Reglden sonra erken döllenme, en erken gebelik belirtisi yaşayanlar

hilosloslos

Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2023
29
13
32
kızlar merhaba bu ay regl bitiminden sonraki günlerde ilişki yaşadım ilişkiden 2 gün sonra kasık ağrım ve akıntım oldu 2 gün devam etti şimdi ilişkiden 8. gün sonrasındayım dün aniden sıcak basması ile baş dönmesi ve bayılacak hissi yaşadım tansiyonum düştü dünden beride ishalim devam ediyor gece sanki regl olacakmış gibi sabaha kadar regl ağrısı yaşadım ilk defa böyle belirtiler yaşıyorum adete 13 gün var erken döllenme olmuş olabilir mi benim gibi olanlar var mı lütfen cevap

Canim bu yumurtlama günü olan olaylardan benziyor

İshalden kaynaklı sıvı kaybından dolayı böyle oluyorsun büyük ihtimal leblebi ve bol su tüketin

aa gerçekten mi regle kaç gün kala test yaptınız yani sizde belirtler nelerdi
Öğrendiğimde adette 8-9 gün vardı. belirti olarak ateş basmaları, ishal bendede oldu ama şuan salgın var o yüzden emin olamadım onun belirti olup olmadığından, akıntım oldu göğüslerimde hafif ağrı ve dolgunluk hissi, kasıklarımda adet ağrısı, bel ağrısı oluyor . inşallah sizin de gebelik vardır :)

çok teşekkür ederim inşaallah çok sağolun aynı şeyleri yaşamışız umarım öyledir

Merhaba :) ben erken dönemde hamile olduğumu öğrendim, şu an beta değeri artışını takip ediyorum. Göğüs belirtisi oldu bende sadece, regl durumundan daha farklı şekilde koltuk altına kadar yaygın bir ağrı oluştu ve sonrasında gebelik testim silik çıktı. Başka bir belirti yoktu fakat son 2 gündür mide yanması başladı.

Siz ne kadar zaman önce öğrendiniz acaba

bende erken yumurtlama görmüştüm 10 gün sonra silik çizgi ile öğrendim.
merhaba son sat 18 ekimdi.22 sinde bitti. 3 gün önce sabah uyandığımda ani baş dönmesi ile uyandım geçmeyince ve iki kez istifra edince hastaneye gittik. her şey temiz çıktı beta yaptılar çıkmadı. dün kaset test yaptık çok çok silik. bugün erken gebelik testi yaptım çok çok silik çıktı. sizce olabilir mi

Kaç günde bir adet görüyorsunuz? Bugün kasım 28 baya geçmiş adetinizin üstünden hamile olma ihtimaliniz yüksek bence.

18 inde başladı ay pardon 18 kasım , ekim yazmışım
O zaman da çok erken olur, adetiniz biteli bile daha 6 gün olmuş. Yumurtlama bile anca bu dönemlerde oluyor. Bu kadar erken bir döllenme olup üstelik teste yansıyacağını düşünmüyorum bir hata olmuş olabilir testte. Yumurtlama tarihinizin üzerinden 12-13 gün geçtikten sonra erken gebelik testi yapabilirsiniz.

Bunları yaptım dün ve bugün

Eklentiler

• IMG_20231128_213158.jpg
    37,4 KB · Görüntüleme: 411
  • Screenshot_2023-11-28-16-31-39-841_com.miui.gallery.jpg
    28,8 KB · Görüntüleme: 369
Benim kafam gitti. 15 inde başladı 18 inde bitti. Kusura bakmayın kafam çok doli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…