Regle bir hafta kala beta hcg 0.1 ama yerleşme kanaması mı yaşıyorum anlamadım

Canım bata daha 7 gün varmış muhtemelen daha vücudunun bile haberi yok eğer hamileysen🤫bence biraz daha bekle. Dediğin şey yerleşme kanaması gibi duruyor. Bende yaşadım yerleşme ama bata 3 gün vardı benim olduğunda ve dün 1 gün kala kan verdim 476 çıktı. Umutlandirmak istemem ama bekle derim cunku saydığın belirtiler bende de oldu.
Yerlesme kanamasi adetten 9 gun once olurmu daha oncede boyle kanamalar yasamistm adetim 15 gun gecikti bugun daha oncrde boyle gecikmeler oluyodu bilemedm

Yerlesme kanamasi adetten 9 gun once olurmu daha oncede boyle kanamalar yasamistm adetim 15 gun gecikti bugun daha oncrde boyle gecikmeler oluyodu bilemedm
9 gün önce olması bence çok zor bi ihtimal fazla bir süre ama yine de bi test yapmanı öneririm

Kızlarım merhaba,
Biz geçen ay eşimle bebek düşünmeye başladık ve çalışmlara başladık. Geçen ayda buraya iki konu açmıştım. Normalde aşırı düzenli bir adet döngüsüne sahibim ama tam 15 gün adetim gecikti.
Normalde 13 ocakta olmam gereken adetimi 28 ocakta oldum.
Bu ay, bir beş altı gündür kasıklarım da adet olacakmışım gibi bir ağrı var göğüs uçlarım sızlıyor, inanılmaz bir gaz var. Hal böyle olunca bir de bebek isteyince acaba mk dedim ama hemen bu belirtiler olmaz diye düşündüğümden amaaan dedim bugün de acaba idrar yolu enfeksiyonu falan mı var diye acilde kan verdim hem de beta hcg me de baktırmak istedim ne olur ne olmaz diye. Sonuç negatif çıktı 0.1 beta değeri, idrar yolu enfeksiyonuda değilmişim gayet temiz çıktı.
Dün akşam üstü bir sefer peçeteye sildiğimde belli belirsiz pembe bir akıntı oldu.
Bugün de akşam yine uçuk pembe sadece peçeteye sildiğimde bir akıntı geldi. Reglime de daha 7 gün var.

Acaba bir hafta erkenden adet mi olacağım yoksa yerleşme kanaması dedikleri şey mi ama bu sefer de diyorum ki öyle bir şey olsa kanda pozitif çıkardı herhalde. Anlamadım gitti. Benzer bir durum yaşayan var mı? Negatif değer sonradan pozitif olur mu? 🤔🤔
Oncelikle merhaba 15 gün gecikti regl yazmışsın belki kimyasal gebelik geçirdin diye düşünüyorum benim adetim 1 gün gecikti geciktiği gün HCG baktırdım 83 çıkmıştı 1 hafta sonra kanamam başladı aynı adet gbi düşük ile sonuçlandı bunu yaşadığım için ilk olarak aklıma bu geldi.
Diğeri ise yorum yapacak olursam HCG değeri 2 günde 2 kat artan bi Hormon tabi sağlıklı bir gebelik ise iki katı artıyor , Yerleşme kanaması Adet olucagimiz tarihten 4-5 gün öncesi peçeteye leke olucak şekilde gelmesidir bu bazen açık pembe bazen kahverengi olarak görünüyor bence biraz bekleyin HCG degerinize tekrar baktırın Allah gönlünüze göre nasıl eyler inşallah

Canım bata daha 7 gün varmış muhtemelen daha vücudunun bile haberi yok eğer hamileysen🤫bence biraz daha bekle. Dediğin şey yerleşme kanaması gibi duruyor. Bende yaşadım yerleşme ama bata 3 gün vardı benim olduğunda ve dün 1 gün kala kan verdim 476 çıktı. Umutlandirmak istemem ama bekle derim cunku saydığın belirtiler bende de oldu.
Merhaba bende iki gün önce açık kahve leke oldu bugün yne olmuş regle iki gün var böyle aralıklı olur mu yerleşme ise

Merhaba bende iki gün önce açık kahve leke oldu bugün yne olmuş regle iki gün var böyle aralıklı olur mu yerleşme ise
Olabilir okuduğum kadarıyla bazı kadınlarda 3 ay boyunca bile ara lekelenmeler olabiliyormuş 2 gün arayla olmuş olması da olası. Adet tarihinde bi test yapın bence.

Oncelikle merhaba 15 gün gecikti regl yazmışsın belki kimyasal gebelik geçirdin diye düşünüyorum benim adetim 1 gün gecikti geciktiği gün HCG baktırdım 83 çıkmıştı 1 hafta sonra kanamam başladı aynı adet gbi düşük ile sonuçlandı bunu yaşadığım için ilk olarak aklıma bu geldi.
Diğeri ise yorum yapacak olursam HCG değeri 2 günde 2 kat artan bi Hormon tabi sağlıklı bir gebelik ise iki katı artıyor , Yerleşme kanaması Adet olucagimiz tarihten 4-5 gün öncesi peçeteye leke olucak şekilde gelmesidir bu bazen açık pembe bazen kahverengi olarak görünüyor bence biraz bekleyin HCG degerinize tekrar baktırın Allah gönlünüze göre nasıl eyler inşallah
Canım ben adet oldum bir sonraki döneme inşallah :)

Cinsel birliktelik test yaptırmadan kaç gün önce olmuştu

X