Regle yakın pozitif ovülasyon testi

nazmur30

Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2021
14
10
34
Hanımlar merhaba,

Size bir şey danışmak istiyorum. Bu ay ovülasyon testi yardımı ile yumurtlama takibi yaptım. Reglim 3 kasımda başlayıp 6 kasımda bitti ve 7 kasımdan itibaren ovülasyon testi yapmaya başladım. Telefon uygulamaları yumurtlama günümü 15-16 kasım gibi gösterse de, test sonucunda 11-12 kasımda yumurtladığımı gördüm ve eşimle bebiş denemesi yaptık. 27 kasımda regl olmam gerekiyor ama dünden beri ovülasyon testimde tekrar koyu çizgi oluşmaya başladı. Acaba bu hamilelik belirtisi olabiilir mi yoksa tekrar mı yumurtluyorum emin olamadım. Bir fikri olan var mı acaba? Eklediğim görselde üstten alta son 4 gündeki değişimi görebilirsiniz.

Sevgiler

Regl gunlerimiz ayni olunca bende merak ettim. Boyle ogrenen var mi kizlar

Ben kaset ovulasyon testini kullandım. Ovulasyon testi ile de hamileliğimi öğrendim. Fark olarak benim 2 gün gecikmem vardı ve iki çizgi de bayağı koyuydu. Ovulasyon testiyle gebelik öğrenen çok kişi var ama benim testlerim bunlardan değildi

Teşekkür ederim, umarım bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız :)

Ben ilkgebeliğimi böyle öğrenmiştim sonrasında düştü tabi ama gebelik varsa koyu çıkıyor

Tabi öğrenen var bence sizdede var koyulastigina göre erkn gebelik testi yada kaset test yapabilirsinz

Adetlerim düzensiz bende ovülasyon testine başladım inş pik görürüm adetin kaçıncı günü görüyorsunuz kızlar

Eklentiler

• 4D7498CB-DDBB-48A5-AD12-5AC2EFD0D17C.jpeg
    108,7 KB · Görüntüleme: 382
Evet canim büyük ihtimalle gebelik oluyor. Ne yaptın adet oldun mu gebelik var mı?

evet regl oldum iki gün sonrasında. sanırım regle yakın lh'ım yükselmiş çünkü ovüle olduğum zamanki kadar koyu değildi zaten test. lh'ım neden yükselmiş onu bilmiyorum ama
Ben birkaç gün önce erken gebelik testinde silik çizgi gördüm ve sanırım hamileyim kan testi için adet günümü bekliyorum. İki gün sonra adet olmam gerekiyor ama bence kesin hamilelik var şuan için.. Bugün aklıma geldi ve öylesine bir ovulasyon testi yaptım 2 günüm var daha ama t çizgisi baya koyu çıktı bende.

Eklentiler

• IMG_20211206_164648.jpg
    90,2 KB · Görüntüleme: 422
Canım erken gebelik testin nasıl çıktı foto varmı hayırlı olsun gebesin inşallah sağlıkla ilerler

Canım erken gebelik testin nasıl çıktı foto varmı hayırlı olsun gebesin inşallah sağlıkla ilerler
Evet gönderiyorum canım hemen fotoyu. İki gün arayla yaptığım testler bu sekildeydi. İkinci de koyulaşma var daha net belli oluyor

Eklentiler

• IMG_20211203_095813.jpg
    111,5 KB · Görüntüleme: 362
  • IMG_20211206_185337.jpg
    83,5 KB · Görüntüleme: 342
Regl gunlerimiz ayni olunca bende merak ettim. Boyle ogrenen var mi kizlar
Ovulasyon testine inanmayın o lh ölçüyo betahcg değil ben gebeyim evde var ovülasyon halen olumsuz yanıt veriyor. Erken gebelik testi alın yada kan verin

Canım bende 1 hafta önce böyle öğrendim hamileliğimi yarın sabah yeniden yap daha koyuyda hemen hamilelik testi yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…