlama günüm 25 kasimdi bat ise 9 Kasım 2 gün daha var yani. İyi dileklerin için çok teşekkür ederim. Şuan çok karışık duygular yaşıyorum yıllardır bu anı bekledim ama bazı sebeplerden sevinemiyorum bile.
Hayırlı olsun canımEvet gönderiyorum canım hemen fotoyu. İki gün arayla yaptığım testler bu sekildeydi. İkinci de koyulaşma var daha net belli oluyor
Eşimin eski eşinden bir çocuğu var. Sırf ben istiyorum diye istiyor çocuk zor zahmetli diyor. Diğer çocuğuyla gayette güzel ilgilenir. Benim çocuk özlemimi anlamıyor yaşım bu arada 36. Hamileligimi öğrenmeden önce hiç bir sorun yokken öğrendikten sonra benden kaçıyor resmen triplerde. Sıkıştırdım biraz bana daha erken olduğunu söyledi 3-5 ay sonra bekliyormuş. Zaten iki aydır korunmuyoruz olma ihtimalinin farkında yani. Çok ağrıma gitti ne yapacağımı bilemiyorum sevincim kursağımda kaldı resmen.Zor biliyorum kafana takmamak ama sebep herneyse boşver takmamaya çalış bebeğini düşün sadece
Teşekkür ederim. Ovulasyonu bugün yaptım test iki gün öncesine ait bata da 3 gün var daha.Hayırlı olsun canımdarısı bizlere sağlıkla silik çıktığı gün ovalüsyon mu çok koyuydu
Amin inslalahh darısı başınızaHayırlı olsun canımdarısı bizlere sağlıkla silik çıktığı gün ovalüsyon mu çok koyuydu
Ay ben böyle öğrenmiştim t çok koyuydu benimde sonuç ne olduHanımlar merhaba,
Size bir şey danışmak istiyorum. Bu ay ovülasyon testi yardımı ile yumurtlama takibi yaptım. Reglim 3 kasımda başlayıp 6 kasımda bitti ve 7 kasımdan itibaren ovülasyon testi yapmaya başladım. Telefon uygulamaları yumurtlama günümü 15-16 kasım gibi gösterse de, test sonucunda 11-12 kasımda yumurtladığımı gördüm ve eşimle bebiş denemesi yaptık. 27 kasımda regl olmam gerekiyor ama dünden beri ovülasyon testimde tekrar koyu çizgi oluşmaya başladı. Acaba bu hamilelik belirtisi olabiilir mi yoksa tekrar mı yumurtluyorum emin olamadım. Bir fikri olan var mı acaba? Eklediğim görselde üstten alta son 4 gündeki değişimi görebilirsiniz.
SevgilerEki Görüntüle 2957846
Canım bende 1 hafta önce böyle öğrendim hamileliğimi yarın sabah yeniden yap daha koyuyda hemen hamilelik testi yap
Maalesef canım T bölgesinin C den çok daha koyu olması gerekiyorEki Görüntüle 2999834
Merhaba benim de adetime 7 gün var ovülasyon testiyle günlerimi değerlendirdim ancak 7 gün kala böyle çıktı sıvı alımına dikkat ederek yaptım 5 aydık deniyoruz bir kimyasalım var. Gebelik olabilir mi ki acaba
Anladım tamam o zaman gene yapayım her günMaalesef canım T bölgesinin C den çok daha koyu olması gerekiyor
Amin canım Allah razı olsun benim de ovülasyona rağmen 3. Denememde olmuştu toplamda 5 ay denedim asla stres yapma beni çevre çok korkutuyodu yok ilk aylar olmazsa sonra yıllarca uğraşırsın fln diye hepsi yalanmış sağlıklıysan geriye sadece psikoloji kalıyor emin ol en mutlu olduğun ay mucizen seninle olacaktır dualarım seninleAnladım tamam o zaman gene yapayım her güncevabınız için çok teşekkür ederim insan heyecanlanıyor benim için de dua edin olur mu Allah evladınızı sağlıkla mutlulukla büyütmek nasip etsin insallah
Allah razı olsun çok teşekkür ederim içime su serptinizAmin canım Allah razı olsun benim de ovülasyona rağmen 3. Denememde olmuştu toplamda 5 ay denedim asla stres yapma beni çevre çok korkutuyodu yok ilk aylar olmazsa sonra yıllarca uğraşırsın fln diye hepsi yalanmış sağlıklıysan geriye sadece psikoloji kalıyor emin ol en mutlu olduğun ay mucizen seninle olacaktır dualarım seninle
Çok sevindim sağlıkla büyüsün evlatlarınız insallahBende ovulasyonla ogrenmstim regl 3 gun kala cok koyu kirmizi cikmisti...ahh ne gunlerdi ya 2017 lerde hergun burdaydim cook iyi insanlar tanidim oglum simdi 4 yasinda ama hala buralari birakmiyorum
Ve arkadaslar stres yapmayin kesinlikle bende stresten 2 kimyasal gebelik oldu sonra rahat biraktim herseyi o ay hamile kaldim
Insallah canim Allah gonlune gore versin umarim bekledigin sonucu alirsinÇok sevindim sağlıkla büyüsün evlatlarınız insallahben de bakcam bakalım ovülasyon testiyle koyulaşma olursa burdan bildiririm fikrinizi almak için olmadı bir dahaki ay sil baştan
Elbette dua ederim Rabbim tez zamanda hayırlı sağlikli evlat nasip etsinAllah razı olsun çok teşekkür ederim içime su serptinizBiz de deniyoruz çocuk yapmaya karat verdik ilk ay yani Mart ayında hamile kaldım onda da kimyasal geçirdim biraz etkilendim böyle olunca 5 6 ay ara verdik eylülden beri tekrar demiyorum hiçbir sorunum yok aşılama yaptırmak istemiştim doktor onu bile kabul etmedi şimdi bekliyorum öyle bakalım akşam gene yaparım test adetime 6 gün kaldı dua edin olur mu ne zaman hayırlısıysa rabbim o zaman nasip etsin insallah herşey vaktinde oluyor hep nasip
Sonucunuz ne oldu ?Merhaba kızlar size birşey sormak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim adetim 4 gün geçti ve ovulasyon testi denedim ii çizgi de köyü çıkıyor gebelik olabilir mı sizce bi bakar mısınız birde erken gebelik testi yaptım silik çizgi cıktı ama çarşamba günü yaptım tekrarlamadım pazar günü yapicam tekrar
Gebelik varsa hangi taraf koyu çıkıyor nasıl anlıyorsunuz ovülasyon testiyle açıklar mısınız?Ben ilkgebeliğimi böyle öğrenmiştim sonrasında düştü tabi ama gebelik varsa koyu çıkıyor