Regl Tarihi = Düğün Tarihi :(

Benim hapım bundan rengine göre faklılık oluyormuş sanırım. Yanı 28lik ama 7sini kullanmayıp yeni kutuya geçtiğimde hasta olmam öyle değil mi
Qlairistada her hapta farklı hormon var, aman diyeyim kafanıza göre 21. Günde diğer kutuya başlamayın.

İkisi bir arada kullanılır. Geciktiriciyi de bırakırsanız 3 gün içinde regl olursunuz.

Çok teşekkür ederim ilk defa hap kullanıyorum hatta 7.yi attım bugün bilgim yok çok fazla kafam olabildiğince karıştı eczaneye uğrayacağım yarın

Evet mutlaka, ben de bu hapı kullanıyorum baya incelemiştim :)şimdiden mutluluklar size
Çok teşekkür ederim sağolun :) Doktor hormon yönünden çok zararı yok dedi ne kadar doğru bilmiyorum ama bir yıl sonra falan bıraktığında kolaylıkla hamile kalabilirsin dedi inşallah diyorum bende

Hapa ara vermeden devam edip balayi donusu 7 gunluk ara verip sonra yeni kutuya baslayabilirsiniz, doktor onerisiyle ben bu sekilde geciktiriyorum.
Bu arada bilgiyi ara verilen haplar icin paylastim digerlerinde farkli renklerdeki hapa gecmeden devam ediliyor diye biliyorum. Yine de doktorunuza danışın.

Ne gibi zarar? Onlarin hepsi sehir efsanesi yani dogum kontrol hapindan bahsediyorum tabi ki.
Vücudun dengesini bozuyor az çok zararı oluyor diye biliyorum, yanlış mı?
Hani bir çocuk olduktan sonra başlayın diye duymuştum ama dediğim gibi bilimsel yönünü bilmiyorum tamamen kulaktan duyduğum şeyler
Düzenini bozuyor falan demişlerdi.

Çok teşekkür ederim sağolun :) Doktor hormon yönünden çok zararı yok dedi ne kadar doğru bilmiyorum ama bir yıl sonra falan bıraktığında kolaylıkla hamile kalabilirsin dedi inşallah diyorum bende
Daha önce 1 ay yasmin kullandım ve şişkinlik,asabiyet hepsi vardı bu ilacın hiçbir yan etkisini görmedim umarım siz de görmezsiniz

Benim halim 28 tane acaba farklı mı Napsam ki bilemedim suan
Primolut-N kullan geçiktirici bıraktığın an adet oluyorsun bi zararıda Yok. Bende kullandım hatta hormonları düzene sokuyor diyebilirim

Etrafımdan hep tampon bakirelerde kullanılmaz şeklinde bilgi alıyorum yanlış mı yani
Tampon şakın kullanma kızlık zarı direk giriştedir. Birisi uydurmuş 9 cm içerdedir diye öyle bişey Yok. Riske atma derim kardeşim kadın doğumcu öyle bişey söz konusu dahi değil. Ama kullanan kişilerde var sorun olmaz dersen kullan. Çünkü tampon zarı yırtacak bişey değil pamuk olduğundan

Konuyla alakalı bilgim yok. Ama doğum kontrol hapı canıma okudu benim ve bir bedenden fazla şişlik yapmıştı bende. Sonrada alerjik olduğunu öğrendim.

Çok teşekkür ederim ilk defa hap kullanıyorum hatta 7.yi attım bugün bilgim yok çok fazla kafam olabildiğince karıştı eczaneye uğrayacağım yarın

Rica ederim canim. Youtube'tan dr Banu Ciftci'yi arat. Cok güzel bir sekilde cesitli korunma sekillerini anlatiyor. Hap niye nasil korudugunu da anlatiyor. Yani bir kadin olarak vücüdünü bilmek cok önemlidir, ister evlen, ister evlenme.

Ve hap'tan kesinlikle korkma. Ben yillardir kullanmistim ve biraktiktan 4-5 ay icinde hamile kalmistim.

Ha hap'in yedincisi degil, son yedisini alma canim.

doktorun da söyler ama
doğum kontrol hapının paketi bitince ara vermeden diğer pakete geç
bu normal bir uygulamadır
ilacın içinde de yazar

yazz gibi 24 + 4 hap kullanıyosan o beyaz 4 tanesini içmeyip hemen yeni pakete başla

Zar denilen bisey yok. Olsaydi nasil adet olunurdu? Lütfen kadin olarak vücüdlarimizi taniyalim. Yirtilma diye bisey yok. Sadece vajina'nin basinda/girisinde bir siskinlik var ve cinsel iliski eger sert ise tahris olup kaniyabilir o kadar.

Ve evet tampon kanimca bekareti bozmaz. Benim bildigim kadari ile sadece cinsel iliski bunu yapar.

Tam tersi düzene sokuyor, bende evlenmeden kullanmaya başladım ve bir yıl kullandım. İki de çocuğum var çocuk olmaz da diyorlar o yüzden belirttim

Tam tersi düzene sokuyor, bende evlenmeden kullanmaya başladım ve bir yıl kullandım. İki de çocuğum var çocuk olmaz da diyorlar o yüzden belirttim
Aynen canım bunu da duymuştum ben bir de kilo aldırıyor diye duymuştum o sorun oldu mu sen de çünkü benim de eylül de düğünüm var.

Daha önce 1 ay yasmin kullandım ve şişkinlik,asabiyet hepsi vardı bu ilacın hiçbir yan etkisini görmedim umarım siz de görmezsiniz
Ne zamandır kullanıyorsunuz, kilo aldırmıyor değil mi? Benim önce ki kullandıklarım aldırmıstı

Aynen canım bunu da duymuştum ben bir de kilo aldırıyor diye duymuştum o sorun oldu mu sen de çünkü benim de eylül de düğünüm var.
Maalesef iştahımı açmıştı ama iyi olanlar var onlar kilo aldırmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…