- 14 Ocak 2016
- 2.392
- 1.760
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
tamam canım çok sağol inşallah çıkar bakalım hayırlısı
inşallah.. ama çıkmazsa da üzülme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam canım çok sağol inşallah çıkar bakalım hayırlısı
Merhaba kızlar banada yardım edin nolurrr.. hamilemiyim sizcee??? 10 aydır bebek istiyoruz 3 senelik evliyim en son tüp bebek denemeye karar vermiştik dün tüp bebek raporunun son aşaması röntgen ve ekg için hastaneye gittiğimde röntgene giremedim 2 kere kapısından döndüm sonra rica ettim infertilite doktorumdan 4 gün var daha hastalığıma röntgene girmeden bir baksanız dedim belki bişey vardır. sağolsun oda kan testi istedi hemen sonuç 5,73 çıktı. daha 4 gün vardı bata şok oldum. oladabilir olmayada bilir dedi 2 gün sonra yine baktır yükselirse hamilesin dedi. Rabbimden hayırlısı inşallah bende senin gibi bir süpriz yaşarım. bebeğim benimledir inş
hayırlısı olsun inşallah yükselir değerlerin senin de
38,25 çıktı adetime 3 gün vardı.sonuç kaç çıktı merak ettim
İlk Bebek'te insan daha telaşlı meraklı oluyo. İkincide doktora gitmek için bekliyom biraz demeye başladım Bebişimin ablası için nerdeyse hastaneye taşınacaktık
Benim batıma 7 gün var ama test yapmamak için zor tutuyorum kendimi Ovulasyon testi yapıyorum hergün t çizgisinde koyulaşma var mı yok mu diye, yarın digital test yapsam çıkar mı acaba
O zaman sabır sabır diyorum :) Bu arada hayırlı olsun hamişliğinizEeken testler var ama onlar da 6gün öncesnde gösteryomş sanırm
O zaman sabır sabır diyorum :) Bu arada hayırlı olsun hamişliğiniz
Bi sıkıntı yoktur inşlh. Böyle evhamla geçmez 9 ayGerçekten öyle sanıtm..bizim de bu ilk olucak nasipse. bugün adet tarihimdi, gittm sabah kan verdim, 375 olmş değerim. 3er 4er kat artyo benm değerleri. jmarm bi skntı yoktr adete 4kala 29du, 2kala 118 oldu. bugün de 375. hayırlısıyla sağ salim kucağımıza alırız inş
Canım hamilesin tebrikler!28 ekim adet tarihim ve ben dün birdenbire gelen bi dürtüyle evdeki testlerden birini yaptım ve silik de olsa net bi şeklde 2. çizgiyi gördüm. sonra kan testi için hastaneye gittm ve beta HCG 29 çıktı.
benim gibi benzer durum yaşayanlar var mı? çok mu erken baktım sizce riskli bi durum mudur bu? yarın tekrar kan vermeyi düşnüyorum..
Bi sıkıntı yoktur inşlh. Böyle evhamla geçmez 9 ay
Canım hamilesin tebrikler!
Hiç kafanı kurcalama yazılanı çizileni boşver.
Miniğinin yiyecek ekmeği var ise onu Allah koruyacak emin ol.
Ben adete beş kala öğrendim. Değerim 21 çıktı.
Yerinde duramadım gittim iki gün sonra değerim 35,6 çıktı galan Karalar bağladım.
Şimdiki aklım olsa kuvvetli beslenir dikkat eder ve ikinci kan tahlili için beklerdim en az üç gün.
Bende öyleydim ilkimde. Annelik insana doğumdan sonra geliyo derlerdi hep. Ben ilk onu hissettiğimden beri anneyim. Anneler öyle oluyo işteValla billa yaa. normalde de o kadar rahat bi.insanmdır ki yani inanamadm ben de kendme şu 3 5 gündür
Oh maşallah canım Allah sağ Salim kucağına aldığın günü De göstersin inşallah. Evet ultrason için acele etme canım :)Çok teşekkür ederimm. bugün adet günümdü, gittm.yşne verdm kan 375 çktı çok şkür. haftaya da doktora.giderim artk
Oh maşallah canım Allah sağ Salim kucağına aldığın günü De göstersin inşallah. Evet ultrason için acele etme canım :)
Bende öyleydim ilkimde. Annelik insana doğumdan sonra geliyo derlerdi hep. Ben ilk onu hissettiğimden beri anneyim. Anneler öyle oluyo işte