REGLE 2 GUN KALA BEYAZ AKINTI

Canım benimde bir yilim dolmadi o yüzden gitmedim ama polikistik över var bende bunu biliyorum
Bende de pkos var canım normalde dün regl olmam gerekiyordu ben çatlatma iğnesi oldum ayın 7 sinde dün sabah hafif bi leke geldi peçeteye başka da bişey gelmedi hala deli gibi kramp giriyor kasığıma ama aşağı doğru değil yukarı doğru sabah test yaptım varla yok arası çizgi gördüm ama emin olamadım pazar günü kan vermiştim yoktu bişey çünkü hala sökmedi napıcam nasıl olacak bilmiyorum sancı çok kötü ama ilk defa böyle ağrı yaşıyorum

Yaa canım belki geç döllenmedir o yüzden tam çıkmamıştır bence adetini sokecek şeyler yiyip içme bir kaç gün sonra tekrar test ver

akıntım hep olurdu ama çatlatma iğnesinden sonra daha fazla arttı

normal şartlarda yarın adet olmam lazım olmazsam kan vericem yarın bakalım hadi hayırlısı

Oda belirti olabiliyormuş insAllah diyelim insAllah hamilesindir

Arada bı kasıklarda bir tokluk hissi oluyor ve bacak ağrısı var ha birde gaz karnım şişiyor baya folik asit mi yapıyor onu bilmiyorum
Folik asit in öyle etkileri olacağını sanmıyorum ya burda o kadar şey okudum ki herkeste belirtiler farklı oluyor mesela benimde bu akşamdan beri sol karnimda batma var ama artık psikolojik mı belirti mı onuda anlamıyorum

Ya benim iki ay önce tüm belirtilerin vardı hatta kesin hamileyim diyordum yemin bile edebilirdim ama olmadı o yüzden belirtiler çok yanıltıcı oluyor ama insAllah hamileyizdir

Ya benim iki ay önce tüm belirtilerin vardı hatta kesin hamileyim diyordum yemin bile edebilirdim ama olmadı o yüzden belirtiler çok yanıltıcı oluyor ama insAllah hamileyizdir
Senin az kalmış benim daha var beklmek zor test sipariş verecektim belirti olmayınca vazgeçtim

Doktora göründün mu peki ya benim dört ay diye eşim doktora yanaşmıyor zaten hormon kan testi için gittiğimde doktorda bir yıl deneyin dedi ama gözümde çok büyüyor
Bana da 1 yıl çok fazla geliyor pko var yumurtlamama yardımcı herhangi bir şey vermedi ve 1 yıl deneyin dedi,e yumurtlama olmuyor Kİ boşuna 1 yılı geçireceğiz gibi geliyor

Bana da 1 yıl çok fazla geliyor pko var yumurtlamama yardımcı herhangi bir şey vermedi ve 1 yıl deneyin dedi,e yumurtlama olmuyor Kİ boşuna 1 yılı geçireceğiz gibi geliyor
Haklısın canım bende öyle düşünüyorum Ocak yada Şubara kadar olmazsa gidip bir yıldır deniyoruz olmuyor diyecm artık

Haklısın canım bende öyle düşünüyorum Ocak yada Şubara kadar olmazsa gidip bir yıldır deniyoruz olmuyor diyecm artık
Elbette tedavisiz olsun istiyor insan ama 1 yıl takipsiz kendi kendine denemek psikoloji yönünden bana mantıklı gelmiyor,sonuçta pko var en azından yön çizseler belki daha rahat olabiliriz ne bileyim olmayınca insan çaresiz hissediyor ne yapacağımı bilmiyorum

Bnim arkadaşta pko baya doktor kontrolündeydi ilaçlar kullanıyordu şimdi hamile bnce özele bı gidin ne kadardır deniyorsunuz

Bnim arkadaşta pko baya doktor kontrolündeydi ilaçlar kullanıyordu şimdi hamile bnce özele bı gidin ne kadardır deniyorsunuz
Zaten özele gittim,devlette yaşadığım yerde randevu bile bulunmuyor. 3 ay önce gittim pko ama herhangi bir tedaviye şu an başlatmayacağım stres oluyor çiftler erken başlatınca 1 yıl kendiniz deneyin dedi destekleyen bir folikasit verdi pkos diye bir ilaç ve gebyfoll vitamin içerikliler. Tabi ben de böyle kaldım çaresiz bilmeden deniyorum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…