Regle bir hafta kala beta hcg 0.1 ama yerleşme kanaması mı yaşıyorum anlamadım

Yerlesme kanamasi adetten 9 gun once olurmu daha oncede boyle kanamalar yasamistm adetim 15 gun gecikti bugun daha oncrde boyle gecikmeler oluyodu bilemedm

Yerlesme kanamasi adetten 9 gun once olurmu daha oncede boyle kanamalar yasamistm adetim 15 gun gecikti bugun daha oncrde boyle gecikmeler oluyodu bilemedm
9 gün önce olması bence çok zor bi ihtimal fazla bir süre ama yine de bi test yapmanı öneririm

Oncelikle merhaba 15 gün gecikti regl yazmışsın belki kimyasal gebelik geçirdin diye düşünüyorum benim adetim 1 gün gecikti geciktiği gün HCG baktırdım 83 çıkmıştı 1 hafta sonra kanamam başladı aynı adet gbi düşük ile sonuçlandı bunu yaşadığım için ilk olarak aklıma bu geldi.
Diğeri ise yorum yapacak olursam HCG değeri 2 günde 2 kat artan bi Hormon tabi sağlıklı bir gebelik ise iki katı artıyor , Yerleşme kanaması Adet olucagimiz tarihten 4-5 gün öncesi peçeteye leke olucak şekilde gelmesidir bu bazen açık pembe bazen kahverengi olarak görünüyor bence biraz bekleyin HCG degerinize tekrar baktırın Allah gönlünüze göre nasıl eyler inşallah

Merhaba bende iki gün önce açık kahve leke oldu bugün yne olmuş regle iki gün var böyle aralıklı olur mu yerleşme ise

Merhaba bende iki gün önce açık kahve leke oldu bugün yne olmuş regle iki gün var böyle aralıklı olur mu yerleşme ise
Olabilir okuduğum kadarıyla bazı kadınlarda 3 ay boyunca bile ara lekelenmeler olabiliyormuş 2 gün arayla olmuş olması da olası. Adet tarihinde bi test yapın bence.

Canım ben adet oldum bir sonraki döneme inşallah :)

Cinsel birliktelik test yaptırmadan kaç gün önce olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…