Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu kadar silik bir çizginin pozitif olma ihtimali var mı ki ?? :/Hadi hemen bi test alin bekliyorum sonucunu 5 ve uzeri hamileliktir kanda yanilma olmaz
Bu kadar silik bir çizginin pozitif olma ihtimali var mı ki ?? :/
Yanılmıyorum değil mi. Baya baya 2 çizgi var dimiVar tabiki neden olmasın yarin tekrarla istersen
Negatif diye o kadar testle ilgilenmedimki tam bilmiyorum ama ortalama 10 15 dakikada çıktıEvet tabikide testin bozuk değilse pozitif çıkma ihtimali oluyor ikinci çizgi hemen ciktimi?
Bilmiyorumki şu an nasıl olunur :)Evet canım 2. Çizgi mevcutttlutfen sende biraz pozitif olurmusunn
![]()
17 Ocak. Yani Bugün.Şuan kacgun var regline peki canim
Allahim kalbine göre versin inşallah canım yaaaa inşallah vardır.. şuan seni çok iyi anlayabiliyorumBilmiyorumki şu an nasıl olunur :)
Yarın bir daha yaparsın o zaman daha net belli olur17 Ocak. Yani Bugün.
Amiinn. Hepimizin inşallah. Senin durumun nedir?Allahim kalbine göre versin inşallah canım yaaaa inşallah vardır.. şuan seni çok iyi anlayabiliyorum
Ya. Çok sevindim. Sağlıkla kucağına almakda nasip olsun inşallah. :) :)Bende adetime 5 gün kala şüphelenip bir test yapmıştım silik bir çizgi hemen belirmişti ama bende bende senin gibi olabilirmi olabilirmi derken ertesi gün acilde kan tahlili yaptirmistim ve sonuç pozitifff Allah'ıma şükürler olsun bu durumdayım canım iste![]()
Bu kadar silik bir çizginin pozitif olma ihtimali var mı ki ?? :/
Maalesef benim hikayem sizin gibi olmadı ...Test bozuk değilse hamilelik var canim.
Ben adete 3 gün kala yapmıştım gözün görmesi cok zor olan tam hayalet çizgi çıktı inanmadım eşimde gördü acabami dedi ertesi gün daha belirgin ertesi gün daha belirgin derken su an resmen hamileyim ki normal yolla zor demişlerdi esimdeki problemden ötürü ama ol deyince oldurn Rabbim icin zor birsey yok işte..
Inşallah Hayırlı haber alirsin tez vakitte
2. Testi yapmama gerek bile kalmadı...Bu kadar.kisi o 2.cizgiyi gorduk canım yarın yine bi yap istersen daha net olsun için :) hayırlı olsun
Maalesef benim hikayem sizin gibi olmadı ...