- 1 Kasım 2017
- 12.128
- 58.892
- Konu Sahibi ertugrulunhalimesi
Ne olur bi bakın konuma ben 15 yıldır regl olan bir kadınım ama bugün ki kadar ağrılı sancılı geçirmedim hiç çok berbat durumdayım öyle ki afedersiniz büyük tuvaletimi yaparken bağırsaklarım yırtılıyor patlayacak gibi oldu dehşet bi ağrı çekiyorum tuvalette bağıra bağıra ağladım Anlamadığım konu tuvaletimi yaparken neden bu kadar kötü olduğum makatım da normal doğum kaynaklı küçük bi hemoroid var ama çok çok nadir ağrı yaparak anlık geçer gider ağrı.
Ben ne yapayım lütfen bi akıl verin acillik bir durumum var mı varsa normal acile mi yoksa kadın doğum acil e mi gitmeliyim Rabbim kimseye yaşatmasın çok kötü bir gün geçiriyorum 4 yaş ve 9 aylık iki evladım var onlarla bile doğru düzgün ilgilenemedim
Not: Doğum yaptıktan sonra ki regl günlerim ağrılı geçti ama bi ilaç içince geçiyordu ben yine de ihmal etmemek için doktora gittim vajinal ve karından ultrasonla baktı hiç bir sorun yok dedi. Peki bu kadar sancı çekmem büyük tuvaletimi yaparken dehşet bir ağrı yaşamam normal mi?
Geri cevap geç yazabilirim kusura bakmayın.
Ben ne yapayım lütfen bi akıl verin acillik bir durumum var mı varsa normal acile mi yoksa kadın doğum acil e mi gitmeliyim Rabbim kimseye yaşatmasın çok kötü bir gün geçiriyorum 4 yaş ve 9 aylık iki evladım var onlarla bile doğru düzgün ilgilenemedim
Not: Doğum yaptıktan sonra ki regl günlerim ağrılı geçti ama bi ilaç içince geçiyordu ben yine de ihmal etmemek için doktora gittim vajinal ve karından ultrasonla baktı hiç bir sorun yok dedi. Peki bu kadar sancı çekmem büyük tuvaletimi yaparken dehşet bir ağrı yaşamam normal mi?
Geri cevap geç yazabilirim kusura bakmayın.