İlişkiden kaç gün geçti canımRegle 2 gün olmasına rağmen dayanamayıp test yaptım negatif. Hamile olma ihtimalim hala var mı yoksa hamile olsam silikte olsa cıkarmıydı???
Canım regle iki gün kala test yaptım dedin yaBu ay gün aşırı denedigimiz icin hangi gün olur bilmiyorum açıkcası
Ne guzel Allah bagıslasınnn. Allah bana da nasip eder ınsallahKişiye göre değişir sanırım ama bende adetimden iki gün önce evde test yaptığımda çok silik bir çizgi çıkmıştı emin olmak için kan verdim 44 çıktı doktor iki gün sonra gel yineleyelim tahlili dediğin de tekrar yapıldı değer ikiye katlanmıştı ve hamileydim!
Yumurtlama gününde birlikte olduysan 14 gün sonra belli olabilir diyebiliyorum canım24 Ocak canım
Rabbim bizlerede nasip eder inşallah bu duyguyuKişiye göre değişir sanırım ama bende adetimden iki gün önce evde test yaptığımda çok silik bir çizgi çıkmıştı emin olmak için kan verdim 44 çıktı doktor iki gün sonra gel yineleyelim tahlili dediğin de tekrar yapıldı değer ikiye katlanmıştı ve hamileydim!
Erken gebelik testi alma ihtimalim yok suan . Pazartesi adet gunum olursam hic baktırmam artıkYumurtlama gününde birlikte olduysan 14 gün sonra belli olabilir diyebiliyorum canım
Erken gebelik testi yap
Olmadı pazartesi kanda baktr
İnşallah hamilesindir
Aminnnnn ınsallah cok dua edin lutfenHemen karamsar olmayın Allah size ve isteyen herkese nasip eder inşallah ama şunu duymuştum bazı kişilerde geç döllenme oluyormuş galiba hemen çıkmayabiliyormuş birde hamileyseniz şefaf kokusuz akıntı çok fazla oluyor kasıkta batma kramp tarzı ağrı oluyor sizde varmi belirti?
Pazartesi adet günüm bakalm dua edinGeç yumurtlama olursa idrarda çıkmayabilir, önce kana,sonra idrara karışır beta, o yüzden adetin geçmesini bekleyin yada beklemek istemezseniz kan verin
Evet inanın suan 1 gun kaldı sanki bana 1 yıl.... Ve her negatifte aglamak adet olunca aglamak...Erken gebelik testlerine hic fazla fazla para vermeyin derim ben 21 gün de adet gören biriyim ve ilişkiden 12 gün sonra dandik bir test ile pozitif çıktı düşünün daha adetime 2 gün olmasına rağmen günüm bile geçmemişti kaldı ki kan tahlilim bile (44)beta hcg çok düşük olmasına rağmen! Heycanınızı sabırsızlığınızı anlıyorum bende o yollardan geçtim inşallah çok bekletmeden bebişleriniz gelir :)
Aminnnnnn bu aradaErken gebelik testlerine hic fazla fazla para vermeyin derim ben 21 gün de adet gören biriyim ve ilişkiden 12 gün sonra dandik bir test ile pozitif çıktı düşünün daha adetime 2 gün olmasına rağmen günüm bile geçmemişti kaldı ki kan tahlilim bile (44)beta hcg çok düşük olmasına rağmen! Heycanınızı sabırsızlığınızı anlıyorum bende o yollardan geçtim inşallah çok bekletmeden bebişleriniz gelir :)
Insallah Allah isteyen bekleyen herkese saglıkla versin kucagına almayı nasip etsinÜzülme canım pazartesiye kdar bekle bakalım inşallah bizlerde hamile oluruz umudunu kaybetme
Ovulasyon testin varmi? Ben adete 3-2-1gun kala yaptim. Ondaki cikan cizgilerle, adet gunu gebelik testi cizgileri ayni koyuluktaydi, bi dene istersen.Erken gebelik testi alma ihtimalim yok suan . Pazartesi adet gunum olursam hic baktırmam artıkgailba bu ayda yok bir umut iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?