Regle 7 gün kala gebelik testi

hilosloslos

Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2023
29
13
32
Merhaba kızlar dayanamadım 7 gün önce deneme amaçlı yaptım ama silik çizgi gördüm sizde görebiliyor musunuz olabilir mi yardımcı olursanız çok sevinirim ((

Çok hafif silik, yarın tekrarlayıp koyuluğu karşılaştırabilirsiniz

Benimde 7 gün var
Bence biz görmek istiyoruz buralarda dolaşa dolaşa bu testte bile görmeye başladım bu ay pas geçti diyordum ama yinede umudu kesmek istemedim bakalım regl gününe kadar umutlanmaya devam…
sizlerde bakarmısınız

Eklentiler

• 00f252d0-50b4-46fe-b463-ddbc971a3e4b.jpeg
    46,9 KB · Görüntüleme: 1.559
Son düzenleme:
bir kaç gün önce bel ağrım oldu geçti bu sabahta kasığıma hafif kramplar girdi ve göğüslerim şiş sizin belirtilerniz var mı?

bir kaç gün önce bel ağrım oldu geçti bu sabahta kasığıma hafif kramplar girdi ve göğüslerim şiş sizin belirtilerniz var mı?
Sağlı sollu jilet kesiği gibi acı oluyor kasıklarımda ve rahmimde de, karnım da bir tuhaf gaz şişkinliği mi desem garip bir ağrısı da geliyor gidiyor başka belirtim yok

test yaptım fakat anlayamadım sanırım tek çizgi, erken test yapmak için ama bir umut birbirimize ara sıra haber verelim inşallah çift çizgi görürüz

test yaptım fakat anlayamadım sanırım tek çizgi, erken test yapmak için ama bir umut birbirimize ara sıra haber verelim inşallah çift çizgi görürüz
Erken gebelik testlerine pek güven olmuyor çizgi gördüm ama umutlandırmak istemedim umarım git gide koyulaşır çizgiler

inşallah allahım isteyen herkese nasip etsin, bir de şu aralar aşırı duygusalım en ufak şeylere ağlayabiliyorum senin duygu durumları nasıl?

inşallah allahım isteyen herkese nasip etsin, bir de şu aralar aşırı duygusalım en ufak şeylere ağlayabiliyorum senin duygu durumları nasıl?
Duygu değişimi olmadı aynıyım kuzum ya, ben zaten çok umutlu değilim tek ilişkim oldu

Bende de aynı.Sizde durumlar nasıl?

Merhaba bende bugün 3 test yaptım hepsinde hayalet çizgi var. Yada öyle olmasını istediğimizden artık hayali çizgi görüyorum.

Sonucunuzu öğrenebildiniz mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…