Regl Tarihi = Düğün Tarihi :(

Benim halim 28 tane acaba farklı mı Napsam ki bilemedim suan
28 günlüklerde de genelde son hapta ya da 29.günde regl oluyorsunuz, siz yine de deneme yanılma yoluna gitmeyin. Eğer cinsel ilişki için düşünüyorsanız 2-3 gün bekleyin, bakire değilseniz de denize tamponla girin. Ama yine de doktora danışın düğün günü regl olmak o stresle zor olabilir sizin için ped değiştir-tak falan

senim habin 28 taneyse bu haplarin ilk 21 tanesi dkh diger 7 tanesi genellikle semir hapi oluyor. hani ara vermeden icilsin kafa karismasin diye. sen 21. gununde yeni kutunun ilk ilacindan baslarsan regl olmazsin.
Çok teşekkür ederim öyle yapacağım bilgim yok bu konuda çok fazla

Benim halim 28 tane acaba farklı mı Napsam ki bilemedim suan
28 günlüklerde de genelde son hapta ya da 29.günde regl oluyorsunuz, siz yine de deneme yanılma yoluna gitmeyin. Eğer cinsel ilişki için düşünüyorsanız 2-3 gün bekleyin, bakire değilseniz de denize tamponla girin. Ama yine de doktora danışın düğün günü regl olmak o stresle zor olabilir sizin için ped değiştir-tak falan

Çok fazla ağrı çekiyorsanız bir doktora danışarak geciktirici kullanabilirsiniz. Sağlık ocağına hatta eczaneye bile sorsanız buradan daha sağlıklı bilgi alırsınız bence. Ama fazla sıkıntınız olmuyorsa çok da gerek yok bence. Gayet güzel geçirebilirsiniz düğün ve balayinizi. İki damla kan eglencenizi bozmasın :)

Bakireyim yani daha önce ilişkim olmadı düğün günümde o stresle uğraşmak istemiyorum ki gelinlikte tek başına yapabileceğim bir şey değil maalesef

Benimde gecen sene tam dugunume denk geliyordu regl tarihim. Gittim geciktirici ilac aldim kullandim lanet olsun o hap keske kullanmasaydim vucudum 6 ayda kendini toparliyabildi !! Resmen alt ust oluyor bunyen hic tavsiye etmiyorum.

bakire olmakla tampon kullanmanın ilişkisi yok lütfen yanlış bilgi yaymayalim. Ben bakireyken kullandım tampon hiç sıkıntı olmadı. Kızlık zarı bayağı geride bulunuyor 3 cmlik tampon onun yakınına bile yaklasamiyor.

Son 7 hap bos.
Sen 21 hap kullanip baska kutuya basla.
Benim hapım bundan rengine göre faklılık oluyormuş sanırım. Yanı 28lik ama 7sini kullanmayıp yeni kutuya geçtiğimde hasta olmam öyle değil mi

Eklentiler

• Screenshot_20170720-171825.png
    109,6 KB · Görüntüleme: 79
Benim hapım bundan rengine göre faklılık oluyormuş sanırım. Yanı 28lik ama 7sini kullanmayıp yeni kutuya geçtiğimde hasta olmam öyle değil mi
Evet son 7sini kullanma. Sonra yeni kutuya basla ilk haptan.

Etrafımdan hep tampon bakirelerde kullanılmaz şeklinde bilgi alıyorum yanlış mı yani

Yani şimdi bıraksa, 2 gün sonra adet olur düğüne 3 hafta kaldığına göre, yırtmış olur?
Hayir 21 hap kullanip birakinca 2-3 gun icinde olur.
Ne zaman birakirsa biraksin hemen olmaz yani.

Etrafımdan hep tampon bakirelerde kullanılmaz şeklinde bilgi alıyorum yanlış mı yani
bende oyle biliyorum. hatta 15 yasimdayken tampon takcam dedigomde annem bembeyaz kesilip sacmalama evli olmayan tampon takamaz demisti. bende vildigi varsir deyip vazgecmistim ama arastiemadim hic.

Düğün salonuna göre tarih ayarlamamız gerekti. Hiç aklıma gelmedi var ya. Konuyu görünce hızla baktım şükür denk gelmemiş çok komik olurdu
Koçan korunmayı düşünmüyor mu? Ben korkuyorum bu haplardan zarar veriyor diye duymuştum.

Ben kullandim/kullanıyorum. Aplikatorlu olanlar kullanım konusunda da çok kolay. Dikkat etmeniz gereken nokta en kucuk/ince cesidinden almanız. Büyük olanlar bakire olmayanlar, daha büyükleri de çocuk doguranlara öneriliyor. Doktora gittiğinizde sorun en doğru cevabı o şekilde alırsınız.

Yerinde olsam prospektusunu incelerdim. Orda mutlaka yazar hangi haplarin 'bos' oldugunu. Genelikle son 7 yada son 5 hap bos olur.

Iste o bos haplari almadan hemen diger kutuya geciyorsun.

Ben bu sekilde bir kac defa reglimi erteledim ve hic sikinti olmadi simdiye kadar.

Bu arada simdiden mutluluklar dilerim.

Ne gibi zarar? Onlarin hepsi sehir efsanesi yani dogum kontrol hapindan bahsediyorum tabi ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…