- Konu Sahibi visne_receli
-
Qlairistada her hapta farklı hormon var, aman diyeyim kafanıza göre 21. Günde diğer kutuya başlamayın.Benim hapım bundan rengine göre faklılık oluyormuş sanırım. Yanı 28lik ama 7sini kullanmayıp yeni kutuya geçtiğimde hasta olmam öyle değil mi
Doktora ya da eczaneye soru şart oldu desenizeQlairistada her hapta farklı hormon var, aman diyeyim kafanıza göre 21. Günde diğer kutuya başlamayın.
Evet mutlaka, ben de bu hapı kullanıyorum baya incelemiştim :)şimdiden mutluluklar sizeDoktora ya da eczaneye soru şart oldu desenize
Çok teşekkür ederim ilk defa hap kullanıyorum hatta 7.yi attım bugün bilgim yok çok fazla kafam olabildiğince karıştı eczaneye uğrayacağım yarınYerinde olsam prospektusunu incelerdim. Orda mutlaka yazar hangi haplarin 'bos' oldugunu. Genelikle son 7 yada son 5 hap bos olur.
Iste o bos haplari almadan hemen diger kutuya geciyorsun.
Ben bu sekilde bir kac defa reglimi erteledim ve hic sikinti olmadi simdiye kadar.
Bu arada simdiden mutluluklar dilerim.
Çok teşekkür ederim sağolun :) Doktor hormon yönünden çok zararı yok dedi ne kadar doğru bilmiyorum ama bir yıl sonra falan bıraktığında kolaylıkla hamile kalabilirsin dedi inşallah diyorum bendeEvet mutlaka, ben de bu hapı kullanıyorum baya incelemiştim :)şimdiden mutluluklar size
İkisinde de hormon olduğunu için zararlı dedi ama bazı arkadaşlarİkisi bir arada kullanılır. Geciktiriciyi de bırakırsanız 3 gün içinde regl olursunuz.
Vücudun dengesini bozuyor az çok zararı oluyor diye biliyorum, yanlış mı?Ne gibi zarar? Onlarin hepsi sehir efsanesi yani dogum kontrol hapindan bahsediyorum tabi ki.
Daha önce 1 ay yasmin kullandım ve şişkinlik,asabiyet hepsi vardı bu ilacın hiçbir yan etkisini görmedim umarım siz de görmezsinizÇok teşekkür ederim sağolun :) Doktor hormon yönünden çok zararı yok dedi ne kadar doğru bilmiyorum ama bir yıl sonra falan bıraktığında kolaylıkla hamile kalabilirsin dedi inşallah diyorum bende
Primolut-N kullan geçiktirici bıraktığın an adet oluyorsun bi zararıda Yok. Bende kullandım hatta hormonları düzene sokuyor diyebilirimBenim halim 28 tane acaba farklı mıNapsam ki bilemedim suan
Tampon şakın kullanma kızlık zarı direk giriştedir. Birisi uydurmuş 9 cm içerdedir diye öyle bişey Yok. Riske atma derim kardeşim kadın doğumcu öyle bişey söz konusu dahi değil. Ama kullanan kişilerde var sorun olmaz dersen kullan. Çünkü tampon zarı yırtacak bişey değil pamuk olduğundanEtrafımdan hep tampon bakirelerde kullanılmaz şeklinde bilgi alıyorum yanlış mı yani
Çok teşekkür ederim ilk defa hap kullanıyorum hatta 7.yi attım bugün bilgim yok çok fazla kafam olabildiğince karıştı eczaneye uğrayacağım yarın
Düğünüme 3 hafta kaldı ve ben geçen hafta doktor kontrolünde doğum kontrol hapına başladım. Hastalığımla düğünüm dolayısıyla balayı da aynı tarihe denk geliyor. Geciktirici ve doğum kontrol hapı aynı zamanda atılır mı ne yapmam lazım?
Not : Doktora randevu alcaktım en erken tarih düğünümden 2 gün önceye var o yüzden burda sizlere sormak istedim bilgisi olan varsa şimdiden teşekkürler
Tampon şakın kullanma kızlık zarı direk giriştedir. Birisi uydurmuş 9 cm içerdedir diye öyle bişey Yok. Riske atma derim kardeşim kadın doğumcu öyle bişey söz konusu dahi değil. Ama kullanan kişilerde var sorun olmaz dersen kullan. Çünkü tampon zarı yırtacak bişey değil pamuk olduğundan
Tam tersi düzene sokuyor, bende evlenmeden kullanmaya başladım ve bir yıl kullandım. İki de çocuğum varVücudun dengesini bozuyor az çok zararı oluyor diye biliyorum, yanlış mı?
Hani bir çocuk olduktan sonra başlayın diye duymuştum ama dediğim gibi bilimsel yönünü bilmiyorum tamamen kulaktan duyduğum şeyler
Düzenini bozuyor falan demişlerdi.
Aynen canım bunu da duymuştum ben bir de kilo aldırıyor diye duymuştum o sorun oldu mu sen de çünkü benim de eylül de düğünüm var.Tam tersi düzene sokuyor, bende evlenmeden kullanmaya başladım ve bir yıl kullandım. İki de çocuğum varçocuk olmaz da diyorlar o yüzden belirttim
Ne zamandır kullanıyorsunuz, kilo aldırmıyor değil mi? Benim önce ki kullandıklarım aldırmıstıDaha önce 1 ay yasmin kullandım ve şişkinlik,asabiyet hepsi vardı bu ilacın hiçbir yan etkisini görmedim umarım siz de görmezsiniz
Maalesef iştahımı açmıştı ama iyi olanlar var onlar kilo aldırmıyorAynen canım bunu da duymuştum ben bir de kilo aldırıyor diye duymuştum o sorun oldu mu sen de çünkü benim de eylül de düğünüm var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?