- 19 Eylül 2023
- 29
- 13
- 32
-
- Konu Sahibi hilosloslos
Aa yo gördüm gibi de. Kafam karıştıBen göremedim maalesef ama çok erken zaten 7 gün
Tarihlerimiz aynı belirtiniz var mı ?merhaba benimde aynı şekilde tekrar test yaptınız mı benimde 6 gün var
Sağlı sollu jilet kesiği gibi acı oluyor kasıklarımda ve rahmimde de, karnım da bir tuhaf gaz şişkinliği mi desem garip bir ağrısı da geliyor gidiyor başka belirtim yokbir kaç gün önce bel ağrım oldu geçti bu sabahta kasığıma hafif kramplar girdi ve göğüslerim şiş sizin belirtilerniz var mı?
Erken gebelik testlerine pek güven olmuyor çizgi gördüm ama umutlandırmak istemedim umarım git gide koyulaşır çizgilertest yaptım fakat anlayamadım sanırım tek çizgi, erken test yapmak için ama bir umutbirbirimize ara sıra haber verelim inşallah çift çizgi görürüz
Duygu değişimi olmadı aynıyım kuzum ya, ben zaten çok umutlu değilim tek ilişkim olduinşallahallahım isteyen herkese nasip etsin, bir de şu aralar aşırı duygusalım en ufak şeylere ağlayabiliyorum senin duygu durumları nasıl?
Merhaba az önce yaptım tekrar ama bunda hiçbirşey yoktu bakalım nasipmerhaba benimde aynı şekilde tekrar test yaptınız mı benimde 6 gün var
Bende de aynı.Sizde durumlar nasıl?Benimde 7 gün var
Bence biz görmek istiyoruz buralarda dolaşa dolaşa bu testte bile görmeye başladım bu ay pas geçti diyordum ama yinede umudu kesmek istemedim bakalım regl gününe kadar umutlanmaya devam…
sizlerde bakarmısınız
Sonucunuzu öğrenebildiniz mi acabaBenimde 7 gün var
Bence biz görmek istiyoruz buralarda dolaşa dolaşa bu testte bile görmeye başladım bu ay pas geçti diyordum ama yinede umudu kesmek istemedim bakalım regl gününe kadar umutlanmaya devam…
sizlerde bakarmısınız