- 26 Aralık 2022
- 822
- 928
- 27
-
- Konu Sahibi busrabusbusra
Canım bata daha 7 gün varmış muhtemelen daha vücudunun bile haberi yok eğer hamileysenKızlarım merhaba,
Biz geçen ay eşimle bebek düşünmeye başladık ve çalışmlara başladık. Geçen ayda buraya iki konu açmıştım. Normalde aşırı düzenli bir adet döngüsüne sahibim ama tam 15 gün adetim gecikti.
Normalde 13 ocakta olmam gereken adetimi 28 ocakta oldum.
Bu ay, bir beş altı gündür kasıklarım da adet olacakmışım gibi bir ağrı var göğüs uçlarım sızlıyor, inanılmaz bir gaz var. Hal böyle olunca bir de bebek isteyince acaba mk dedim ama hemen bu belirtiler olmaz diye düşündüğümden amaaan dedim bugün de acaba idrar yolu enfeksiyonu falan mı var diye acilde kan verdim hem de beta hcg me de baktırmak istedim ne olur ne olmaz diye. Sonuç negatif çıktı 0.1 beta değeri, idrar yolu enfeksiyonuda değilmişim gayet temiz çıktı.
Dün akşam üstü bir sefer peçeteye sildiğimde belli belirsiz pembe bir akıntı oldu.
Bugün de akşam yine uçuk pembe sadece peçeteye sildiğimde bir akıntı geldi. Reglime de daha 7 gün var.
Acaba bir hafta erkenden adet mi olacağım yoksa yerleşme kanaması dedikleri şey mi ama bu sefer de diyorum ki öyle bir şey olsa kanda pozitif çıkardı herhalde. Anlamadım gitti. Benzer bir durum yaşayan var mı? Negatif değer sonradan pozitif olur mu?
Ay canım sağolasın cevap verdiğin için.Canım bata daha 7 gün varmış muhtemelen daha vücudunun bile haberi yok eğer hamileysenbence biraz daha bekle. Dediğin şey yerleşme kanaması gibi duruyor. Bende yaşadım yerleşme ama bata 3 gün vardı benim olduğunda ve dün 1 gün kala kan verdim 476 çıktı. Umutlandirmak istemem ama bekle derim cunku saydığın belirtiler bende de oldu.
Onlar geleceği zamanı çok iyi biliyor canım üzme kendini çok da düşünmemeye çalış zor biliyorum tabiAy canım sağolasın cevap verdiğin için.
İnsan gerçekten sabırsız oluyor aslında 7 günün erken olduğunu biliyorum ama dayanamadım.
Belki hamileyim belki değilim bilmiyorum ama baya hamile gibi hissetmiştim kendimi bir de kanama olunca acaba mı dedim ama testin negatif gelmesi üzdü. Biraz daha bekleyim bakalım
Düşünme düşünme derken bile düşünüyorum çok zor yavOnlar geleceği zamanı çok iyi biliyor canım üzme kendini çok da düşünmemeye çalış zor biliyorum tabi
Off bilmez miyim ama ben o hatayı en çok ilk denedigimiz ay yaptım 2.ay kafam daha rahattı kendimi çok dinlemedim (en azından bir önceki ay kadar dinlemedimDüşünme düşünme derken bile düşünüyorum çok zor yav
Tebrik ederim canm Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bende bekleyim bakayım neler olacakOff bilmez miyim ama ben o hatayı en çok ilk denedigimiz ay yaptım 2.ay kafam daha rahattı kendimi çok dinlemedim (en azından bir önceki ay kadar dinlemedim) sonuç olarak 2.denemede hamile kaldım
Allah sana da en kısa zamanda nasip etsin canımTebrik ederim canm Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bende bekleyim bakayım neler olacak
Amin canım inşallahAllah sana da en kısa zamanda nasip etsin canım
sizde yerlesme kanamasi oldu muOff bilmez miyim ama ben o hatayı en çok ilk denedigimiz ay yaptım 2.ay kafam daha rahattı kendimi çok dinlemedim (en azından bir önceki ay kadar dinlemedim) sonuç olarak 2.denemede hamile kaldım
Evet oldu regl kanamasından farklı daha koyu renkte ve az miktarda. 2 gün falan sürdüsizde yerlesme kanamasi oldu mu
Reglime henüz 5 gün var ama bu test bağımlısı bir manyak olmama engel değil
Ben göremedim canım zaten daha varmış regline az sabırReglime henüz 5 gün var ama bu test bağımlısı bir manyak olmama engel değil
Amaan olsa çıkardı herhalde ya millet kaç gün önceden öğreniyorBen göremedim canım zaten daha varmış regline az sabır
Umutsuzluğa da kapılma ama umutlanma da ortası lazım işte anladın sen onuAmaan olsa çıkardı herhalde ya millet kaç gün önceden öğreniyor
Kız ben gördüm sanki ya
Ay canım Allah seni güldürdün beniKız ben gördüm sanki yaama bana güvenme yinede testler su bikwc günde ne çekti elimden .. gözümü kapatiyom çift çizgi görüyom
10 saatlik testten hala bu saatte keramet mi beklemek dersin üfleyip ufleyp bakmak mi dersinAy canım Allah seni güldürdün beni