Yok maalesefOvulasyon testin varmi? Ben adete 3-2-1gun kala yaptim. Ondaki cikan cizgilerle, adet gunu gebelik testi cizgileri ayni koyuluktaydi, bi dene istersen.
Sizin belirtiniz nelerdi benimkine benzeyen bise var mıOvulasyon testin varmi? Ben adete 3-2-1gun kala yaptim. Ondaki cikan cizgilerle, adet gunu gebelik testi cizgileri ayni koyuluktaydi, bi dene istersen.
Insaallah olmazsin adetYok maalesefbu ay olmazsa (insallah olur) ovulasyon testi kullanmayı dusunuyorum ama suan elimde yok
Sizin de hayırlı olsun bu aradaOvulasyon testin varmi? Ben adete 3-2-1gun kala yaptim. Ondaki cikan cizgilerle, adet gunu gebelik testi cizgileri ayni koyuluktaydi, bi dene istersen.
AminnnnnInsaallah olmazsin adetdaha 2gun varmis ondan cikmamistir insaallah
Senin belirti leri bulup okuyayim durSizin belirtiniz nelerdi benimkine benzeyen bise var mı
Cok Sagol kuzumSizin de hayırlı olsun bu arada
Nereye yazdin gı , bulamadimyaSizin belirtiniz nelerdi benimkine benzeyen bise var mı
Nereye yazdin gı , bulamadimyabelirti leri
Aminnnnn ınsallah cok dua edin lutfenisteyen herkese nasip eder inşallah ama şunu duymuştum bazı kişilerde geç döllenme oluyormuş galiba hemen çıkmayabiliyormuş birde hamileyseniz şefaf kokusuz akıntı çok fazla oluyor kasıkta batma kramp tarzı ağrı oluyor sizde varmi belirti?
Henuz Kese kalp atisi duyulmamakla birlikte daha 5subatta ogrendim 98 bhcg ile.DARISI HEPINIZE OLSUN INSAALLAHKac aylık bebişkooodarısı bize olsunnnn
Hepsi olur merak etmeee en zor kısmı olmus devamı gelir Allah'ın izniyle rabbim saglıkla kavustursun bebişineee Allah yardımcın olsunHenuz Kese kalp atisi duyulmamakla birlikte daha 5subatta ogrendim 98 bhcg ile.DARISI HEPINIZE OLSUN INSAALLAH❣
Amin tatlim ,gerisi daha da zorHepsi olur merak etmeee en zor kısmı olmus devamı gelir Allah'ın izniyle rabbim saglıkla kavustursun bebişineee Allah yardımcın olsunAMİNNN INSALLAH INSALLAH
Ayni seyleri merak edecegimiz gunu sabirsizlikla bekliyomHepimizin derdi ayrı isteben de o zaman seni anlarım muhtemeln ama sen iyi dusunmeye bak ki iyi olsun
AminnnnnAyni seyleri merak edecegimiz gunu sabirsizlikla bekliyom
2 gün kala çıkmadıysa yoktur umutlanmamakta fayda var üzülmezsiniz en azından24 Ocak canım
Yokmus evet2 gün kala çıkmadıysa yoktur umutlanmamakta fayda var üzülmezsiniz en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?