Regl sonrası hamile olduğunu ögrenenler burada mı?

bezm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2011
54
10
88
Arkadaşlar Merhaba.28 Mayıs'ta regl oldum ve 10 gün sürdü her zamanki gibi.Düzeni ve miktarında öncekilerden hiç farklılık yoktu.Yalnız regl sonunda kahverengi oluo ertesi gün sarıya dönen bir mukoza gelirdi.Ardından da yumurtlama akıntısı olurdu.Her ikisi de gelmedi.Reglin 15.günü mide bulantısı da olunca şüphelenip test yaptım ve pozitif çıktı.Ertesi gün,yani dün sabah sağlık ocağında kanda Bhcg için test yaptırdım.Şu an sonuçlar çıktı ve bhcg 200 görünüyor.200 normal bir rakam mı acaba?

Yani geç döllenme olsa en son reglden 3-4 gün önce bir birliktelik oldu.Döllenmenin üstünden 20 gün falan geçmiş olması gerek.Bu durumda 200 bhcg düşükmüş gibi geliyor.Yarin doktora gideceğim ama içim içimi yiyor.Meraktan çatlayacağım.Böyle benzer bir şey yaşayan var mı? Bu arada gebelik çok istiyordum.

Konuyu görüp en azından fikirlerinizi yazarsanız çok sevinirim.

Arkadaşlar Merhaba.28 Mayıs'ta regl oldum ve 10 gün sürdü her zamanki gibi.Düzeni ve miktarında öncekilerden hiç farklılık yoktu.Yalnız regl sonunda kahverengi oluo ertesi gün sarıya dönen bir mukoza gelirdi.Ardından da yumurtlama akıntısı olurdu.Her ikisi de gelmedi.Reglin 15.günü mide bulantısı da olunca şüphelenip test yaptım ve pozitif çıktı.Ertesi gün,yani dün sabah sağlık ocağında kanda Bhcg için test yaptırdım.Şu an sonuçlar çıktı ve bhcg 200 görünüyor.200 normal bir rakam mı acaba?
İçini ferah tut lütfen,geç döllenme olmuş olabilir,beta değeri herkeste farklı oluyor, artı şlar güzel artar inşallah,sağlıkla ilerler,hayırlı olsun🤗

İçini ferah tut lütfen,geç döllenme olmuş olabilir,beta değeri herkeste farklı oluyor, artı şlar güzel artar inşallah,sağlıkla ilerler,hayırlı olsun🤗
Teşekkür ederim.Bugun doktor da artış takibi yaoacağını söyledi.Muayene için çok erken,değerin 2000lerde olması gerek kesenin görünmesi içi,dedi.

Teşekkür ederim.Bugun doktor da artış takibi yaoacağını söyledi.Muayene için çok erken,değerin 2000lerde olması gerek kesenin görünmesi içi,dedi.

Benim 15.gün 149 du canım seninkide geç döllenme olabilir. Kese ise ancak vajinal usg ile 2000 li değerlerde görünür 2 gün sonra bhcg yi tekrarla. Belliki adet olmadan bir kaç gün çnce yumurtlama olmuş. Yumurtanın döllenmeside 6 gün gibi bi zaman alıyor. Değerin çokta kötü değil korkma :)

Benim 15.gün 149 du canım seninkide geç döllenme olabilir. Kese ise ancak vajinal usg ile 2000 li değerlerde görünür 2 gün sonra bhcg yi tekrarla. Belliki adet olmadan bir kaç gün çnce yumurtlama olmuş. Yumurtanın döllenmeside 6 gün gibi bi zaman alıyor. Değerin çokta kötü değil korkma :)
Inşallah.Olursa benim için gercekten hem sürpriz hem mucize olacak.38 olacağım nerdeyse,ben istiyordum ama eşim yaşımız ilerledi pek yanaşmıyordu tedaviye.5 yıldır hiç korunmuyoruz çünkü.2 çocuğumuz var çok şükür ama üçüncüsü de olsun çok istiyorum.

Inşallah.Olursa benim için gercekten hem sürpriz hem mucize olacak.38 olacağım nerdeyse,ben istiyordum ama eşim yaşımız ilerledi pek yanaşmıyordu tedaviye.5 yıldır hiç korunmuyoruz çünkü.2 çocuğumuz var çok şükür ama üçüncüsü de olsun çok istiyorum.

E basbaya hamilesin işte 😊 Hayırlı olsun diyelim o zaman. Gelişmeleri burdan bildirirsen sevinirim canım

E basbaya hamilesin işte 😊 Hayırlı olsun diyelim o zaman. Gelişmeleri burdan bildirirsen sevinirim canım
Öyle görünüyor ama regl zannettiğim durumun üstüne görme olduğunu düşünürsek sat 30 nisan,dolayısıyla bu deger çok düşük.Boş gebelik,kimyasal gebelik ya da dış gebelik olmasından korkuyorum.Gelismeri mutlaka yazarım.Kendim de benzer durumları yaşayanları araştırırken konuların yarım kaldığını görüp üzüldüm.Konu açanlar konuyu yarım bırakmış.Merakta kalan bizler için hoş olmuyor.Bu sebeple her şekilde gekişneleri paylaşacağım.

Öyle görünüyor ama regl zannettiğim durumun üstüne görme olduğunu düşünürsek sat 30 nisan,dolayısıyla bu deger çok düşük.Boş gebelik,kimyasal gebelik ya da dış gebelik olmasından korkuyorum.Gelismeri mutlaka yazarım.Kendim de benzer durumları yaşayanları araştırırken konuların yarım kaldığını görüp üzüldüm.Konu açanlar konuyu yarım bırakmış.Merakta kalan bizler için hoş olmuyor.Bu sebeple her şekilde gekişneleri paylaşacağım.

Yumurtlama günün net olarak bilmiyorsun. Döllenme 30 nisandamı oldu 10 mayıstamı oldu bilemeyiz. Önemli olan değerin 48 saatte 2 ye katlaması. Tel bir ölcümle kimyasalmı dış gebelikmi bilemezsin. Artış takibi yapmalısın

Hayırlı ve güzel haberlerini alırız inşallah, dilerim artışların sağlıkla ilerler bizede yazarsın🤲

2 güne bir hcg testi yaptıracağim doktorun dediğine göre.Bugün yaptırdım,sonuç yarın çıkacak.Gelismeleri yazarım.

Benimde sat 28 mayıs oncesınde ilişki yok 3 haziranda ilk ilişki oldu dun degil oncekı gün test yaptım pozitif ama regl doneminede 10 gun var kafam allak bullak oldu seninde degerın cok düşük degil onemli olan 2 gunde bir 2 ye katlaması belkide sende benim gibi 28 den sonra hamile kalmış olabilirsin

Benimde sat 28 mayıs oncesınde ilişki yok 3 haziranda ilk ilişki oldu dun degil oncekı gün test yaptım pozitif ama regl doneminede 10 gun var kafam allak bullak oldu seninde degerın cok düşük degil onemli olan 2 gunde bir 2 ye katlaması belkide sende benim gibi 28 den sonra hamile kalmış olabilirsin
Ilk ölçturdüm 200 çıktı 4 gün sonraki 207.Hic yükselmemiş.Bende umut yok.Benim de 28 Mayistan sonra hic iliski olmadı,bu yüzden sorunlu bir gebelik oldugundan süpheleniyordum zaten.Gec döllenme bile olsa deger bu kadar dusuk olmamalıydı.Ama seninki olabilir.Iliskinin üstünden 15 gün gecmis,kanda hamilelik net cıkar.Insallah saglıkla kucagına alırsın.Tavsiyem 6.haftaya kadar sabret sonra doktora git.Muhtemelen kese görünmeyecek kücük oldugu icin.Bu sefer de niye görünmedi diye hop oturup hop kalkacaksın.

Üçüncü test sonucum da 267 çıktı.200,207,267.Bu değerler ya düşük ya kürtajla sonuçlanacak belli ki.

En son cuma günkü testte 287 çıktı.Hafta içi kanama olmazsa iğne ile gebelik sonlandırılacak.Zaten ultrasonda kese falan da görünmüyor.Hayırlısı böyleymiş.

merhaba.. akıbetin ne oldu nasılsın şuan ?
Ben de şimdi yazacacaktım ki siz sormuşsunuz.😊 Yarın iğne ile düşürülecekti ancak bugün kanamam başladı.Bugün son kan testini de verdim.HCG'nin düsme oranına bakarız artık.Ilginc bir sürecti gercekten.Son adet tarihim 28 Mayıs'tı.Normal adetimi oldum(10 gün sürer hep) 16.gün hcg 200 cıktı bu da son adetimin adet degil üstüne görme oldugunu ortaya cıkardı.O tarihten gecen hafta cumaya kadar hcg 200,207,267,287 cıktı.Yine de cok kücük de olsa bir umut tasıdım icimde.Kısmet degilmis,ne yapalim.

Back
X