- 16 Ağustos 2016
- 3.620
- 9.034
- 158
- Konu Sahibi therewillbeaday
ben de henüz olmadım..En son haziranda baktırmıştım yoktu ozaman bidaha bakılmadı ozaman bakıldı diye :/ sizin regl ne durumda bu ay oldunuzmu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de henüz olmadım..En son haziranda baktırmıştım yoktu ozaman bidaha bakılmadı ozaman bakıldı diye :/ sizin regl ne durumda bu ay oldunuzmu
Dogun kontrol hapini ne kadar suredir kullaniyorsunuz?Merhaba hanımlar. Son 1.5 yıla kadar genelde regl 3-4 gün sürüyordu. Yine yoğun bir kanama olmuyordu, 3.gun çok azalmış 4.-5.gün artık leke şeklinde görüyordum sadece. Bunun yanı sıra çok şiddetli ağrılarım oluyordu. Gittiğim doktorlar bir sorun olmadığını söyledi.
Son zamanlarda ise regl sürem azaldi. Maksimum 2 gün sürüyor. Bir gün sürdüğü de oldu, onda bile kanama çok azdı. Kanama azaldikca ağrılarım eskiye oranla daha da azaldı. Ama regl öncesi resmen ruh halim o kadar değişiyor ki depresyona girmişim gibi, reglden hemen öncesi ve regl döneminde de normalden iki kat fazla saçım dökülüyor. Asıl dert ettiğim kısım da burası. (normalde de çok dökülüyor)
Son bir yılda gittiğim birkac doktor doğum kontrol hapı verdi, son gittigim doktor ise memede de kist olduğu ve ailede kanser öyküsü olduğu için doğum kontrol hapi vermeden önce bu kistler için USG isteyip duruma göre bakalım dedi. Muhtemelen hapı kulanip belli aralıklarla da usg takibi yaptirmami isteyecek.
Benzer durumda olan ve çözümü bulabilmiş olan varsa lütfen yazabilir mi?
Ben hiç kullanmadım doktor önerdi kullanmam için ama sonraki gittiğim doktor kullanmana gerek yok dediği için kullanmadım. Sizin arkadaşınız doğum kontrol hapından sonra mı bu durumla karşılaşmış?Dogun kontrol hapini ne kadar suredir kullaniyorsunuz?
Isyerinde samimi bir arkadasim 4 yildir kullandi ve sizinle benzer sorunla karsilasti
Evet duzenli kontrole gittigi kadin dogum doktoru hap kullanmasini onerdi ondan sonra karsilastiBen hiç kullanmadım doktor önerdi kullanmam için ama sonraki gittiğim doktor kullanmana gerek yok dediği için kullanmadım. Sizin arkadaşınız doğum kontrol hapından sonra mı bu durumla karşılaşmış?
Ben yanlis anlamisim sizi, kullandiniz ve benzer durum sandim diye yorum ilettim. Sentetik hormon ilaclarinin bir sure kullanilmasinin yan etkisi sanirim.Ben hiç kullanmadım doktor önerdi kullanmam için ama sonraki gittiğim doktor kullanmana gerek yok dediği için kullanmadım. Sizin arkadaşınız doğum kontrol hapından sonra mı bu durumla karşılaşmış?
kaç gün geciktiben de henüz olmadım..
Kan tahlili yaptırdım ama sonuçlarda amh göremiyorum. Şu ana kadar da gittiğim hiçbir doktor bakmadi. Önceki doktora söylemiştim ama bakmamisti son gittigim doktora sormayı unuttum o da zaten diğer hormon tahlillerini de regl gününü beklemeden yapmamı istedi. Depresyon teşhisi kondu aynı zamanda, onun da etkisi var mıdır bu kadar azaltacak kadar en azından bilmiyorum.Bende de yaklaşık 1 yıldır bu sorun var ve nedenini çaresini bulamadım. Eskiden 6 gün süren kanama 2 3 güne düştü 1 yılda. Reglinin 2.günü Hormon testi verdim hepsi normal fakat e2 östrojen 26 çıkmıştı bana göre düşük ama doktor bir şey demedi, araştırmalarım sonucu östrojen hormonu düşüklüğünün regl kanamasının azalmasında etken olduğunu gördüm, progesteron da önemli tabi ona daha baktıramadın, E2 ve progesteron arası denge önemli, bu değerleri isteyin. Amh düşükse kanamada azalma olurmuş bende onda da sorun yok 1.57 çıktı, pcos tanısı konmadı birkaç doktor pcos görünümü var gibi dedi sadece. Siz amh baktırdınız mı bu süreçte? Stres de yine çok önemli bir faktör.
Benim artık son zamanlarda tarihleri degistigi için sarktı biraz. Ama birkaç gün gecikme ise normal. Ben bir hafta geciktiginde kekik çayı ve youtubeda bununla ilgili bı egzersiz var onu yaptıktan sonraki iki üç içinde regl oluyorum. Oluyorum olmasına ama hem çok şiddetli ağrı hem de kanama çok az ve kısa sürüyor.kaç gün gecikti
Kan tahlili yaptırdım ama sonuçlarda amh göremiyorum. Şu ana kadar da gittiğim hiçbir doktor bakmadi. Önceki doktora söylemiştim ama bakmamisti son gittigim doktora sormayı unuttum o da zaten diğer hormon tahlillerini de regl gününü beklemeden yapmamı istedi. Depresyon teşhisi kondu aynı zamanda, onun da etkisi var mıdır bu kadar azaltacak kadar en azından bilmiyorum.
Şu kekik çayı ve egzersizi deniycem. Benım son zamanlarda azdı ama düzenliydi 26güne düşmüştü ben uygulamadan takip ediyorum suan 4.günü gecikmedeBenim artık son zamanlarda tarihleri degistigi için sarktı biraz. Ama birkaç gün gecikme ise normal. Ben bir hafta geciktiginde kekik çayı ve youtubeda bununla ilgili bı egzersiz var onu yaptıktan sonraki iki üç içinde regl oluyorum. Oluyorum olmasına ama hem çok şiddetli ağrı hem de kanama çok az ve kısa sürüyor.
Sizin kaç gün gecikti?