Reglden 1 gün önce beta hcg 25

değeriniz düşük değil. 2 gün sonra tekrarlayıp 2 kat artışı gözlemleyin. Hayırlı olsun
Değeriniz düşük değik erken öğrenmişsiniz sadece. Ben de 4-5 günlük gecikmede 418 le öğrendim. Adetten bigün önce yaptırsam benim de 20 li 30 lu değerler çıkardı. 2 gün sonra tekrar kan verin 50 yi geçmişse tamamdır.

Son test yumurtlama mı

Aynen kimyasal oldu canım, kanamam başladıktan sonra doktora da gittim, değerim sıfırlanmıştı, 2 ay üst üste kimyasal oldu
Sanırım benim de kimyasal olacak değerim 60 çıktı perşembe tekrar kan vericem ama hiç umudum yok ben öncesinde iki defa sağlıksız gebelik geçirdim sanırım bu da ole olacak

Sanırım benim de kimyasal olacak değerim 60 çıktı perşembe tekrar kan vericem ama hiç umudum yok ben öncesinde iki defa sağlıksız gebelik geçirdim sanırım bu da ole olacak
Senin gebelikler de üst üste mi oldu, sağlıksız dediğin kimyasal gebelik mi? ya ben de 2 ay üst üste böyle olunca bu ay için pek umudum kalmadı açıkçası.

Senin gebelikler de üst üste mi oldu, sağlıksız dediğin kimyasal gebelik mi? ya ben de 2 ay üst üste böyle olunca bu ay için pek umudum kalmadı açıkçası.
Benim ilki 3500.e kadar çıktı sonra düşüşe geçti ikincisi 1988 e cikti sonra düşüşe geçti pazartesi 60 olan değerim sabah 9 da kan verdim 130 çıktı bilmem artık ne.olur umudum da yok acikcasi

Benim ilki 3500.e kadar çıktı sonra düşüşe geçti ikincisi 1988 e cikti sonra düşüşe geçti pazartesi 60 olan değerim sabah 9 da kan verdim 130 çıktı bilmem artık ne.olur umudum da yok acikcasi
Yani umutsuzluğa düşmek için erken bekle bakalım, inşallah iyi olur, kendime söz verdim bu defa regl 1 hafta geçene kadar hiç bişey yapmicam evde gebelik testi bile. Yoksa bu sürünceme insanı çok yıpratıyor. seni o kadar iyi anlıyorum ki. değerlerin bu kadar yükselmişken kese nin de görünmesi gerekmez mi ? Kimyasal diye mi geçiyor bu durum da da?

Sağlıksız gebelik Sağlıksız gebelik demişti o zaman doktor şimdikinin durumu da yarın belli olur yoruldum zaten artık tüp bebeğe baslicam tekrar bu olumsuz olursa ki olacak gibi hissediyorum hani bi kadın hissederya öyle iste

olumsuz düşünüp olumsuzu çağırma, psikolojide önemli çünkü, iyi beslen, kendine iyi bak. Önce kendimiz için yaşamamız gerek. Bebek fikrini hayatımızın merkezine koyuyoruz diye böyle oluyor bence. Umutla bakamıyorum bende üst üste yaşadığım 2 talihsizlikten sonra , sana hak veriyorum bu yüzden ama. Kendimi iyi hissetmek için elimden geleni yapıyorum. Üzülmek , modu düşürmek hiç bişeyi çözemiyor. Rahat ol eğer sağlıklı bi gebelikse devam eder zaten, değilse de ne yapsan boş. o yüzden yıpratma kendini

Inan çok haklısın şu iki yıldır çocuğu kafama acayip taktım olacak mi olmayacak mi bi tarafım umutsuz bi tarafım umutlu bu iki taraf arasında hep ezildim. Arkadaşlarımim cıvık cıvık bebeklerini yanımda öpüp sevmeleri bebeklerinin nerdeyse herseyini sosyal medayada paylaşmaları beni ıyce umutsuzluğa sürekledi bazen alıp başımı gidesim geliyor buralardan son zamanlarda herkes ıyce gözüme batar oldu herkese acayip gıcık kapmaya başladım

Anlattıkların da çok tanıdık, bende 2 yıldır bebek sahibi olamıyorum ve nedensiz bu durum maalesef, daha doğrusu nedeni bulunamadı henüz. Şuan o sinir olduğum bebekleri bende oturup herkesle seviyorum, ve daha rahat hissediyorum, kmseye de gıcık olmuyorum, inan böyle daha kolay. sana da tavsiye ederim.

ha bu arada anlattığın herşeyi yaşadım, eşimi de kendimi de tükettim tabir yerindeyse, denemediğim şey kalmadı, alternatif tıp anlamında da, tedaviye başlayacakken bu kimyasalları yaşadım, biraz daha zaman verdim kendime tabi doktor kontrolünde, birazda teslim oldum artık, zorladığım hiç bişey de elime bişey geçmedi çünkü, napalım olmazsa da olmaz yani, rabbim nasip etmediyse bunu değiştirecek gücümüz yok ki, kabul edip elimizdekilere şükürden başka çıkış yolu yok.

Bugün kam tahlili verdim malesef 133 çıktı yani kimyasal yine olmadi tüp bebek yaptiricam

Bugün kam tahlili verdim malesef 133 çıktı yani kimyasal yine olmadi tüp bebek yaptiricam
Neden üst üste kimyasal oluyor ,doktor bununla alakalı ne dedi. Tüp bebekte bile bu olabilir, neden boyle olduğunu bulmak gerek önce? Bende 2 defa oldu, doktor bununla ilgili olumsuz bişey demedi henüz , sana ne diyorlar?

Neden üst üste kimyasal oluyor ,doktor bununla alakalı ne dedi. Tüp bebekte bile bu olabilir, neden boyle olduğunu bulmak gerek önce? Bende 2 defa oldu, doktor bununla ilgili olumsuz bişey demedi henüz , sana ne diyorlar?
Valla kromozom analizi de yaptılar kan oihtilasmasi testinde yaptılar hiç bise çıkmadı.ya yumurta kalitesizligi ya sperm ya da ben de rahim anomalisi var t rahim tutunamio ole dediler

Valla kromozom analizi de yaptılar kan oihtilasmasi testinde yaptılar hiç bise çıkmadı.ya yumurta kalitesizligi ya sperm ya da ben de rahim anomalisi var t rahim tutunamio ole dediler
Anladım canım , hakkında hayırlısı olsun inşallah, bizde kromozom analizi yapılmadı henüz, pıhtılaşma için genetik baktılar ben hsg filan çektirdim ,rahim için de herşey yolunda demişlerdi. Yani eşim sigara kullanıyor mesela sperm kalitesini etkiliyomus o takviye bişey vermişti doktor. Bakalım. Kalite artırılabilir bişey gibi geliyor bana,beslenme düzeniyle filan

Seninde hakkında hayırlısı olsun güzelim ben adeti bekliyorum işte tüp bebek yaptiricam inan artık okadr yoruldum ki ağlamaktan güçlü görünmekten eşime hala kara haberi veremedim çok.tuhaf ama utanıyorum artık bazen düşünüyorum ya hiç olmazsa o zaman ne yaparım nereye giderim diye

Eşin sigara kullanmasin canım gerçi benm eşim kullanmıyor aksine eşimim babası hem sigara hem alkol kullanıyor alkol fazla nerdeyse hergun sarhoş ama adamın 4 tane çocuğu var sonucu çocuk doğdugunda kaynatam 48 kaynanam 43 yaşındaydı ve doğal gebelik tüm çocukları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…