• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regle 6 gün kala kanda gebelik testi

Hadi hemen bi test alin bekliyorum sonucunu 5 ve uzeri hamileliktir kanda yanilma olmaz
Bu kadar silik bir çizginin pozitif olma ihtimali var mı ki ?? :/

Eklentiler

• 7EA4C4DC-B344-400C-998C-95FC9B49651F.jpeg
    7EA4C4DC-B344-400C-998C-95FC9B49651F.jpeg
    88,1 KB · Görüntüleme: 394
Evet tabikide testin bozuk değilse pozitif çıkma ihtimali oluyor ikinci çizgi hemen ciktimi?

Bende adetime 5 gün kala şüphelenip bir test yapmıştım silik bir çizgi hemen belirmişti ama bende bende senin gibi olabilirmi olabilirmi derken ertesi gün acilde kan tahlili yaptirmistim ve sonuç pozitifff Allah'ıma şükürler olsun bu durumdayım canım iste:anneadayı:

Bende adetime 5 gün kala şüphelenip bir test yapmıştım silik bir çizgi hemen belirmişti ama bende bende senin gibi olabilirmi olabilirmi derken ertesi gün acilde kan tahlili yaptirmistim ve sonuç pozitifff Allah'ıma şükürler olsun bu durumdayım canım iste:anneadayı:
Ya. Çok sevindim. Sağlıkla kucağına almakda nasip olsun inşallah. :) :)

Bu kadar silik bir çizginin pozitif olma ihtimali var mı ki ?? :/

Test bozuk değilse hamilelik var canim.
Ben adete 3 gün kala yapmıştım gözün görmesi cok zor olan tam hayalet çizgi çıktı inanmadım eşimde gördü acabami dedi ertesi gün daha belirgin ertesi gün daha belirgin derken su an resmen hamileyim ki normal yolla zor demişlerdi esimdeki problemden ötürü ama ol deyince oldurn Rabbim icin zor birsey yok işte..
Inşallah Hayırlı haber alirsin tez vakitte

Bu kadar.kisi o 2.cizgiyi gorduk canım yarın yine bi yap istersen daha net olsun için :) hayırlı olsun

Test bozuk değilse hamilelik var canim.
Ben adete 3 gün kala yapmıştım gözün görmesi cok zor olan tam hayalet çizgi çıktı inanmadım eşimde gördü acabami dedi ertesi gün daha belirgin ertesi gün daha belirgin derken su an resmen hamileyim ki normal yolla zor demişlerdi esimdeki problemden ötürü ama ol deyince oldurn Rabbim icin zor birsey yok işte..
Inşallah Hayırlı haber alirsin tez vakitte
Maalesef benim hikayem sizin gibi olmadı ...

Maalesef benim hikayem sizin gibi olmadı ...

Hakkinizda hayırlısı olsun inşallah arkadaşım. Allahtan umudumuzu kaybetmeyin vakti zamanı vardır mutlaka, Rabbim tez vakitte hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin inşallah

Back