- Konu Sahibi visne_receli
-
28 günlüklerde de genelde son hapta ya da 29.günde regl oluyorsunuz, siz yine de deneme yanılma yoluna gitmeyin. Eğer cinsel ilişki için düşünüyorsanız 2-3 gün bekleyin, bakire değilseniz de denize tamponla girin. Ama yine de doktora danışın düğün günü regl olmak o stresle zor olabilir sizin için ped değiştir-tak falanBenim halim 28 tane acaba farklı mıNapsam ki bilemedim suan
Çok teşekkür ederim öyle yapacağım bilgim yok bu konuda çok fazlasenim habin 28 taneyse bu haplarin ilk 21 tanesi dkh diger 7 tanesi genellikle semir hapi oluyor. hani ara vermeden icilsin kafa karismasin diye. sen 21. gununde yeni kutunun ilk ilacindan baslarsan regl olmazsin.
28 günlüklerde de genelde son hapta ya da 29.günde regl oluyorsunuz, siz yine de deneme yanılma yoluna gitmeyin. Eğer cinsel ilişki için düşünüyorsanız 2-3 gün bekleyin, bakire değilseniz de denize tamponla girin. Ama yine de doktora danışın düğün günü regl olmak o stresle zor olabilir sizin için ped değiştir-tak falanBenim halim 28 tane acaba farklı mıNapsam ki bilemedim suan
Bakireyim yani daha önce ilişkim olmadı düğün günümde o stresle uğraşmak istemiyorum ki gelinlikte tek başına yapabileceğim bir şey değil maalesef28 günlüklerde de genelde son hapta ya da 29.günde regl oluyorsunuz, siz yine de deneme yanılma yoluna gitmeyin. Eğer cinsel ilişki için düşünüyorsanız 2-3 gün bekleyin, bakire değilseniz de denize tamponla girin. Ama yine de doktora danışın düğün günü regl olmak o stresle zor olabilir sizin için ped değiştir-tak falan
Son 7 hap bos.Benim halim 28 tane acaba farklı mıNapsam ki bilemedim suan
Nickin de konuna cuk oturmus cok guldumÇok teşekkür ederim öyle yapacağım bilgim yok bu konuda çok fazla
bakire olmakla tampon kullanmanın ilişkisi yok lütfen yanlış bilgi yaymayalim. Ben bakireyken kullandım tampon hiç sıkıntı olmadı. Kızlık zarı bayağı geride bulunuyor 3 cmlik tampon onun yakınına bile yaklasamiyor.28 günlüklerde de genelde son hapta ya da 29.günde regl oluyorsunuz, siz yine de deneme yanılma yoluna gitmeyin. Eğer cinsel ilişki için düşünüyorsanız 2-3 gün bekleyin, bakire değilseniz de denize tamponla girin. Ama yine de doktora danışın düğün günü regl olmak o stresle zor olabilir sizin için ped değiştir-tak falan
Benim hapım bundan rengine göre faklılık oluyormuş sanırım. Yanı 28lik ama 7sini kullanmayıp yeni kutuya geçtiğimde hasta olmam öyle değil miSon 7 hap bos.
Sen 21 hap kullanip baska kutuya basla.
Evet son 7sini kullanma. Sonra yeni kutuya basla ilk haptan.Benim hapım bundan rengine göre faklılık oluyormuş sanırım. Yanı 28lik ama 7sini kullanmayıp yeni kutuya geçtiğimde hasta olmam öyle değil mi
Etrafımdan hep tampon bakirelerde kullanılmaz şeklinde bilgi alıyorum yanlış mı yanibakire olmakla tampon kullanmanın ilişkisi yok lütfen yanlış bilgi yaymayalim. Ben bakireyken kullandım tampon hiç sıkıntı olmadı. Kızlık zarı bayağı geride bulunuyor 3 cmlik tampon onun yakınına bile yaklasamiyor.
Yani şimdi bıraksa, 2 gün sonra adet olur düğüne 3 hafta kaldığına göre, yırtmış olur?İki gün içinde olursun hemen
Biraz değişik oldu evet :)Nickin de konuna cuk oturmus cok guldum
Hayir 21 hap kullanip birakinca 2-3 gun icinde olur.Yani şimdi bıraksa, 2 gün sonra adet olur düğüne 3 hafta kaldığına göre, yırtmış olur?
bende oyle biliyorum. hatta 15 yasimdayken tampon takcam dedigomde annem bembeyaz kesilip sacmalama evli olmayan tampon takamaz demisti. bende vildigi varsir deyip vazgecmistim ama arastiemadim hic.Etrafımdan hep tampon bakirelerde kullanılmaz şeklinde bilgi alıyorum yanlış mı yani
Ben kullandim/kullanıyorum. Aplikatorlu olanlar kullanım konusunda da çok kolay. Dikkat etmeniz gereken nokta en kucuk/ince cesidinden almanız. Büyük olanlar bakire olmayanlar, daha büyükleri de çocuk doguranlara öneriliyor. Doktora gittiğinizde sorun en doğru cevabı o şekilde alırsınız.Etrafımdan hep tampon bakirelerde kullanılmaz şeklinde bilgi alıyorum yanlış mı yani
Benim hapım bundan rengine göre faklılık oluyormuş sanırım. Yanı 28lik ama 7sini kullanmayıp yeni kutuya geçtiğimde hasta olmam öyle değil mi
Ne gibi zarar? Onlarin hepsi sehir efsanesi yani dogum kontrol hapindan bahsediyorum tabi ki.Düğün salonuna göre tarih ayarlamamız gerekti. Hiç aklıma gelmedi var ya. Konuyu görünce hızla baktım şükür denk gelmemişçok komik olurdu
Koçan korunmayı düşünmüyor mu? Ben korkuyorum bu haplardan zarar veriyor diye duymuştum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?