Reglden 1 gün önce beta hcg 25

kgm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2021
1.108
673
32
Merhaba Arkadaşlar,

Regl den 1 gün önce kaset testte silik çizgi gördüm, kan testinde 25 betahcg çıktı, geçen ay kimyasal gebelik geçirmiştim. Yine öyle mi diye korkuyorum. Bu kadar düşük öğrenip gebeliği düzgün ilerleyen arkadaşlar var mı? siz kaçla öğrendiniz bana destek olur musunuz

değeriniz düşük değil. 2 gün sonra tekrarlayıp 2 kat artışı gözlemleyin. Hayırlı olsun

değeriniz düşük değil. 2 gün sonra tekrarlayıp 2 kat artışı gözlemleyin. Hayırlı olsun
ya geçen sefer 74 le öğrenmiştim, sonra 2 günde yükselmedi ve yavaş yavaş düştü. perşembeye kadar bekleyeyim, gidip kan testi yaptırıp durumu tam öğreneyim diye düşünüyorum. biraz daha netleşmiş olur sanki durum değil mi

Adetimi 11 gün gecikmesi sonucuyla erken gebelik testinde silik çizgi gördüm aynı gün kan verdim 73 çıkmıştı şehir dışı bayram tatili derken 2. Kanı vermem 1 haftayı buldu 1764 çıkmıştı şuan 23+4 haftalık hamileyim. Önemli olan ilk çıkan değer değil 2. Çıkan değer, iki gün sonra kan verin değer 2 katına artarsa sağlıklı gebelik anlamına geliyor hayırlı olsun şimdiden :)

Ay inşallah benimki de sağlıkla artıyordur, geçen 74 le öğrenmiştim kimyasal gebelik olduğunu öğrendim sonra, yine öyle olacak diye tedirginim aslında siz sağlıkla kucağınıza alın inşallahhh

Amin inşallah stres yapmayın hiiç unutmayın ki sağlıklı gebelik ise zaten ne olursa olsun ilerleyecektir ama sağlıksız olunca ne yaparsanız yapın ilerlemez hakkınız da hayırlısı olsun inşallah

Amin inşallah stres yapmayın hiiç unutmayın ki sağlıklı gebelik ise zaten ne olursa olsun ilerleyecektir ama sağlıksız olunca ne yaparsanız yapın ilerlemez hakkınız da hayırlısı olsun inşallah
çok haklısınız bende öyle düşünüyorum ama insan merak etmekten kendini alamıyor, sevinemedim bile henüz. Bakalım hayırlısı olsun

çok haklısınız bende öyle düşünüyorum ama insan merak etmekten kendini alamıyor, sevinemedim bile henüz. Bakalım hayırlısı olsun
Strese girmeyin hiç benim ilk gebeliğim kimyasal gebelik nedir onu bile bilmiyordum o kadar çok sevinmiştim ki sonra araştırınca kimyasal gebelik diye bir gerçek olduğunu öğrendim sevincim kursağım da kalmıştı 1 hafta zor bekledim ama çok şükür ki tutundu şuan sağlıklı. Dediğiniz gibi hayırlısı neyse o olsun merak etmeden duramıyor insan

Benimde ilk gebeliğim, işte geçen ay o acı tecrübeyle baya yıprandık, bide herkese söyledim ne bileyim ben kimyasal gebelik ne bu ay kimseye söylemedim, inşallah devam ederse kalp atışını duyana kadar da söylemicem :)

Merhaba bende bugün test yaptım 34,66 çıktı .daha önce 55 çıktığında kimyasal gebelik yaşamıştım.bu defada çok düşük çıktı sanki iki gün sonra testi tekrarlicam

Merhaba bende bugün test yaptım 34,66 çıktı .daha önce 55 çıktığında kimyasal gebelik yaşamıştım.bu defada çok düşük çıktı sanki iki gün sonra testi tekrarlicam
Ay inşallah değildir ya, belki de 2 kat artar. Ben değer çok düşük olunca 4 gün bekleyeyim dedim. İlk kan testini pazar günü yapmıştım. İkincisini Perşembe yapicam. Ama idrar testinde çizgi bı tık koyulasmis sanki. O şekilde takip edeyim dedim. Sende bı baksana ,
Üstteki ilk yaptığım alttaki bugunku.

Bariz koyulaşma var bence kötüsünü düşünmeyin nasipte ne varsa o rabbim sağlıkla ilerletsin

Kızlar merhaba, 25 beta ile öğrendiğim için evde en azından 4 gün bekleyip öyle kan baktirayim dedim , bu akşam yaptircam yine.
İdrar testlerin koyulasiyor gibi sizde bı bakar mısınız Ustteki bugün ku alttaki 2 gün önce

Kızlar merhaba, ilk yaptırdığım test 25 ti 4 gün sonra 99 olmuştu , 3 gün sonrasinda 126 olmuştu, sizce yine kimyasal mi? Geçen ay da kimyasal gebelik geçirdim

Kızlar merhaba ben bu ay ilk kez ovulasyon testi kullandım yunurtlama gördüm ancak degerlendiremedim o geceyi ertesi gün çatlama oldu testim siliklesti ve çatlama günü dahil 3 gün değerlendirdim çatlama günü sonrası 2 gün olucak şekilde çatlama gününün gecesinden beri ara ara kasıklarımda batma oluyor onun dışında hiç bir şeyim yok ve ağzımda metalik bir tat var gebelik oluşuyor mudur sizce yumurtlama gününü degerlendiremedim diye çok tereddüt ettim

İlla o günü degerlendirmek şart değik oncesındekı ya da sonrasındaki günlerde de şansınız yüksek oluyor spermin vucutta kalma saatinden dolayı
Bazıları var ki yumurtlama zamanı , oncesi ya da sonrası sadece degerlendirdiği bir günle hamile kalıyor
Allahın işi
Dilerim olmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…