• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regle 2 gün kala test yaptım??

Ovulasyon testin varmi? Ben adete 3-2-1gun kala yaptim. Ondaki cikan cizgilerle, adet gunu gebelik testi cizgileri ayni koyuluktaydi, bi dene istersen.
Yok maalesef 😞 bu ay olmazsa (insallah olur) ovulasyon testi kullanmayı dusunuyorum ama suan elimde yok

Nereye yazdin gı , bulamadimya😁😁😁belirti leri
isteyen herkese nasip eder inşallah ama şunu duymuştum bazı kişilerde geç döllenme oluyormuş galiba hemen çıkmayabiliyormuş birde hamileyseniz şefaf kokusuz akıntı çok fazla oluyor kasıkta batma kramp tarzı ağrı oluyor sizde varmi belirti?
Aminnnnn ınsallah cok dua edin lutfen 😞 bende bahsettiğiniz akıntı var hatta bunun dışında bu ay inanılmaz mide eksimesi oldu normalde olmaz ve ara ara mide bulantısı . Ama testi görünce hepsi kesildi acaba hepsi benim kuruntummu diyorum cunku isteyince vücut bunları kendi yapıyor malum... Krampta batma degil ama 2 3 kere adet sancısı gibi girdi ve asırııı asırıııı terliyorum uyurken bu ay. Ama negatif görünce bu belirtiler yalan dedim biraz uzuldum😞

Henuz Kese kalp atisi duyulmamakla birlikte daha 5subatta ogrendim 98 bhcg ile.DARISI HEPINIZE OLSUN INSAALLAH 😊🤲
Hepsi olur merak etmeee en zor kısmı olmus devamı gelir Allah'ın izniyle rabbim saglıkla kavustursun bebişineee Allah yardımcın olsun 🥰 AMİNNN INSALLAH INSALLAH ❤️❤️😁❤️😁❤️

Hepimizin derdi ayrı iste 😁😁😁 ben de o zaman seni anlarım muhtemeln ama sen iyi dusunmeye bak ki iyi olsun ❤️❤️❤️

Back