• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regle 5 gün kala hamilelik belirtileri

Judy_K

Mucizem ❤️ Alparslanım
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2017
11.039
19.736
248
31
Bakü
Slm canlar. Benim adetime 5gün kaldı. Evde kimseye bişey belli etmemeye çalışıyorum hamişsem sürpriz olsun diye. Kocama dahi. Ama birisiyle konuşmasam deliricem. Belirtilerim şiddetli kasık ve bel ağrısı, kabızlık, göğüslerde dolgunluk, halsiz ve yorgun... Sizin belirtiler? Normalde regl belirtilerim regl olucağım gün başlar. Umarım bu belirtilerim regl belirtileri değildir :dua:

gogsumde 4 5 gündür bir hassasiyet var halkalar hafif büyümüş goguslerim agir ve buyumus vaziyettelwr bir de damarlar ozellikle bir onceki hamileligimde dogundan sonra cok sut olan gogsumde inanilmaz belirgin.diğerinde goze carpan bi durum yok bat a son 6 gun. sizce pozitif mi

gogsumde 4 5 gündür bir hassasiyet var halkalar hafif büyümüş goguslerim agir ve buyumus vaziyettelwr bir de damarlar ozellikle bir onceki hamileligimde dogundan sonra cok sut olan gogsumde inanilmaz belirgin.diğerinde goze carpan bi durum yok bat a son 6 gun. sizce pozitif mi

Valla bana göre sen daha tecrübelisin bu konuda. Ben yeni evliyim çocuğum yok henüz. Ama göğüslerde şişkinlik ve damarlar hamilelik belirtisi diye biliyorum ben. Neden kan testi yaptırmıyprsun ki?

Ben de son hafta full uyuyordum,göğüslerim hassastı, son 2 gün adet ağrısı gibi ağrı başladı.adetime 1 gün kala test yaptım 2 saniyede çizgi koyu sekilde çıkıverdi. Inşallah hamilesindir canım Allah isteyen herkese nasip etsin :KK36:

Yaaaa :KK15: inşaALLAH canım ALLAH bağışlasın. Kaç aylıksın şimdi?

Valla bana göre sen daha tecrübelisin bu konuda. Ben yeni evliyim çocuğum yok henüz. Ama göğüslerde şişkinlik ve damarlar hamilelik belirtisi diye biliyorum ben. Neden kan testi yaptırmıyprsun ki?
yaptırıcam ama 6 gun var erken diye düşündüm kanda cikar sanirim.her iki hamilelik belirtileri birbirinden farkli tek ortak nokta uyku uyku uyku..

Kızlar adetime göre 5 haftalık hamileyim ama doktor 3 haftalık dedi ayın 20 sinde hamile kalmışım ne zaman kalp atışlarını duyarım biliyo musunuz

Kızlar adetime göre 5 haftalık hamileyim ama doktor 3 haftalık dedi ayın 20 sinde hamile kalmışım ne zaman kalp atışlarını duyarım biliyo musunuz

Tebrik ederim canım. 3haftalık nası oluyo? Kanda mı çıktı?

ben de 3 haftalıkken erken öğrenenlerdenim

belirtilerime gelince ara ara vuran içten birşey batıyor hissi veren kasık agrısı ve göğüslerde aşırı hassayetti

5 Eylül'de kan verdim 203.72 çıktı 48 saat sonra tekrar kan verdim 949.49 çıktı doktor adetine göre 5 haftalık ama ayın 20 sinde hamile kalmışsın dedi ben adetime 5 gün vardı 5 tl lik testlerden yaptım pozitif çıktı adetime 2 gün vardı tekrar yaptım pozitif çıktı kan verdim Buda 2 gün kala testimin resmî

Eklentiler

• IMG_2563.JPG
    IMG_2563.JPG
    32,8 KB · Görüntüleme: 2.439
5 Eylül'de kan verdim 203.72 çıktı 48 saat sonra tekrar kan verdim 949.49 çıktı doktor adetine göre 5 haftalık ama ayın 20 sinde hamile kalmışsın dedi ben adetime 5 gün vardı 5 tl lik testlerden yaptım pozitif çıktı adetime 2 gün vardı tekrar yaptım pozitif çıktı kan verdim Buda 2 gün kala testimin resmî

Ben eğer kaldıysam bence ayın 21 kalmışım yaklaşık aynı senle. İnşaALLAH sonucum seninki gibi olur :anneadayı:

Canım benim de adetime 1 gün kala kopkoyu çıktı, adet günümde değerim 3953 tü.2 gün sonra doktora gittim 5 haftalık dedi.yani adet gününe göre 5 haftalık. Keseyi gördü hemen karından.2 hafta sonra gel kalp atışlarını duyalim dedi. Inşallah hayırlısıyla kucagimiza alırız:KK36:

Yani benimde mi 5 haftalık oluyor doktor 3 haftalık demişti çok kafam karışık ya bana yardımcı olur musun

Ben
Kızlar belirtileri yazar mısınız benim de adete 4gun var..
Benimde dört gün var iki gündür göğüs uçlarında hassasiyet var ve sanki koyulasti uçları birde kasıklarda ağrı var ama bilemiyorum çatlatma iğnesi oldum ovulasyon gününde belkide ağrı ondandır çok umutlanmak istemiyorum sonra çok üzülüyorum

Valla canlar bende göğüslered hiçbirşey yok kaşıklarda sancım oluyo ara ara giren adet sancıları başkada birşey yok valla

Back