• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl sorunu

Benim reglim de bir süredir 2 gün sürüyor, bir doktor 27 günde bir düzenli olarak regl olsan da kısa sürmesini adet düzensizliği olarak değerlendiririz, hormon testi yapalım dedi. Sonrasında kronik hastalığım nedeniyle düzenli kullandığım ilaçtan bahsettim o da düzeni bozmuş olabilir dedi.
Belki Doğum da sizde bir düzensizlik yapmıştır, belki de başka bir şeydir ya da normaldir. Bilemeyiz. En iyisi bir doktora danışın.

Benimde 2.dogumdan sonra tam temizlenmem 10 günü bulur
Dört gün falan adet kanaması olur
Diger gün bitti derim bakarım akşamüzeri falan tekrar gelmiş
Sekiz dokuzuncu günler kahverengi seklinde olur
Yani 10günden önce kesinlikle eşimi yaklastırmam kendime
Çünkü artık biliyorum bitti gibi görünsede yeniden bişeylerin gelecegini

Hiç de normal değil. Gittiğim bütün jinekologlar adet döngüsü dışındaki kanamayı anormal görüyorlardı. O nasıl doktor anlamadım ki. Ben doğumdan sonra böyle bir sorun yaşamadım. Hatta doktorum lohusalık bittikten sonra normal döngüye döneceğimi, dönmezsem mutlaka ona gitmem gerektiğini söylemişti.

Selamlar,

Kucuk oglum 2 bucuk yasinda neredeyse,
bu sorunu onun dogumundan sonra yasamaya basladim.
Hani hep vucudun toparlanmasi 2 yili bulur diyorlar ya, o yuzden hic doktora danismadim bu durumu, hatta sanirim ilk bir yil icinde danismistim da doktor normal normal deyip gondermisti.

Sorunum belki de normal bir seydir bilemiyorum ama ozetleyeyim, tecrubesi olanlar yardimci olursa sevinirim.
Konu regl ile ilgili oldugu icin biraz tiksindirici olabilir uyarayim.

Soruna gelirsek;
Neredeyse her ay; reglim tamamen bitiyor, banyo yapiyorum, bir tam gun bazen 2 tam gun tamamen temiz geziyorum.
Esimle cinsellik yasadiktan ertesi gun (yaklasik 8-10 saat sonra, bazen daha az) yeniden kanama yasiyorum, bazen 12 saat kadar suruyor, bazen bir saat sadece, tamamen regl gibi oluyor.
Bu arada donusumlu olarak bir ay reglim 2 gun, diger ay 6 gun suruyor. Dongu gun sayimda degisme yok sadece. 25 gunde bir adet oluyorum.
Bence biç normal değil. 6 ay önce doğum yaptım hiç böyle bişey yaşamadım. 2.aydan beri düzenli adet görüyorum. Sizde ara kanama gibi bişey oluyo galiba.

İlişki sonrası kanama normal bir şey değil.

Bence reglle alakalı değil bu durum.

Ben bilmem de inşallah önemli bir durum yoktur demeye geldim.:KK51:

Bence biç normal değil. 6 ay önce doğum yaptım hiç böyle bişey yaşamadım. 2.aydan beri düzenli adet görüyorum. Sizde ara kanama gibi bişey oluyo galiba.

ilk dogumumdan sonra ben de yasamadim boyle bir sey.
bu ikinci dogumdan sonra olan bir sey, ama ikinci hamileligim bastan sona sorunlu gecti benim maalesef.

Sorun yok diyen doktorun doktorluğundan şüphe ederim. Doktorunuzu değiştirin lütfen hiç normal değil

Benim de böyle bir sorunum vardı kaç doktor gezdim en sonun da rahim ağzı kanseri başlamış dediler ameliyat oldum. Hpv virüsü varmış. Prof. Ya da bu konularda uzman doktora gidin testler yaptırın derim en kısa zamanda ihmal etmeyin

Back