Regle 2 gün kala test yaptım??

Cena

☁️👼☁️
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2019
198
677
53
Regle 2 gün olmasına rağmen dayanamayıp test yaptım negatif. Hamile olma ihtimalim hala var mı yoksa hamile olsam silikte olsa cıkarmıydı???

Regle 2 gün olmasına rağmen dayanamayıp test yaptım negatif. Hamile olma ihtimalim hala var mı yoksa hamile olsam silikte olsa cıkarmıydı???
İlişkiden kaç gün geçti canım

Bu ay gün aşırı denedigimiz icin hangi gün olur bilmiyorum açıkcası

Kişiye göre değişir sanırım ama bende adetimden iki gün önce evde test yaptığımda çok silik bir çizgi çıkmıştı emin olmak için kan verdim 44 çıktı doktor iki gün sonra gel yineleyelim tahlili dediğin de tekrar yapıldı değer ikiye katlanmıştı ve hamileydim!

Ne guzel Allah bagıslasınnn. Allah bana da nasip eder ınsallah ve tüm isteyenlere bende o yüzden olsa illaki silik falan biseler cıkardı diye dusundum cunku hic bise çıkmadı tek cizgi bu durumda canımı sıktı acıkcası

Rabbim bizlerede nasip eder inşallah bu duyguyu

Yumurtlama gününde birlikte olduysan 14 gün sonra belli olabilir diyebiliyorum canım
Erken gebelik testi yap
Olmadı pazartesi kanda baktr
İnşallah hamilesindir
Erken gebelik testi alma ihtimalim yok suan . Pazartesi adet gunum olursam hic baktırmam artık gailba bu ayda yok bir umut iste

Hemen karamsar olmayın Allah size ve isteyen herkese nasip eder inşallah ama şunu duymuştum bazı kişilerde geç döllenme oluyormuş galiba hemen çıkmayabiliyormuş birde hamileyseniz şefaf kokusuz akıntı çok fazla oluyor kasıkta batma kramp tarzı ağrı oluyor sizde varmi belirti?

Geç yumurtlama olursa idrarda çıkmayabilir, önce kana,sonra idrara karışır beta, o yüzden adetin geçmesini bekleyin yada beklemek istemezseniz kan verin

Üzülme canım pazartesiye kdar bekle bakalım inşallah bizlerde hamile oluruz umudunu kaybetme

Aminnnnn ınsallah cok dua edin lutfen bende bahsettiğiniz akıntı var hatta bunun dışında bu ay inanılmaz mide eksimesi oldu normalde olmaz ve ara ara mide bulantısı . Ama testi görünce hepsi kesildi acaba hepsi benim kuruntummu diyorum cunku isteyince vücut bunları kendi yapıyor malum... Krampta batma degil ama 2 3 kere adet sancısı gibi girdi ve asırııı asırıııı terliyorum uyurken bu ay. Ama negatif görünce bu belirtiler yalan dedim biraz uzuldum

Geç yumurtlama olursa idrarda çıkmayabilir, önce kana,sonra idrara karışır beta, o yüzden adetin geçmesini bekleyin yada beklemek istemezseniz kan verin
Pazartesi adet günüm bakalm dua edin insallah tüm isteyenler bu aydan hamile kalır saglıkla kucaklarına alırlar

Erken gebelik testlerine hic fazla fazla para vermeyin derim ben 21 gün de adet gören biriyim ve ilişkiden 12 gün sonra dandik bir test ile pozitif çıktı düşünün daha adetime 2 gün olmasına rağmen günüm bile geçmemişti kaldı ki kan tahlilim bile (44)beta hcg çok düşük olmasına rağmen! Heycanınızı sabırsızlığınızı anlıyorum bende o yollardan geçtim inşallah çok bekletmeden bebişleriniz gelir :)

Evet inanın suan 1 gun kaldı sanki bana 1 yıl.... Ve her negatifte aglamak adet olunca aglamak... Allah bu surecteki herkese sabır versin benim kimyasal gebeliğimde degerim 120 idi adetin 4. Gunu silik çizgi vardı galiba dollenme gec olmustu

Aminnnnnn bu arada

Erken gebelik testi alma ihtimalim yok suan . Pazartesi adet gunum olursam hic baktırmam artık gailba bu ayda yok bir umut iste
Ovulasyon testin varmi? Ben adete 3-2-1gun kala yaptim. Ondaki cikan cizgilerle, adet gunu gebelik testi cizgileri ayni koyuluktaydi, bi dene istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…