• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl söktürmek için ne yapılır

• Konu Sahibi Konu Sahibi h199
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

h199

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2025
6
1
1
25
Merhaba hanımlar siteye şu soru için üye oldum. Normalde çok düzenli adet olurum. Ama bu sefer 6 gün gecikti. Dün hafif bir leke gördüm ama bugün hiçbir şey gelmiyor. Koyu akıntı ağrı sancı vs. hiçbir belirti yok. Soğan suyu kekik çayı vs denemediğim şey kalmadı. Bakireyim gebelik ihtimali yok. Bildiğim kadarıyla bir rahatsızlığım da yok. Düğünüme de 1 ay var şimdi regl olmazsam balayında regl olma ihtimalim var😕 Çok canımı sıktı bu durum. Ne yapmalıyım ilaç kullanmak istemiyorum. Stresten kaynaklı olabilir mi? Kullanıp da hemen etkisini gördüğünüz doğal bir yöntem var mı?

Merhaba hanımlar siteye şu soru için üye oldum. Normalde çok düzenli adet olurum. Ama bu sefer 6 gün gecikti. Dün hafif bir leke gördüm ama bugün hiçbir şey gelmiyor. Koyu akıntı ağrı sancı vs. hiçbir belirti yok. Soğan suyu kekik çayı vs denemediğim şey kalmadı. Bakireyim gebelik ihtimali yok. Bildiğim kadarıyla bir rahatsızlığım da yok. Düğünüme de 1 ay var şimdi regl olmazsam balayında regl olma ihtimalim var😕 Çok canımı sıktı bu durum. Ne yapmalıyım ilaç kullanmak istemiyorum. Stresten kaynaklı olabilir mi? Kullanıp da hemen etkisini gördüğünüz doğal bir yöntem var mı?
Taze maydanoz kaynatıp içebilirsin dogal adet söktürücü, herhangi bir sebep yoksa stresten de olabiliyor gecikme

Balayında regldim ben 😂

Doktor ya da uzman değilim ama doğal bitki çayı gibi sabah akşam içebilirsin bir zararı yok diye biliyorum, dert etme rahat ol rica ederim 😇

Ya ben reglime denk geliyor diye tarihi ertelemiştim yine denk gelecek sanırım kaçış yok 😭
Çok kötü bir durum değil,kafanı rahatlat.
Bazı şeylere alışmak zaten zaman alıyor.
Öyle çok zevkli vs şeylere inanma 😄

Çok kötü bir durum değil,kafanı rahatlat.
Bazı şeylere alışmak zaten zaman alıyor.
Öyle çok zevkli vs şeylere inanma 😄
Bende öyle düşünüyorum da havuza falan rahat rahat girmek varken bu durumda girememek üzüyor😂

Maydanoz suyu deneyebilirsin, soğan suyunu 15 gün denemek lazımmış diye okumuştum, bir ara ben de regl olabiliyorum maydonozlu soğanı aynı anda suda kaynatmıştım😂

Benim de reglim gecikti bu ay hem de 2 hafta :( Pazartesi günü sıcak suyla banyo yaptım sonra baktım kahverengi bir akıntı gelmiş söküldüğünü anladım görünce akşam sıcak su torbası koydum kasığıma iyi geldi birkaç gün daha gecikseydi soğan kürünü yapacaktım regl gecikmesi için onu tavsiye ediyorlar her yerde ama midesi hassas biri olduğum için dokunur diye cesaret edemedim yapmaya

Back
X