- 3 Kasım 2022
- 355
- 151
- 27
-
- Konu Sahibi ebrumsumsu
Beyaz akıntı hem regl hem hamilelik belirtisiREGLİME 2 GUN VAR VE BİR ANDA BEYAZ AKİNTİM GELDİ BU HAMİLELİK BELİRTİSİ OLABİLİR Mİ ?
Yaa benim önceden hiç olmazdı hatta pocs var küp kuru olurdu insAllah hamileyimdirBeyaz akıntı hem regl hem hamilelik belirtisi
İnşallahYaa benim önceden hiç olmazdı hatta pocs var küp kuru olurdu insAllah hamileyimdir
Benimde şuan 9gunum var beyaz akıntım devamli var ama geçen aylarda da oldu hatta regl günü bile vardı ama malesef ben olumlu sonuç almadımREGLİME 2 GUN VAR VE BİR ANDA BEYAZ AKİNTİM GELDİ BU HAMİLELİK BELİRTİSİ OLABİLİR Mİ ?
Aminnn insAllahhhİnşallahzaten regle az kalmış hayırlı haberler alırsın inşallah
Yaa bu ayda bekliyor musunuz insAllah sizde olumlu güzel haberler alırsınızBenimde şuan 9gunum var beyaz akıntım devamli var ama geçen aylarda da oldu hatta regl günü bile vardı ama malesef ben olumlu sonuç almadım
Evet denemeye devam ediyoruz ama hiç belirtim yok yani benim regl öncesi de hiç belirtim olmaz o yüzden umudumuda kaybetmek istemiyorum ama galiba olmadinbu aydaYaa bu ayda bekliyor musunuz insAllah sizde olumlu güzel haberler alırsınız
Bazense hiç ummadigimiz anda oluyor güzel şöyle aslında samimi olmak gerekirse bende bu ay hiç sanmıyorum hatta son 14 gün ovulasyon yaptım yumurtlama bile görmedim ama bir taraftanda belki diyorum erken yumurtlamisimdirEvet denemeye devam ediyoruz ama hiç belirtim yok yani benim regl öncesi de hiç belirtim olmaz o yüzden umudumuda kaybetmek istemiyorum ama galiba olmadinbu ayda
Ay inşaallah canım yani güzel haberler almaya hepimizin ihtiyacı var bu surecte insan o kadar sabırsız oluyor ki. Siz ne kadardır deniyorsunuzBazense hiç ummadigimiz anda oluyor güzel şöyle aslında samimi olmak gerekirse bende bu ay hiç sanmıyorum hatta son 14 gün ovulasyon yaptım yumurtlama bile görmedim ama bir taraftanda belki diyorum erken yumurtlamisimdirgerçekten zor bir süreç insAllah en kısa zamanda kolaylıkla bu süreci atlatabiliriz
6 7 aydır korunuyoruz canım son üç aydır takviye ilaçlar kürler falan yapiyorumAy inşaallah canım yani güzel haberler almaya hepimizin ihtiyacı var bu surecte insan o kadar sabırsız oluyor ki. Siz ne kadardır deniyorsunuz6
Doktora göründün mu peki ya benim dört ay diye eşim doktora yanaşmıyor zaten hormon kan testi için gittiğimde doktorda bir yıl deneyin dedi ama gözümde çok büyüyor6 7 aydır korunuyoruz canım son üç aydır takviye ilaçlar kürler falan yapiyorum
Canım benimde bir yilim dolmadi o yüzden gitmedim ama polikistik över var bende bunu biliyorumDoktora göründün mu peki ya benim dört ay diye eşim doktora yanaşmıyor zaten hormon kan testi için gittiğimde doktorda bir yıl deneyin dedi ama gözümde çok büyüyor
Anladm canım umarım tez vakitte güzel sonuçlar alırız. Aslında regline az kalmış test yapsan cikabilir belkiCanım benimde bir yilim dolmadi o yüzden gitmedim ama polikistik över var bende bunu biliyorum
İki gün önce yaptım tek çizgi çıktı canım hatta ümidi kesmiştim tek çizgi çıktı diyeAnladm canım umarım tez vakitte güzel sonuçlar alırız. Aslında regline az kalmış test yapsan cikabilir belki
Beyaz akıntı gebelik belirtisi de olabiliyous bekle bakalm inşaallah hamilesindirİki gün önce yaptım tek çizgi çıktı canım hatta ümidi kesmiştim tek çizgi çıktı diye
Allahimmm insAllah yaa insAllah sende hamilesindir insAllah en yakın zamanda bu güzel haberi veririz birbirimizeBeyaz akıntı gebelik belirtisi de olabiliyous bekle bakalm inşaallah hamilesindirbaşka belirtin var mı
Ya inşaallah canım inşallahAllahimmm insAllah yaa insAllah sende hamilesindir insAllah en yakın zamanda bu güzel haberi veririz birbirimize