- 29 Mayıs 2024
- 1.841
- 514
- 35
Pcos var bende hatta arkadaslar pcosda.boyle olur vs dediler umudum yoktu adam akıllı degerlendirmedim çünkü bayrama denk gelmesi hatta eşim tek kaldimizda bebek bebek dedi ama dedim saldım.ben diğer ay artik dedim ama sonuç bebeis varmisYine de pes peşe görülmüş yumurtlama olayi. Benim 8 temmuzda Kasık agrim vardi tek hatırladığım bu
Benim 1 kaybim var ondada öyle olmuştu ovu yaparken c den önce t belirginlesmiti hamileydim ama bu sefer bilemiyorum cok.erken gibi geliyor galiba 2.yumurtlmaaBenimde öyle idi ilk t çizgisi çıkıyordu 2 gün yaptığım da konu bile açmıştım 3 kez yumurtlama tavuk mu oldum vs die
Olabilir ikinci ise değerlendir inşallah bebeistir amaBenim 1 kaybim var ondada öyle olmuştu ovu yaparken c den önce t belirginlesmiti hamileydim ama bu sefer bilemiyorum cok.erken gibi geliyor galiba 2.yumurtlmaa
Valla degerlendirme yapmadim ama bilemiyorum zaten yapmasam bile suan geç değil pik gözüküyor çünküOlabilir ikinci ise değerlendir inşallah bebeistir ama
yumurtlama olabilir bakalım teste bir devam et sılıkmı kyumu bakalımDaha 9 günüm var regle bence vu testleri görmek icin cok erken kendimi kandirmiyayim hiç
Son 1 testim kaldiyumurtlama olabilir bakalım teste bir devam et sılıkmı kyumu bakalım
ozaman 2 güne bir degerlendir canım regl kadarSon 1 testim kaldiya yarın yada yarindan sonra yapicam
Evet öyle yapayım esimde gebelik testi aldi ama daha cok erken varsa bile cikmaz kiozaman 2 güne bir degerlendir canım regl kadar
aynen biraz beklemen gerekecekEvet öyle yapayım esimde gebelik testi aldi ama daha cok erken varsa bile cikmaz ki
Bekleyelim bakalim hayırlısı inşallah.. ovü testlerim koyulasmis ama dimi benimaynen biraz beklemen gerekecek
rvrt pikBekleyelim bakalim hayırlısı inşallah.. ovü testlerim koyulasmis ama dimi benim
T daha koyu c den elimde öyle gözüküyorrvrt pik
Pik işteT daha koyu c den elimde öyle gözüküyor
Hayırlı olsun canım cok mutlu oldum sizin adınıza bende 12 aydır olmuyor.Sadece ultrasonda pco görünüyor hormon güzel ve adetim düzenli.Belirtileriniz nelerdi acaba? Benim bat 26 Temmuz banada dua edermisinizPcos var bende hatta arkadaslar pcosda.boyle olur vs dediler umudum yoktu adam akıllı degerlendirmedim çünkü bayrama denk gelmesi hatta eşim tek kaldimizda bebek bebek dedi ama dedim saldım.ben diğer ay artik dedim ama sonuç bebeis varmis
Sancı anı bele giren agri göğüs ucu hasasiyetiHayırlı olsun canım cok mutlu oldum sizin adınıza bende 12 aydır olmuyor.Sadece ultrasonda pco görünüyor hormon güzel ve adetim düzenli.Belirtileriniz nelerdi acaba? Benim bat 26 Temmuz banada dua edermisiniz
Evet soldan ikinci pik olmuş sonra çatlamış silikleyşmeye başlamış :)Y Yagmur9091 lh yaptim bugün boyle çıktı bi tik açılmış sanki rengi dimi. Gerçi dun daha fazla israr tutmusum çünkü zemin bayagi sararmış
Umutlanmiyayim gebelik diye dimiEvet soldan ikinci pik olmuş sonra çatlamış silikleyşmeye başlamış :)