Regl sonrası hamile olduğunu ögrenenler burada mı?

merhaba.. akıbetin ne oldu nasılsın şuan ?
Ben de şimdi yazacacaktım ki siz sormuşsunuz.😊 Yarın iğne ile düşürülecekti ancak bugün kanamam başladı.Bugün son kan testini de verdim.HCG'nin düsme oranına bakarız artık.Ilginc bir sürecti gercekten.Son adet tarihim 28 Mayıs'tı.Normal adetimi oldum(10 gün sürer hep) 16.gün hcg 200 cıktı bu da son adetimin adet degil üstüne görme oldugunu ortaya cıkardı.O tarihten gecen hafta cumaya kadar hcg 200,207,267,287 cıktı.Yine de cok kücük de olsa bir umut tasıdım icimde.Kısmet degilmis,ne yapalim.

Şu an 5+5 haftalık hamileyim.Forumda hep kimyasal gebelik sonrası sağlıklı hamilelik daha çabuk oluyor diye okuyordum.Dogruymus.Henuz kontrole gitmedim ama içimde sağlıklı bir gebelik yaşadığıma dair inanç çok yüksek.10 yıllık evliliğime 2 çocuk,iki kimyasal bir de bos gebelik sebebiyle kürtaj sığdırdım.Kimyasallarda da boş gebelikte de kendimi hiç hamile gibi hissetmemiştim.Bu his çok farklı bir şey.Iki evladımda hissettim şu anki hamileligimde de hissediyorum.

Şu an 5+5 haftalık hamileyim.Forumda hep kimyasal gebelik sonrası sağlıklı hamilelik daha çabuk oluyor diye okuyordum.Dogruymus.Henuz kontrole gitmedim ama içimde sağlıklı bir gebelik yaşadığıma dair inanç çok yüksek.10 yıllık evliliğime 2 çocuk,iki kimyasal bir de bos gebelik sebebiyle kürtaj sığdırdım.Kimyasallarda da boş gebelikte de kendimi hiç hamile gibi hissetmemiştim.Bu his çok farklı bir şey.Iki evladımda hissettim şu anki hamileligimde de hissediyorum.
tebrik ederimm :anneadayı:

Back
X