Regle 5 kala hcg değeri

yelkus00

Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2025
702
174
18
29
Herkese merhaba öncelikle.
Testlerde silik çizgiler falan filan derken bugün kan verdim. HCG 0.89 çıktı doktor daha beş günün var artma ihtimali var dedi yine iki ara bir derede bıraktı bu durum beni. Bu şekilde başına gelen sonra artan birileri var mı aranızda aa dostlar yardımcı olursanız çok sevinirim 🙏🏻

Testlerde silik çizgiler falan filan derken bugün kan verdim. HCG 0.89 çıktı doktor daha beş günün var artma ihtimali var dedi yine iki ara bir derede bıraktı bu durum beni. Bu şekilde başına gelen sonra artan birileri var mı aranızda aa dostlar yardımcı olursanız çok sevinirim 🙏🏻
Düzenli adet oluyorsan eğer bence artma şansı yok . Ama adetlerin düzensizse artabilir tabi

Reglime dört gün kala negatifti.
Reglim bir gün geçikti pozitifti canım,
Regli olmayana kadar umut var,

Reglime dört gün kala negatifti.
Reglim bir gün geçikti pozitifti canım,
Regli olmayana kadar umut var,
Ah çok sevindim sizin adınıza hamile misiniz şu an doğum yaptınız mı bilmiyorum Allah yavrunuzu size bağışlasın inşallah 🙏🏻 inşallah bende güzel haber alırım ağrılarım vardı aslında ama dün çok arttı dedim regl olacağım herhalde ama olmadım bugün biraz daha azaldı ama dün haber böyle olunca biraz kendimi temizliğe vermiştim galiba fazla yordum ondan oldu sonra pişman oldum tabi ya varsa zarar verirsem diye allak bullak olduk resmen 😂

Ah çok sevindim sizin adınıza hamile misiniz şu an doğum yaptınız mı bilmiyorum Allah yavrunuzu size bağışlasın inşallah 🙏🏻 inşallah bende güzel haber alırım ağrılarım vardı aslında ama dün çok arttı dedim regl olacağım herhalde ama olmadım bugün biraz daha azaldı ama dün haber böyle olunca biraz kendimi temizliğe vermiştim galiba fazla yordum ondan oldu sonra pişman oldum tabi ya varsa zarar verirsem diye allak bullak olduk resmen 😂
Başka belirtin var mı ? Ben hamile olduğumu çenemdeki sivilcelerden anladım ya bir anda çenemde bir sürü sivilce çıktı

Başka belirtin var mı ? Ben hamile olduğumu çenemdeki sivilcelerden anladım ya bir anda çenemde bir sürü sivilce çıktı
Benim herkesin aksine şöyle bir belirtim oluyorm ilk hamile kaldığımda sivilcem hiç çıkmamıştı halbuki regle yakın kesin sivilcem çıkardı bu seferde aynısını yaşıyorum tahmini regl tarihime yaklaşmama rağmen sivilcem yok. Bel kasık ağrım var. 7 gündür falan akıntım oldu şimdi daha azalmış şekilde yine var. Göğüslerim ilk hamilelikte ki kadar hassas değil o zaman dokunamıyordum ama şu an yanlardan bastırınca olan bir ağrım var. Bide mide bulantısı gibi değil ama içim bir tuhaf oluyor bazen aniden baş dönmesi giriyor. Eleştirince uyumlu ama yalancı belirti yaşamış biri olarak tam güvenemiyorum bu belirtilere yalancı durumdaki kadar az değil ama işte belli olmuyor

Doğum yaptım 1 yaşında canım

Back
X