- 19 Eylül 2023
- 29
- 13
- 32
-
- Konu Sahibi hilosloslos
Canim bu yumurtlama günü olan olaylardan benziyorkızlar merhaba bu ay regl bitiminden sonraki günlerde ilişki yaşadım ilişkiden 2 gün sonra kasık ağrım ve akıntım oldu 2 gün devam etti şimdi ilişkiden 8. gün sonrasındayım dün aniden sıcak basması ile baş dönmesi ve bayılacak hissi yaşadım tansiyonum düştü dünden beride ishalim devam ediyor gece sanki regl olacakmış gibi sabaha kadar regl ağrısı yaşadım ilk defa böyle belirtiler yaşıyorum adete 13 gün var erken döllenme olmuş olabilir mi benim gibi olanlar var mı lütfen cevap
yumurtlama günü hiç böyle ağrı ve ishal yaşamam aslında şimdiye kadar hiç olmadıCanim bu yumurtlama günü olan olaylardan benziyor
İnşallah hamilesindir canimyumurtlama günü hiç böyle ağrı ve ishal yaşamam aslında şimdiye kadar hiç
inşaallah canım 5 aydır deniyoruz ilk defa böyle belirtiler oldu erken döllenme olabilr mi benim gibi olanlar var mı diye merak ettimİnşallah hamilesindir canim
İshalden kaynaklı sıvı kaybından dolayı böyle oluyorsun büyük ihtimal leblebi ve bol su tüketinkızlar merhaba bu ay regl bitiminden sonraki günlerde ilişki yaşadım ilişkiden 2 gün sonra kasık ağrım ve akıntım oldu 2 gün devam etti şimdi ilişkiden 8. gün sonrasındayım dün aniden sıcak basması ile baş dönmesi ve bayılacak hissi yaşadım tansiyonum düştü dünden beride ishalim devam ediyor gece sanki regl olacakmış gibi sabaha kadar regl ağrısı yaşadım ilk defa böyle belirtiler yaşıyorum adete 13 gün var erken döllenme olmuş olabilir mi benim gibi olanlar var mı lütfen cevap
oda olabilir bilemiyoruminşaallah canım 5 aydır deniyoruz ilk defa böyle belirtiler oldu erken döllenme olabilr mi benim gibi olanlar var mı diye merak ettim
aa gerçekten mi regle kaç gün kala test yaptınız yani sizde belirtler nelerdibende erken yumurtlama görmüştüm 10 gün sonra silik çizgi ile öğrendim.
Öğrendiğimde adette 8-9 gün vardı. belirti olarak ateş basmaları, ishal bendede oldu ama şuan salgın var o yüzden emin olamadım onun belirti olup olmadığından, akıntım oldu göğüslerimde hafif ağrı ve dolgunluk hissi, kasıklarımda adet ağrısı, bel ağrısı oluyor . inşallah sizin de gebelik vardır :)aa gerçekten mi regle kaç gün kala test yaptınız yani sizde belirtler nelerdi
çok teşekkür ederim inşaallah çok sağolun aynı şeyleri yaşamışız umarım öyledirÖğrendiğimde adette 8-9 gün vardı. belirti olarak ateş basmaları, ishal bendede oldu ama şuan salgın var o yüzden emin olamadım onun belirti olup olmadığından, akıntım oldu göğüslerimde hafif ağrı ve dolgunluk hissi, kasıklarımda adet ağrısı, bel ağrısı oluyor . inşallah sizin de gebelik vardır :)
Merhaba :) ben erken dönemde hamile olduğumu öğrendim, şu an beta değeri artışını takip ediyorum. Göğüs belirtisi oldu bende sadece, regl durumundan daha farklı şekilde koltuk altına kadar yaygın bir ağrı oluştu ve sonrasında gebelik testim silik çıktı. Başka bir belirti yoktu fakat son 2 gündür mide yanması başladı.kızlar merhaba bu ay regl bitiminden sonraki günlerde ilişki yaşadım ilişkiden 2 gün sonra kasık ağrım ve akıntım oldu 2 gün devam etti şimdi ilişkiden 8. gün sonrasındayım dün aniden sıcak basması ile baş dönmesi ve bayılacak hissi yaşadım tansiyonum düştü dünden beride ishalim devam ediyor gece sanki regl olacakmış gibi sabaha kadar regl ağrısı yaşadım ilk defa böyle belirtiler yaşıyorum adete 13 gün var erken döllenme olmuş olabilir mi benim gibi olanlar var mı lütfen cevap
Siz ne kadar zaman önce öğrendiniz acabaMerhaba :) ben erken dönemde hamile olduğumu öğrendim, şu an beta değeri artışını takip ediyorum. Göğüs belirtisi oldu bende sadece, regl durumundan daha farklı şekilde koltuk altına kadar yaygın bir ağrı oluştu ve sonrasında gebelik testim silik çıktı. Başka bir belirti yoktu fakat son 2 gündür mide yanması başladı.
Regl zamanıma 6 gün vardı öğrendiğimde, şu an 29. gündeyim ve regl olmadım. Kan baktirarak takibini yapıyorumSiz ne kadar zaman önce öğrendiniz acaba
merhaba son sat 18 ekimdi.22 sinde bitti. 3 gün önce sabah uyandığımda ani baş dönmesi ile uyandım geçmeyince ve iki kez istifra edince hastaneye gittik. her şey temiz çıktı beta yaptılar çıkmadı. dün kaset test yaptık çok çok silik. bugün erken gebelik testi yaptım çok çok silik çıktı. sizce olabilir mibende erken yumurtlama görmüştüm 10 gün sonra silik çizgi ile öğrendim.
Kaç günde bir adet görüyorsunuz? Bugün kasım 28 baya geçmiş adetinizin üstünden hamile olma ihtimaliniz yüksek bence.merhaba son sat 18 ekimdi.22 sinde bitti. 3 gün önce sabah uyandığımda ani baş dönmesi ile uyandım geçmeyince ve iki kez istifra edince hastaneye gittik. her şey temiz çıktı beta yaptılar çıkmadı. dün kaset test yaptık çok çok silik. bugün erken gebelik testi yaptım çok çok silik çıktı. sizce olabilir mi
18 inde başladı ay pardon 18 kasım , ekim yazmışımKaç günde bir adet görüyorsunuz? Bugün kasım 28 baya geçmiş adetinizin üstünden hamile olma ihtimaliniz yüksek bence.
O zaman da çok erken olur, adetiniz biteli bile daha 6 gün olmuş. Yumurtlama bile anca bu dönemlerde oluyor. Bu kadar erken bir döllenme olup üstelik teste yansıyacağını düşünmüyorum bir hata olmuş olabilir testte. Yumurtlama tarihinizin üzerinden 12-13 gün geçtikten sonra erken gebelik testi yapabilirsiniz.18 inde başladı ay pardon 18 kasım , ekim yazmışım
Bunları yaptım dün ve bugünO zaman da çok erken olur, adetiniz biteli bile daha 6 gün olmuş. Yumurtlama bile anca bu dönemlerde oluyor. Bu kadar erken bir döllenme olup üstelik teste yansıyacağını düşünmüyorum bir hata olmuş olabilir testte. Yumurtlama tarihinizin üzerinden 12-13 gün geçtikten sonra erken gebelik testi yapabilirsiniz.
Benim kafam gitti. 15 inde başladı 18 inde bitti. Kusura bakmayın kafam çok doliO zaman da çok erken olur, adetiniz biteli bile daha 6 gün olmuş. Yumurtlama bile anca bu dönemlerde oluyor. Bu kadar erken bir döllenme olup üstelik teste yansıyacağını düşünmüyorum bir hata olmuş olabilir testte. Yumurtlama tarihinizin üzerinden 12-13 gün geçtikten sonra erken gebelik testi yapabilirsiniz.