- 11 Kasım 2024
- 98
- 24
- 3
Benimde bu gün 11. Bun test negatif bu gün adet günüm eğer akşama kadar gelen giden olmazsa sabah birdaha deneyecegim. Eğer sizde denerseniz haber verin olurmu ?Yumurtlamnin 10. Günü ve 11 günü gebelik testim negatifdi bugün 12 gün yapimmi yoksa bekliyim mi hiç te adet sancim da yok
Olur tabi haber veririm 1saattir falaket adet sancısı çekiyorum galiba yok gibi benimBenimde bu gün 11. Bun test negatif bu gün adet günüm eğer akşama kadar gelen giden olmazsa sabah birdaha deneyecegim. Eğer sizde denerseniz haber verin olurmu ?
Adet gününüz ne zamanOlur tabi haber veririm 1saattir falaket adet sancısı çekiyorum galiba yok gibi benim
Pazar günü 2 varAdet gününüz ne zaman
Canım sende nasıl çıkmaz dünkü attığın teste belli oluyodu silikBen yaptim cikmadi cok umutluydum cikacak diye
Olabilir dün silik çizgi gördüğümüz test ile aynı markadan al ki koyulaşma varsa rahat görünsünBilmiyorum bnde bir erken aldim bir de normal bnce kaset bozuktu çünkü c bolgesinde cizgi az ortda da cikti erken test te de t bolgesi bembeyaz oldu aksam bir daha alicam üşenmessem
Naptın canım test yaptın mı tekrardanBilmiyorum bnde bir erken aldim bir de normal bnce kaset bozuktu çünkü c bolgesinde cizgi az ortda da cikti erken test te de t bolgesi bembeyaz oldu aksam bir daha alicam üşenmessem
Bu testlerde epey bi koyulaşma var gibi duruyor. Kan testinde de büyük ihtimalle pozitif çıkar gibi.
Çok teşekkür ederim canım mutlu oldum mesajınla inşallah güzel sağlıklı artıyordurBu testlerde epey bi koyulaşma var gibi duruyor. Kan testinde de büyük ihtimalle pozitif çıkar gibi.
Ben de bu sabah regle 1 gün kala bi test yaptım. Yarın predictor early alıp bi daha test yapmayı düşünüyorum:) güzel haberler alırız umarım :)Çok teşekkür ederim canım mutlu oldum mesajınla inşallah güzel sağlıklı artıyordur
Aa sende de var silik çizgiBen de bu sabah regle 1 gün kala bi test yaptım. Yarın predictor early alıp bi daha test yapmayı düşünüyorum:) güzel haberler alırız umarım :)Eki Görüntüle 3542709
Artımedle yaptım testi ben, siz hangi testi kullandınızAa sende de var silik çizgiyarın tekrar yapıp burda buluşalım inşallah güzel sonuçlar alırız senin bu testin markası ne canım
Benim de laboquickArtımedle yaptım testi ben, siz hangi testi kullandınız
Benimde yarın regl günüm bakalımBen de bu sabah regle 1 gün kala bi test yaptım. Yarın predictor early alıp bi daha test yapmayı düşünüyorum:) güzel haberler alırız umarım :)Eki Görüntüle 3542709
Buradan haberleşelim yarınBenimde yarın regl günüm bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?