Ben kaset ovulasyon testini kullandım. Ovulasyon testi ile de hamileliğimi öğrendim. Fark olarak benim 2 gün gecikmem vardı ve iki çizgi de bayağı koyuydu. Ovulasyon testiyle gebelik öğrenen çok kişi var ama benim testlerim bunlardan değildiHanımlar merhaba,
Size bir şey danışmak istiyorum. Bu ay ovülasyon testi yardımı ile yumurtlama takibi yaptım. Reglim 3 kasımda başlayıp 6 kasımda bitti ve 7 kasımdan itibaren ovülasyon testi yapmaya başladım. Telefon uygulamaları yumurtlama günümü 15-16 kasım gibi gösterse de, test sonucunda 11-12 kasımda yumurtladığımı gördüm ve eşimle bebiş denemesi yaptık. 27 kasımda regl olmam gerekiyor ama dünden beri ovülasyon testimde tekrar koyu çizgi oluşmaya başladı. Acaba bu hamilelik belirtisi olabiilir mi yoksa tekrar mı yumurtluyorum emin olamadım. Bir fikri olan var mı acaba? Eklediğim görselde üstten alta son 4 gündeki değişimi görebilirsiniz.
SevgilerEki Görüntüle 2957846
Teşekkür ederim, umarım bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız :)Ben kaset ovulasyon testini kullandım. Ovulasyon testi ile de hamileliğimi öğrendim. Fark olarak benim 2 gün gecikmem vardı ve iki çizgi de bayağı koyuydu. Ovulasyon testiyle gebelik öğrenen çok kişi var ama benim testlerim bunlardan değildi
Rica ederim ne demek sizede en yakın zamanda nasip eder inşallah RabbimTeşekkür ederim, umarım bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız :)
Ben ilkgebeliğimi böyle öğrenmiştim sonrasında düştü tabi ama gebelik varsa koyu çıkıyorHanımlar merhaba,
Size bir şey danışmak istiyorum. Bu ay ovülasyon testi yardımı ile yumurtlama takibi yaptım. Reglim 3 kasımda başlayıp 6 kasımda bitti ve 7 kasımdan itibaren ovülasyon testi yapmaya başladım. Telefon uygulamaları yumurtlama günümü 15-16 kasım gibi gösterse de, test sonucunda 11-12 kasımda yumurtladığımı gördüm ve eşimle bebiş denemesi yaptık. 27 kasımda regl olmam gerekiyor ama dünden beri ovülasyon testimde tekrar koyu çizgi oluşmaya başladı. Acaba bu hamilelik belirtisi olabiilir mi yoksa tekrar mı yumurtluyorum emin olamadım. Bir fikri olan var mı acaba? Eklediğim görselde üstten alta son 4 gündeki değişimi görebilirsiniz.
Tabi öğrenen var bence sizdede var koyulastigina göre erkn gebelik testi yada kaset test yapabilirsinzHanımlar merhaba,
Evet canim büyük ihtimalle gebelik oluyor. Ne yaptın adet oldun mu gebelik var mı?Hanımlar merhaba,
bende merak ettim canim ayni durumu yasiyorum acaba sonuc ne oldu acabaTeşekkür ederim, umarım bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız :)
evet regl oldum iki gün sonrasında. sanırım regle yakın lh'ım yükselmiş çünkü ovüle olduğum zamanki kadar koyu değildi zaten test. lh'ım neden yükselmiş onu bilmiyorum amaEvet canim büyük ihtimalle gebelik oluyor. Ne yaptın adet oldun mu gebelik var mı?
Ben birkaç gün önce erken gebelik testinde silik çizgi gördüm ve sanırım hamileyim kan testi için adet günümü bekliyorum. İki gün sonra adet olmam gerekiyor ama bence kesin hamilelik var şuan için.. Bugün aklıma geldi ve öylesine bir ovulasyon testi yaptım 2 günüm var daha ama t çizgisi baya koyu çıktı bende.evet regl oldum iki gün sonrasında. sanırım regle yakın lh'ım yükselmiş çünkü ovüle olduğum zamanki kadar koyu değildi zaten test. lh'ım neden yükselmiş onu bilmiyorum ama
Canım erken gebelik testin nasıl çıktı foto varmı hayırlı olsun gebesin inşallah sağlıkla ilerlerBen birkaç gün önce erken gebelik testinde silik çizgi gördüm ve sanırım hamileyim kan testi için adet günümü bekliyorum. İki gün sonra adet olmam gerekiyor ama bence kesin hamilelik var şuan için.. Bugün aklıma geldi ve öylesine bir ovulasyon testi yaptım 2 günüm var daha ama t çizgisi baya koyu çıktı bende.
Evet gönderiyorum canım hemen fotoyu. İki gün arayla yaptığım testler bu sekildeydi. İkinci de koyulaşma var daha net belli oluyorCanım erken gebelik testin nasıl çıktı foto varmı hayırlı olsun gebesin inşallah sağlıkla ilerler
Ovulasyon testine inanmayın o lh ölçüyo betahcg değil ben gebeyim evde var ovülasyon halen olumsuz yanıt veriyor. Erken gebelik testi alın yada kan verinRegl gunlerimiz ayni olunca bende merak ettim. Boyle ogrenen var mi kizlar
Hayırlı olsun hamilesinEvet gönderiyorum canım hemen fotoyu. İki gün arayla yaptığım testler bu sekildeydi. İkinci de koyulaşma var daha net belli oluyor
Batin ve yumurtlama günün ne zamandıEvet gönderiyorum canım hemen fotoyu. İki gün arayla yaptığım testler bu sekildeydi. İkinci de koyulaşma var daha net belli oluyor
Canım bende 1 hafta önce böyle öğrendim hamileliğimi yarın sabah yeniden yap daha koyuyda hemen hamilelik testi yapHanımlar merhaba,
Yumurtlama günüm 25 kasimdi bat ise 9 Kasım 2 gün daha var yani. İyi dileklerin için çok teşekkür ederim. Şuan çok karışık duygular yaşıyorum yıllardır bu anı bekledim ama bazı sebeplerden sevinemiyorum bile.Batin ve yumurtlama günün ne zamandı