- Emoji Skoru
- 3.126
- Puanlar
- 133
- Konu Sahibi visne_receli
-
Biliyorum zarın ne olduğunu :) zar dedikleri şey mikroplardan korunması için oluşturulmuş bi çeper ilişki esnasında hafif kanama oluyor bu kadar kimisin de hiç olmuyor :)Zar denilen bisey yok. Olsaydi nasil adet olunurdu? Lütfen kadin olarak vücüdlarimizi taniyalim. Yirtilma diye bisey yok. Sadece vajina'nin basinda/girisinde bir siskinlik var ve cinsel iliski eger sert ise tahris olup kaniyabilir o kadar.
Ve evet tampon kanimca bekareti bozmaz. Benim bildigim kadari ile sadece cinsel iliski bunu yapar.
Ben hiç bişey kullanmadım yine de olmadı çoçuk doğal korunma benim ki :)))Tam tersi düzene sokuyor, bende evlenmeden kullanmaya başladım ve bir yıl kullandım. İki de çocuğum varçocuk olmaz da diyorlar o yüzden belirttim
İstiyorsanız olur inşaallahBen hiç bişey kullanmadım yine de olmadı çoçuk doğal korunma benim ki :)))
İstiyorum doktora gidip geliyorum isteyen herkese rabbim nasip etsin canımİstiyorsanız olur inşaallah
Amin inşallahİstiyorum doktora gidip geliyorum isteyen herkese rabbim nasip etsin canım
Aksine hic cocugu olmamis kadinlara oneriyoruz.Vücudun dengesini bozuyor az çok zararı oluyor diye biliyorum, yanlış mı?
Hani bir çocuk olduktan sonra başlayın diye duymuştum ama dediğim gibi bilimsel yönünü bilmiyorum tamamen kulaktan duyduğum şeyler
Düzenini bozuyor falan demişlerdi.
Ben de demir eksikliği ve kansızlık vardı. İlerlemiş dedi doktor anemisin artık dedi. Değerlerin çok düşük. Baş dönmem de oluyor, halsizlik vs.Aksine hic cocugu olmamis kadinlara oneriyoruz.
Kanamayi azaltir, demir eksikligi anemisini nispeten engeller. Regl dongusunu duzenler.
Ostrojen icermesine ragmen cok uzun yillar ara vermeden olan kullanimlari disinda meme kanseri riskini de arttirmadigi kanitlandi.
Sen yemedikce hicbir sey yoktan yere kilo aldirmaz ki. Sadece memelerini buyutebilirBen de demir eksikliği ve kansızlık vardı. İlerlemiş dedi doktor anemisin artık dedi. Değerlerin çok düşük. Baş dönmem de oluyor, halsizlik vs.
Ben sanıyordum ki bu durumda kullanırsam iyice mahvolurum diye demek ki öyle değilmiş.
Bir de kilo aldırıyor mu?
Yok yemem yaSen yemedikce hicbir sey yoktan yere kilo aldirmaz ki. Sadece memelerini buyutebilir
Eşim eczacı oradan biliyorum. Ona bakarsanız ilacın kendisi başlı başına zararlıİkisinde de hormon olduğunu için zararlı dedi ama bazı arkadaşlar
4.kutudayım hayır aldırmıyor, yan etkisi az diye okumuştum o yüzden bunu kullanmaya karar verdimNe zamandır kullanıyorsunuz, kilo aldırmıyor değil mi? Benim önce ki kullandıklarım aldırmıstı
Yani şimdi bıraksa, 2 gün sonra adet olur düğüne 3 hafta kaldığına göre, yırtmış olur?
Bana dr dogum kontrol hapini kesmeden devam et demisti ama ben yinede az az kanama ileDüğünüme 3 hafta kaldı ve ben geçen hafta doktor kontrolünde doğum kontrol hapına başladım. Hastalığımla düğünüm dolayısıyla balayı da aynı tarihe denk geliyor. Geciktirici ve doğum kontrol hapı aynı zamanda atılır mı ne yapmam lazım?
Not : Doktora randevu alcaktım en erken tarih düğünümden 2 gün önceye var o yüzden burda sizlere sormak istedim bilgisi olan varsa şimdiden teşekkürler
Düğünüme 3 hafta kaldı ve ben geçen hafta doktor kontrolünde doğum kontrol hapına başladım. Hastalığımla düğünüm dolayısıyla balayı da aynı tarihe denk geliyor. Geciktirici ve doğum kontrol hapı aynı zamanda atılır mı ne yapmam lazım?
Not : Doktora randevu alcaktım en erken tarih düğünümden 2 gün önceye var o yüzden burda sizlere sormak istedim bilgisi olan varsa şimdiden teşekkürler
Aksine hic cocugu olmamis kadinlara oneriyoruz.
Kanamayi azaltir, demir eksikligi anemisini nispeten engeller. Regl dongusunu duzenler.
Ostrojen icermesine ragmen cok uzun yillar ara vermeden olan kullanimlari disinda meme kanseri riskini de arttirmadigi kanitlandi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?