Herkese Merhaba,
uzun zamandir hamile kalmayi planliyorum. kadinlar normalde ortalama 28 günde bir adet olurlar. ben 23 yasindayim ve yaklasik 42 günde bir adet oluyorum. reglim 7 gün sürer. son adet tarihim 11.03.19. birdahaki adet tarihim 22 nisana denk geliyordu. yumurtlama tarihimde 10-11 nisan gibi iliskiye girdik. arastirmalarima göre yerlesme kanamasi iliskiden 10-12 gün sonra kahverengi pembe lekelenme halinde görülüyor fakat tam adet haftasinda yerlesme kanamasi yasayanlarin sayisida cok. tam adet günümde 22.-23 nisani baglayan gece 1 hafif kahve rengi leke gördüm. ertesi gün tekrar bikac koyu kahverengi lekeler gördüm günlük pedin üzerinde. ondan sonraki gün hic leke vesayre olmadi tabikide cok sevindim. fakat 4. gün tekrar bir lira buyukluüunde koyu kahverengi lekem oldu. ertesi gece tekrar beyaz koyu kahverengi sumuksu bir yapida lekem oldu. özetle 1.gün leke 2.gün leke. 3. gün temiz. 4. gün leke. 5. gün leke. herhangi bir koku yoktu. normalde ozelliklede geceleri sik sik regl pedi degistiren birisiydim. bu sefer ama günlük ped yeterliydi. normalde adet oldugumda adet olmadan ilac alirdim ozellikle ilk adet günüm agrilardan yatak dösek gecerdi. bu sadece kasiklarimda cok hafif agrilar oldu. okadar azki agri bile denilemez. özellikle sol tarafimda. kisacasi 0 agri 0 kirmizi kanama . lekelenmeler haricinde hic pihtli akintim olmadi.. kizlar lütfen yardim ve öneri kendi deneyimlerinize cok ihtiyacim var. regl döngüsü 28 olanlarin yerlesme kanamasi 2 gün ise benimki 4 gün sayarsak olma ihtimali varmidir. hamile olabilirmiyim acaba. doktor terminim nerdeyse 3-4 hafta sonra .. nezaman idrar testi yapayim ?