REGLE 2 GUN KALA BEYAZ AKINTI

Evet denemeye devam ediyoruz ama hiç belirtim yok yani benim regl öncesi de hiç belirtim olmaz o yüzden umudumuda kaybetmek istemiyorum ama galiba olmadinbu ayda
Bazense hiç ummadigimiz anda oluyor güzel şöyle aslında samimi olmak gerekirse bende bu ay hiç sanmıyorum hatta son 14 gün ovulasyon yaptım yumurtlama bile görmedim ama bir taraftanda belki diyorum erken yumurtlamisimdir gerçekten zor bir süreç insAllah en kısa zamanda kolaylıkla bu süreci atlatabiliriz

Beyaz akınti ben de adet onceside geliyor herzaman bu ay ben gebelik icin denedim suan adetime 7 gün var ve beyaz akıntım yine var. Beyaz akinti adet onceside hamilelik zamanida olusan birsey ben arastirmalarim sonucu öyle öğrendim. Benim mesela farkli olarak karnimda sanci var şuan

Ay inşaallah canım yani güzel haberler almaya hepimizin ihtiyacı var bu surecte insan o kadar sabırsız oluyor ki. Siz ne kadardır deniyorsunuz

Doktora göründün mu peki ya benim dört ay diye eşim doktora yanaşmıyor zaten hormon kan testi için gittiğimde doktorda bir yıl deneyin dedi ama gözümde çok büyüyor
Canım benimde bir yilim dolmadi o yüzden gitmedim ama polikistik över var bende bunu biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…