- Konu Sahibi Lotuslilium
Merhaba, 1.5 yıldır evliyim. 10 aydır korunmuyor ve bebek düşünüyoruz. 2 gün önce (döngümün 18. gününde) gece yatmadan önce peçeteye çok silik bir pembe leke geldiğini gördüm. Anlayamadım çünkü muhtemelen ovulasyonumun 5. Veya 6. Gününe geliyordu. Bu arada asla kan diye tanımlayamam tamamen açık pembe bir görüntüydü. Yaklaşık 20-25 dk sonra kasıklarımda regl ağrısı olarak tanımlayamacağım bir rahatsızlık oldu. Sabah uyandığımda bir şey yoktu. Ertesi gün aynı görüntü ve ağrı başladı. Hafif batmalar, kramp tarzı hafif bir ağrı ve şiddetli bel ağrısı yaşadım. Reglime 8 gün kaldığını düşününce de doktora gittim. Doktor vajinal muayene sonucu herhangi bir kanama görmediğini belki bir yerleşme kanaması veya enfeksiyon olabileceğini söyledi. Heyecanlandım belki olmuştur dedim. Kan tahlili, gebelik testi istedi. Bu arada vajinal muayenemin çok temiz olduğunu söyledi. Sonuç ise kan tahlillerim tertemiz ve gebelik testi < 1.20 Negatif. Yani gebelik mevcut değil. Biraz demorolize oldum çünkü olabileceğini düşünmüştüm. Şu an ise kocaman bir soru işareti. Doktor da açıkçası çok ilgilenmedi. Acaba bunun nedeni nedir diye kendi kendimi yer oldum. Aranızda böyle bir şey yaşayan var mı?