Regl sorunu (kanama olmaması)

Dogun kontrol hapini ne kadar suredir kullaniyorsunuz?
samimi bir arkadasim 4 yildir kullandi ve sizinle benzer sorunla karsilasti

Son düzenleme:
Dogun kontrol hapini ne kadar suredir kullaniyorsunuz?
Isyerinde samimi bir arkadasim 4 yildir kullandi ve sizinle benzer sorunla karsilasti
Ben hiç kullanmadım doktor önerdi kullanmam için ama sonraki gittiğim doktor kullanmana gerek yok dediği için kullanmadım. Sizin arkadaşınız doğum kontrol hapından sonra mı bu durumla karşılaşmış?

Evet duzenli kontrole gittigi kadin dogum doktoru hap kullanmasini onerdi ondan sonra karsilasti

Ben yanlis anlamisim sizi, kullandiniz ve benzer durum sandim diye yorum ilettim. Sentetik hormon ilaclarinin bir sure kullanilmasinin yan etkisi sanirim.
Eger kullaniyorsaniz ve bebek dusunmuyorsaniz isterseniz kullanmayin diyecektim yine de doktorunuza danisirsiniz

Bende de yaklaşık 1 yıldır bu sorun var ve nedenini çaresini bulamadım. Eskiden 6 gün süren kanama 2 3 güne düştü 1 yılda. Reglinin 2.günü Hormon testi verdim hepsi normal fakat e2 östrojen 26 çıkmıştı bana göre düşük ama doktor bir şey demedi, araştırmalarım sonucu östrojen hormonu düşüklüğünün regl kanamasının azalmasında etken olduğunu gördüm, progesteron da önemli tabi ona daha baktıramadın, E2 ve progesteron arası denge önemli, bu değerleri isteyin. Amh düşükse kanamada azalma olurmuş bende onda da sorun yok 1.57 çıktı, pcos tanısı konmadı birkaç doktor pcos görünümü var gibi dedi sadece. Siz amh baktırdınız mı bu süreçte? Stres de yine çok önemli bir faktör.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…