Hayır hiç hamilelik belirtim Yok. Normalde her ay düzenli adet olurum ve adet belirtilerimi de her ay hepsini yaşarım. Bu ay sadece şişkinliğim ve çok az karın ağrım var o kadar.Merhaba 6 gün öncesinden bu değer çıkması çok güzel bence inşallah yükselir belirti yaşadın mı hiç canim
Bence hamissin canım yazarsın olur mu takipteyimHayır hiç hamilelik belirtim Yok. Normalde her ay düzenli adet olurum ve adet belirtilerimi de her ay hepsini yaşarım. Bu ay sadece şişkinliğim ve çok az karın ağrım var o kadar.
Yazmazmıyım aylardır bekliyorum. Bir öğreniyim hemen yazarım burayaBence hamissin canım yazarsın olur mu takipteyim
Hayır hiç hamilelik belirtim Yok. Normalde her ay düzenli adet olurum ve adet belirtilerimi de her ay hepsini yaşarım. Bu ay sadece şişkinliğim ve çok az karın ağrım var o kadar.
Sizin adınıza o kadar çok sevindim ki. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Bu sitede bir yerde okudum değerin başında “<“ işaret varsa negatif demekmiş. Bütün hayallerim yıkıldı. Henüz adet olmadım ama adet olucam belli oldu bebek Yok. Artık eskisi kadar stres yapamıyorum sanırım yoruldum. Bir daha ki aya artık. Sizin için herşey çok çok çok güzel olsun.Bende her ay adetin tüm belirtilerini dibine kadar yaşardım, bu ay hiç-bir belirtim olmadı eşim bile 'sen 3 gün once başlardın adet olucam karnım ağrıyor demeye' dedi ki gercekten oyleydi ama bende umutsuzluk ile adete 3gun kala test yaptım sırf negatif goreyimde kafam rahatlasın dedim ki, tam bir hayalet cizgi çıktı idrar testinde. 11ocakta adet olmam lazımdı olmadım idrar testi artık belli sekilde pozitif çıkıyor cumartesi kan testi verdik evet hamileyim ama sevinemedim 2 ay önce kimyasal gebelik yaşadım
Pazartesi tekrar kan vereceğim. Inşallah degerim artar.
Sizde kendinizde belirti aramayin herkesde olacak diye birsey yok inanin ve insallah hayırla sağlıkla bebeginizi kucaginiza alırsınız...
Sizin adınıza o kadar çok sevindim ki. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Bu sitede bir yerde okudum değerin başında “<“ işaret varsa negatif demekmiş. Bütün hayallerim yıkıldı. Henüz adet olmadım ama adet olucam belli oldu bebek Yok. Artık eskisi kadar stres yapamıyorum sanırım yoruldum. Bir daha ki aya artık. Sizin için herşey çok çok çok güzel olsun.
Gerçekten çok sevindim. Dünyalar sizin olmuştur. Çok doğru söylüyorsunuz. Biz başla şeylere umut bağlarken tek umudun Allah’tan olduğunu unutabiliyoruzAllahtan umut kesimez cokca dua ederek yola devam edin lütfen. Benim eşimde varikosel var gittiğimiz bütün doktorlar "normal yolla cok zor gebe kalırsın tüp bebek denemelisin" demişti.
Denedim ve kimyasal gebelik oldu, 2ay dinlendim bu ay eşime tamam yeter adetin 2.günü tekrar gidelim dondurulmuslari koyalım dedim doktorla bile konuştuk hatta adet olup gitmeyi bekliyorduk ki Rabbim çok büyük normal yolla nasip etti. Bu esnada dualarıma devam ettim Rabbime; "Sen ol dersen olu verir ol emrine muhtacım Allahim" diye. Çok şükür bu ay ovulasyon takibi ile gebe kalmışım Rabbim ol emrini vermiş.
Lütfen sizde duanıza devam edin ve vazgecmeyin.
Rabbim tez vakitte sağlıkla hayırla nasip etsin inşallah sizede evladinizi.
Dualariniz icin Allah razi olsun duamda olacaksiniz inşallah....
Gerçekten çok sevindim. Dünyalar sizin olmuştur. Çok doğru söylüyorsunuz. Biz başla şeylere umut bağlarken tek umudun Allah’tan olduğunu unutabiliyoruz
Muhakkakki öyle. Allah herkesin yar va yardımcısı olsun. Ben inanıyorum bebeğiniz sağlıklı ve anne babasına kavuşacak. Burada yazarsınız dimi. Merak ederim. Dua edicemIlkinde hayal kırıklığı yaşayınca pek sevinemedik açıkçası bu da mı oyle olacak diye. Şimdi pazartesi tekrar kan testi yaptıracağım dua ediyoruz değerim 2kati artsin diye. Eğer artarsa o zaman sevinebileceğiz artmazsa takdir ilaahi deyip kaldığımız yerden denemeye devam edecegiz...
Ne olursa olsun Allaha siginmaktan dua etmekten vazgecmeyelim insallah illa ki vesilelerini çıkaracaktır karşımıza ❤
reglime 6 gün kala kan testi yaptırdım ve 5,0 çıktı. Hamile miyim. Hamile olma ihtimalim var mı. 6 gün içinde değer yükselir mi çok merak ediyorum. Bu konu hakkında bir fikri olan arkadaşlar cevap verirse çok sevinirim.
Muhakkakki öyle. Allah herkesin yar va yardımcısı olsun. Ben inanıyorum bebeğiniz sağlıklı ve anne babasına kavuşacak. Burada yazarsınız dimi. Merak ederim. Dua edicem
Öyle mi diyorsunuz inşallah öyledir. :) :)Hamile olman cok yuksek bi ihtimal
Öyle mi diyorsunuz inşallah öyledir. :) :)
Muhakkakki öyle. Allah herkesin yar va yardımcısı olsun. Ben inanıyorum bebeğiniz sağlıklı ve anne babasına kavuşacak. Burada yazarsınız dimi. Merak ederim. Dua edicem
Henüz test almadım. Adetim geciksin öyle yapayım diyorum.Hadi hemen bi test alin bekliyorum sonucunu 5 ve uzeri hamileliktir kanda yanilma olmaz
Çok çok sevindim :) inşallah sağlıkla alırsın kucağına. Herşey gönlünce olsun :)Canım tahlil sonucumu aldım şükür değerim artmış 2katina
Carsamba tekrar bakilacak sonra kese icin doktordan randevu alacağız inşallah
Rabbim tez vakitte seni de tüm isteyenleride sevindirsin inşallah ❤
Çok çok sevindim :) inşallah sağlıkla alırsın kucağına. Herşey gönlünce olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?