- 26 Ekim 2016
- 7.212
- 4.181
- 103
- Konu Sahibi ilkinilkin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de bir kaç aydır kafaya takmıyordum ama sabah göğüs uçlarımda acı hissttim bir de bir kaç gündür ara ara baş dönmem oluyor sonra geçiyor kendimi kaptırmak istemiyorum canım test yapsam çıkar mı ki olup olmadığıBu ikinci gebeliğim. Bel Ağrım sık idrara çıkma kasıkta batma oluyor . İlk gebeliğimde tek belirtim idrara çıkmaktı. Ve onu idrar testinde hiç pozitif göremedim geç döllenmeymiş. Ama bu hemen gösterdi kendini Biz umudumuzu yalnız Allah'a bağladık. Asla umudunu kaybetme
aynen o zamana göre değişir bakalım hayırlısı sabredemezsem yaparımBen çıkmaz diye yaptım eşim çok ısrar etti. Çünkü Kızımda adetim geçmesine rağmen negatifti. Ama bu defa çıktı. Döllenme zamına göre değişiyor sanırım.
inşallah canım bakalım hayırlısı senin adına çok sevindimİnşlh çıkar bian önce
kan testi yaptırdın mı sen canıminşallah canım bakalım hayırlısı senin adına çok sevindim
senin adına çok sevindim canım darısı başımıza:)Can'ım dayanamayıp acilde kan verdim. Sonuç pozitif şükür
Can'ım dayanamayıp acilde kan verdim. Sonuç pozitif şükür
canım sana birşey soracağım bu rahime ekilme günü diye birşey biliyor musunsonuç kaç çıktı merak ettim
canım sana birşey soracağım bu rahime ekilme günü diye birşey biliyor musun
ya iki gündür araştırıyorum yine belirtilerimi umut arıyorumda böyle birşey duydum da bende ilk kez o yüzden sordum rahmin içine yerleştiği gün falan mı ki dedimyok ilk kez duydum neymiş ki o, yumurtlama zamanıyla falan mı ilgili bi şey acaba
birde sık idrara çıkmaya başladım oy kafam allak bullak yine bakalım ne olacak böyleyok ilk kez duydum neymiş ki o, yumurtlama zamanıyla falan mı ilgili bi şey acaba
birde sık idrara çıkmaya başladım oy kafam allak bullak yine bakalım ne olacak böyle
gün geçmeden de bakarlar mı ki idrar da çıkmaz mı yarın falan yapsamhiç düşünme bence psiklolojik olarak etkileme kendini. bi kan ver istersen en azndan rahatlarsın
gün geçmeden de bakarlar mı ki idrar da çıkmaz mı yarın falan yapsam
tamam canım çok sağol inşallah çıkar bakalım hayırlısıbenim yarın bat, ptesi günü idrarda gördüm ben. ptesi de gittim kan verdim. daha adet tarihim glemedi yani. sen de bakabilrsin