Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bizde yazdan beri bazen deniyoruz bazende yumurtlama dönemini işlerimizden dolaı kaçırıyoruz... ya benim normalde bu kadar kasıklarım ağrımaz ve iş yerindede pek üşüdüğümü bilmem aslında.. çok korkmamın yanında bebek çok istiyorum....siz reglenin ilk gününde itibaren sayıp 12 14 16 günlerinde denediniz mi hiç
yok doktor söylemedi canim. internetde arastirdim, ve dedigim gibi ovulasyon testleri kullaniyorum hep. ayni gebelik testi gibi ama ondada LH hormonunun ne zaman yükseldigini gösteriyo, o yükseldigi zamanda yumurtlama 24 saat icersinde gerceklesiyor. bide benim regl her 33 gün sonra geliyo, yani biraz uzun sürdügü icin icinde yumurtlama biraz gec oluyo.
Senin periyot cevrimi 28 günmü?
evet biz kadınlarda hep var öle belirtiler ve bu bizim beynimizin oyunu. bende önümüzdeki ay 8 gün gecikme yaşadım her belirti vardı ama hamile değilmişim bakalım bu aya kaldı umudumuz :)
bide size bişey sorabilirmiyim? benim adet günlerim sırasıyla şöyle 21 ekim 5gün sürdü, 17 kasım 7gün, 25 aralık 4gün sürdü. sizce adet günlerim düzensizmi ? arkadaşım öyle dedi..
hayır bende de değişiyor bence sen benım yadıgım yolu dene istersen cnm cunku benm bıldıgım her kadında yumurtlama berıyodu aynıdır reglenın il gununden baslar ve 12 gun sayılır
bence de duzensızlık var . cocuk dusunmeseydın sana jasmın doğum kontrol hapını tavsıye edebılırdım . ıyı bır ılaç duzenlıyor regl donemlerını
peki ben şimdi en son 25 aralıkta adet gördüm. 4 gün fln sürdü.. bittiği andan itibaren kaç gün sayıp yumurtlama gününü bulacam?
adetlerı duzensız olan kadınlarda yumurtlama gunu değişir. benımde oyle. hıç ıstıkrarlı olmuyo
yumurtlama gunu hesaplayıcısı var nette onu deneyın
ovulasyon testlerı en ıyısı zaten
benımde normaşde 8ınde adetımın gelmesı lazım ama hep duzensız 18ını bulur o.inş gelmez
adetlerı duzensız olan kadınlarda yumurtlama gunu değişir. benımde oyle. hıç ıstıkrarlı olmuyo
yumurtlama gunu hesaplayıcısı var nette onu deneyın
ovulasyon testlerı en ıyısı zaten
benımde normaşde 8ınde adetımın gelmesı lazım ama hep duzensız 18ını bulur o.inş gelmez
ilk gununden itibaren sayıp 12 14 16 gunlerde deneyeceksınız ve sana tavsıyem yataktan sabaha kadar kalkma kucuk abdeste cıkma.... sipermler rahımde 24 saat yaşıyor o yuzden gun aşırı deneyın dedı doktorum. ama herseyden once test yaptırdın mı doktor hamıle kalmadan once bazı testler ıstıyor senden ...
ilk gununden itibaren sayıp 12 14 16 gunlerde deneyeceksınız ve sana tavsıyem yataktan sabaha kadar kalkma kucuk abdeste cıkma.... sipermler rahımde 24 saat yaşıyor o yuzden gun aşırı deneyın dedı doktorum. ama herseyden once test yaptırdın mı doktor hamıle kalmadan once bazı testler ıstıyor senden ...