Regle 4 kala çok silik çizgi

Canım atar mısın fotosunu bakim
Ya ben artık kör oldum yani bu kadar belirsizlik çok kötü bir durum ne var diyebiliyorum emin şekilde ne de yok diyebilirim çünkü bence gölge var ilk 5 dk çıktı bi gölgelik diğer yaptığım teste göre bir tık daha belirgin ama yine de evet hamileyim asla diyemiyorum

Canım ama hamile olmasan ilk 5 dkda o silik çizgi çıkmazdı belki geç döllenmedir bilmiyorum ama çizgi var regl günün ne zamandı

Canım senin adına çok çok mutlu oldum Allahım hayırlı uğurlu etsin sağlıcakla bebeğine kavuştursun inşallah Maşallah
Canım Allah razı olsun daha uzun süreç var inşallah sağlıkla ilerler inşallah sen de sağlıcakla kucağına alırsın içten söylüyorum

Canım ama hamile olmasan ilk 5 dkda o silik çizgi çıkmazdı belki geç döllenmedir bilmiyorum ama çizgi var regl günün ne zamandı

Ovülasyon testim bence 15 ocakta galiba yumurtladım

Eklentiler

• IMG_0267.png
    521,5 KB · Görüntüleme: 14
Bence hepiniz bir kan testi verin, umutsuzluk yaratmak istemem ama ben çok böyle testte silik görüp negatifi gördüm o zaman daha hayal kırıklığı oluyor. En iyisi kan vermek ama konunun sahibinin daha regl geçmemiş çizgi var gibi duruyor, umarım hayırlısı olur

Aynen canım 15 Ocak yumurtlama ama pik olmamış bu durumlarda da ihtimal oluyor tabi

Yes
canım daha önce hep regl günüm geçmeden kan testi veriyordum normal günümde adet oluyordum bu ay söz verdim geçtikten sonra kan tahliline gidecem teşekkür ederim

Yumurtlamnin 10. Günü ve 11 günü gebelik testim negatifdi bugün 12 gün yapimmi yoksa bekliyim mi hiç te adet sancim da yok

Testin varsa yap canım
Yok evde eczane yakın almasına alayım da boşuna da para vermeyeyim diyorum kararsızım dün iki gün üst üste çıkmadıysa bugün de çıkmaz diyorum Bir de diyorum belki belirtilen farklı hissediyorum diye adetten sonra öğrenenler var onlar gibi de olabilirim diyorum ben de ne diyeceğimi bilmiyorum kısacası ne yapacağımı da

Anlıyorum seni her ay onlarca test yaptım negatif gördüğüm halde hep bi Umut vardı ama hiç bir zaman silik çizgi görmedim bence eğer bebeklik varsa 11 12.gün çok silik bile olsa çıkıyor

Anlıyorum seni her ay onlarca test yaptım negatif gördüğüm halde hep bi Umut vardı ama hiç bir zaman silik çizgi görmedim bence eğer bebeklik varsa 11 12.gün çok silik bile olsa çıkıyor
Bende öyle düşünüyorum olsa çıkardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…