Regl sendromu

Sendy
Sendrom ne demek

Agrılarınız için düzenli Magnezyum kullanın. Benim birkaç aydır ağrım çok hafif geçiyor. Şiddetli ağrım yok artık

İşte bu benim . Ben de ağrıdan hastanelik oluyorum . İki oğlum var gerçi sezaryen doğum oldu , acaba normal doğum yapsaydım daha rahat geçer miydi diye düşünüyorum çoğu zaman. İki yıl önceydi sanırım kadın doğuma gittim , dedim ki içerde yapışık bir şey var herhalde kesin kurtulayım . Epey tahlil yapıldı ama yok . Çare bulamadım . Bir arkadaş hacamat ve sülük tedavisi iyi geliyor dedi onu yaptırdım epey azaldı ağrılatım ama sanırım tekrar zamanı geldi çünkü iki aydır yataktan kalkamıyorum.

Benimde regl zamanı yeme bozukluklarım oluyor ama bunun daha çok psikolojik olduğunu düşünüyorum
Normalde yememe içmeme çok dikkat eden biriyim 25 e yakın bi kilo verme sürecim oldu sonrasında da artık kilo alıp verme olayı bende takıntı oldu suan zayıf olmama rağmen abartarak dikkat edebiliyorum
Sinirliyken mutsuzken insanlar iştahtan kesilirken ben tam tersi yemeklere saldırmak istiyorum yemek yedigimde ki mutluluk o anlık beni çok rahatlatıyor
Regl dönemim de çok stresli geçtiği için bu süreçte sürekli yemek istiyorum ama ağzımın tadı olmadığı icin genelde pek yiyemiyorum bu sefer de yiyemedigim icin sinirleniyorum kendimi zorlayıp yesem de niye yedim kilo alırım diye pişman olup sinirleniyorum ... tavsiyelerinizi dikkate alacağım teşekkür ederim

Yemin ederim aynı ben. Bende fiziksel sıkıntı da oluyor. Tansiyon yüksekliği, baş dönmesi, mide bulantısı. Ve şu an 7 gün var ve başladı belirtiler. Bi önlemim yok

Bende yaklaşık olarak sizin gibi geçiyorum birisi a desene hüngür hüngür ağlıyorum mesela. regl bitene kadarda devam ediyor abartısız dururken bile ağlıyorum

Aklıma bu geldi.

Her kadının duyarlılığı farklı. Ben de konu sahibiyle benzer problemlerle doktora gittim. Hiçbir problem yok, hormonlara baktırdım hepsi normal. Ağrıyı hissetmemizi sağlayan rahimden salgılanan prostoglandinlere karşı bazı bünyeler çok fazla reseptöre sahip olabilir bu da aşırı hassasiyete ağır semptomlara ve çok ağrıya neden olur. Kendim de sağlıkçıyım kadın doğum uzmanının da bana dediği de bu şekilde oldu. Dolayısıyla birisi 750 kişilik airbusı kaldırıp indirebilirken diğeri problemleriyle ve ağrılarıyla mucadele etmekten bazı günler işe bile gidemiyor. Ve durum çoğunlukla genetik. O yüzden bilgisizce eleştiriler yapmadan önce biraz araştırmak lazım diyorum.

Gizemonayluna var sosyal medyadan aratabilirsin onemli bilgiler paylasiyor, mesela onun bir paylasiminda regl agrilarinin normal olmadigindan bahsediyor. Bildiklerimizin cok disinda paylasimlar var, takip etmeni oneririm. Ben de hic iyi gecirmem biraz da yediklerimizle ve psikolojimizle alakali oldugunu dusunuyorum.

20 gün kala PMDD başlıyor . iştah artısı ile stard alan bır yapıya sahıbım . 1.5 yıl ıcerısınde 50kg dan 70kg ya cıktım . iştah artısı , pelvık agrı , bacak ve bel agrıları eşlık edıyor . vucut ınanılmaz ödem topluyor ve rahım ağrısından duramaz hale geliyorum . 20 gün ıcerısınden duygu durum bozuklukları ve fızyolojık sıkıntılarda nırvana yasıyorum . rahım akıntılarımda mevcut ve vajına kokusunu resmen alabılıyorum. sosyal hayattan kopuş , öfke nöbetleri , sese tahammül edememe ve işten nefret edip yataktan cıkamama durumu .... kısacası bahsettıklerınız bana pms gıbı geldı pmdd apayrı bır durumdur. 10 gun kaldı regl olmama ve aglayarak beklıyorum . Intıhar dusuncesı , sevılmeme , seks ıstegı yahut libido dusuklugu ve doymamak (( Rahim aldırarak regl donemıne son vermeyı düşünüyorum baska cozum yolum ne yazık kı yok.

Şu linkteki yorumları okumanı öneririm; Ayaya > Hayıt Tentürü 50 mL

Dilek – 16/03/2022

Liseden bu yana adet sancıları, göğüs şişkinliği, öfke nöbetleri, suratımı acıtan akneler için doğum kontrol hapı kullandım. Adet sancısı deyip de geçmeyin, parçalandığımı hissediyordum. Doğum kontrol hapı yalnızca reglimin zamanında olmasını sağlıyordu. Göğüslerim şiştiğinde hareket etmek bile acı veriyor, yüzümdeki akneler için fondoten sürerken bile canım yanıyordu. Ve arkadaşımın tavsiyesi ile Hayıt Tentürü ile tanıştım. Ama doğum kontrol hapıyla kullanılmaz deniyordu, önce çekindim. Sonra hapı bırakıp 1 ay bekledim ve tentür kullanmaya başladım. İlk önce göğüslerdeki inanılmaz şişkinlikten kurtuldum, öfkem sanki içimden çekilmişti, adet sancısı ise yok denecek kadar azdı. Bir ay sonra akneler bile küçüldü, yüzüme dokunabiliyor hatta makyaj yapabiliyorum. Kürümün 2. ayındayım, acı çekmeden yaşamanın tadını çıkarıyorum. 20 yıllık acımı sona erdiren bu harika ürün için bunları anlatmadan edemezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…